Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen birşey söyleyin zekamda bir problem olup olmadığıma dair bir inandırmak için birşeyler söyleyin yoksa ben bunu düşünmekten kafayı yicem
Güncellemeler
+1 yıl
Lisede çok zekalıydım bilmiyorum şu an birşeyler olmuş biri büyü mü yaptı aşık etme büyüsü falan şüphelerim vR
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Baz3n o bende de oluyor dinliyormus gibi yapıorum ama aslında aklımla konustugumu fark ediyorum. Ve hiç birsey anlamadıgımı ve karsımdakinin ne dedigini düşünmeye baslıyorum daha sonra, düşünürken aklımla ne konustugumuda unutuyorum
Kafa dolu
Zihin mesgul
Once seni mesgul eden o olaydan kurtulmalisin.
Bence anlamış gibi geç hiç takma. kafana
İyide ya biri birşey sorsa tökezleyip kalırım o zamanda zekamda sorun olduğunu anlar
anlamadıgımı anlar 😏😏ya niye boyle oluyor of nasıl taköayayom zekamda birşey var birşey olmus takılmıcak gibi değil bu mesele
kendimi veriyorum zorluyorum yok yine girmiyor bazen
Valla yok kız beni deli etme 😉inat ettim bak sende zeka iyi sen kafana tanıyosun o kadar
Ya zekam iyiyse neden bazen biri birşey anlattığında anlamıyorum veya 2 kisi konusurken dinlememe ragmen anlamıyorum?
söyler misin moral vermeye calısıyosun ama gerçeği sende biliyorsun
Kız beni delirtme iki kişinin anlattığı konuyla ilgelnemdigin için anlamıyorsun şimdi sana dizi sinema nasıl çekilir hangi kameralar kullanlr desem. anlarmisin anlamazsn çünkü ilgi alanın değil. he biri bisey sordugunda da dalgın olabilir anlamayabilirsin zekanda bisey yok 😉👈
Haklısın aynen boyle de olabilir sanırım dogrudur ay cok sagol rahatlattın Allah senden razı olsun
Ohh bak nasıl anladin 😉😉sen takılınca biseye yaz bana kız çekinme ne konuda okursa olsun yaz istersen özelden yaz istersen burdan yaz ama sakın zekana bisey deme vururum seni😉😉
Biri beyinsizsin demis bunu kabullen demis 😏😏
moral vermek İcin böyle soyluyosun sen bence 😏😏
Kız beni delirtme istersen numarami vereyim yüzüne soyleyim seni tanimiyormki niye yalan soyleyim sana 😉la. havle
İns oyledir ya yok ben süphe ediyorum zekamdan yinede birde sey birşey sorucam zekasında hafif bile olsa gerilik olan biri kendinin böyle olduğunu farkında olur mu
Yani kendi zekasında gerilik olduğunu anlar mı
Sen yanımda değilsin iyiki yemin ederim odunu kafana yemiştin 😉😉harbi zeka kalmazdı o zaman
Sen son yazdığıma bir cevap verir misin sonra ne dersen de
Hee anlar ben kesin geri sanalıyım der 😉😉kız sen nerdesin şimdi çıldırttı beni
İns oyledir ya yok ben süphe ediyorum zekamdan yinede birde sey birşey sorucam zekasında hafif bile olsa gerilik olan biri kendinin böyle olduğunu farkında olur mu bu soruya cevap ver
ciddi cevap ver?
inanmam icin
Bu soruya cevap ver ciddice yemin ederim inanıcam sana
Bak canim benim sekerim sen bendende zekalisin inan valla bak
Nerden anladın işte bunu?
Tamam kız yarın günlerden ne?
