Meyve suyu, kola vb. hepsinden iyi bile olur. Ayran içebileceğin en doğal şeylerden biri, bir de kendin yaptın mı daha iyi olur. Ayrana tuz atma ve spordan hemen sonra tuzlu bir şekilde içme zaten spor yaparken metabolizmamız hızlanıyor bazılarımızda tansiyon çıkabiliyor. Bunun dışında günde 4-5 bardak ayran içsen bile hiç bir şey olmaz. Çünkü ayran yoğun bir şey değil.
Aldirir cunku ben iyi spor yapmistim askere gitmeden once 100 lerin ustundeydim baya 78 kiloya kadar dusmustum calori hesaplarina bakabilirsin ayranin da diyetteysen cok canin istiyorsa cay bardagiyla ic derim ya da yagsiz yogurt ile yapilmis ayran ic tavsiyem
Ayran sizin kilo verecekseniz baş terciğiniz olmalıdır. Ayran vicüdunuzdan yağların atılmasını sağlayan yardımcı bir besin değeri içermektedir. Ve kilo vermenize destek olacaktır. Elbette, bunu kullanırken mümkün olduğunca yarım yağlı az yağlı hatta ligt tüketmeniz gerekmektedir.
yapmaz, hatta meyve suyu mu ayran mı diye tv de doktora sordular doktor kesinlikle ayran dedi. hem yoğurt içerdiği için içinde yararlı bakteriler var hem kalsiyum... çok faydalı hem de lezzetli ben de çok severim
yediğin içtiğin çoğu şey kilo aldırır eğer yakmıyosan tabiki. ama bir bardak ayran içtin diyede kilo almazsın tabiki. hatta sıkma meyve suyu haricinde en sağlıklı az kalorili içecek diye biliyorum
İçinde besin değeri olan her gıda ürünü kilo aldırır günlük enerji ihtiyacını karşılayacak kadarından fazlasını alırsan bunlar sana kilo olarak geri döner.
En İyi Cevaplar