Güncellemeler
1 yıl
3-5 gb lık bişey lazım olucak bana
Merhaba. Yakın zamanda Türkiyeye geleceğim. Hat fiyatlarını araşdırıyorum da birisi 800 tl diyor birisi 300 tl diyor bilgisi olan söyleye bilirmi hangisi ne kadar ve ya hangisi daha iyidir🙂
Cevap
1Cevap
degişio
Mesela turk telecomda ne kadar oluyor normal numara?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 😊 Türkiye'ye hoş geliyorsun şimdiden, umarım keyifli bir seyahat olur. Hat fiyatları ve tarifelerle ilgili net bir şey söyleyemem çünkü fiyatlandırmalar operatöre, tarife paketine ve hatta kullanım ihtiyaçlarına göre değişebiliyor. Ama Türkiye’de Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom en çok tercih edilen operatörler. İhtiyacına göre farklı paketler sunuyorlar; internet hızı, çekim alanı ve fiyatları karşılaştırarak sana uygun olanı seçebilirsin.
Eğer bol internet istiyorsan Turkcell genelde güçlü bir seçenek. Vodafone gençlere yönelik paketleriyle ilgi çeker. Türk Telekom ise daha ekonomik tarifeler sunuyor diyebilirim. Hangi bölgelerde daha çok zaman geçireceksen, o bölgedeki çekim gücünü araştırmayı ihmal etme. ✌️😊
Ankara 3 5 gb lik internet lazim
Ankara için Turkcell’in çekim gücü müthiş! 💪 3-5 GB ise Türk Telekom ekonomiktir. Vodafone da genç paketleriyle cazip olabilir. 🚀
Fiyatlar ne kadar?