Pazartesi ne alaka simdi ya gün sormakla mı zeka ölceceksin
Evet zekasi olmayan canım biri p. tesi. oldugunu bilmez anladın inşallah
Ne alaka bilir o kadarını da hafif geri olan günleri bilir yani
o kadarda değil
Bak sana sorduğum sorunun bile nekadar basit olduğunu anlasin ve ne alaka dedin tepki gosterdin sen grup gibisin kız masallah😉😉😉😁
Turp gibisin turp 😉
😂Ya peki neden bazen 2 3 kisi konusurken veya bir kisi bana uzun birşey anlatırken anlamıyorum anlamıs gibi davranıyorum birde ben solagım biliyo musun off
kimse evlenmez bir bk anlamayan bir kızla 😏😏
tamam soruları anlıyorum vs ama uzun gelen sohbetleri vs işte tam anlamıyorum 😏😏işte ondan şüphe ediyorum zaten zekamdan
Ya sana öyle geliyor ne salagi bu bence o salaklar sana anlatamiyor hatayı kendinde değil onlarda ara kiz
Ne bileyim bide kendimi farklı görüyorum diğerlerinden bu his neden olue
belkide dediğin gibidir de anlayan nasıl anlıyor ama
Bak sen inadindan evde kalırsın ona bisey diyemem ama zekandan değil. buna eminim😁😁inatçı akıl küpü seni😉👈
Akıl küpüymüs tabi tabi iyi bir moral vericisin ama yemiyorum 😂
ALLAH aşıkina başka yerde yazsaydın numarami vericektim ara diye sen niye bana inanmak istemiyorsun bak 1. cisi sana yalan borcum yok.2. cisi sana yağ çekmekte yok.. ee daha ne 😉cidden söylüyorum iyisin kız
İyi tamam sağol birde takıntılı biriyim kafayı yemek üzereyim çok dusunuyorum her an suphelşyşm zekamdan biri birşey dicek anlamıcam korkusu var surekli
Hani Karsıdaki de anlamıyor zekası geri diye dusuncek vs diye dusunuyorum bu hissi aklımdan kafamdan silemiyorum
la ilahe illallah 😁😁
Ya işte bu hissin gitmesini istiyorum yoksa tamam inandım sana
Ben seni anlıyorum bak. emin ol. karsidaki seni anlamayıp öyle düşünürse bence o mal
ama işte bu korku hala var biri birşey dicek anlamıcam ve zekamda sorun olduğunu dusuncek korkusu
haklısın neyse kusura bakma ya
Sagol bu arada baya rahatlattın moral oldu inandım tamma
basını sisirdim çok ozur dilerm
Korkma tamam sen herşeyi anlamak zorunda da değilsin ayrıca he anlamadgon zamanda diceksin ki tekrar anlatrmisin anlamadim ne var bunda
Haklısın onu demiyorum rezil olmamak için ama derim bundan sonra anlamadığım da ikinci kere tekrarlatırm
Yok kız estağfirullah olurmu öyle şey istedgin zaman dedimya rahatsiz edebilirsin ne zaman istersen yaz burdayım dönerim sana gerçi hızlısın ama sorun yok zeka de ben anlarım 😁😁😁
İyi o zaman sen nerde yaşıyorsun bu arada seni görmüş gibiyim bir yerde
Yani siman tanıdık geldi
Kocaeli gebzede yaşıyorum tv de felan görmüş olabilirsin
TV mi ne alaka TV ye mi ciktin hangi kanal olabilir bak
Ne için cıkmıstın TV ye
dizi sinema ile uğraşıyorum ara sıra çocuklar duymasında 10 bölüm oynadım belki orda görmüşündür
Tabi ekstra yapıyorum bu işi asıl işim ayrı güvenlik işi yapıyorum özel bir şirkette sen nerde yaşıyorsun?
Oha ben seni cocuk lar duymasına görmüs olabilirim o zaman bir ara izliyordum
Su anda bitti ama devam etmiyor dimi yeniden balsamıstı ya bir ara
Ben mersinde yasiyorm
Olabilir sen nerde yaşıyor acaba?
Mersin
mersinli 😁😁mersin nasıl guzelmi
Hangi bölümlerde oynadın bir izleyim nasıl oynamıssın kısa oynadın sanırım rolun neydi
Evet güzeldir mersin insanları biraz agresiftir ama Akdeniz insanları
Tabii ben değilim
https://youtu.be/GZIYCdGPIwQ
Al bir bölüm izle kahvede siyah kazaklı olan benim
Dur izliyim sende varsın herhalde bir dk
Tm izlicem
kahve sahnesinde ben varım siyah kazakli
Cokta profesyonel oynamıssın ha 😂😂
bakısın gerçekci olmus yani
konusmasanda niye oyle kısa rol verdiler figurandın yani sadece orda öyle mi
Çok teşekkür ederim saol mersinli 😁😁
Yok kız diziyi biz çektik ne fgr si
Ben istedğim zaman oynuyordum
Nasıl siz cektiniz sen yonetmen misin 😂😂😂
Bu hafta değil birdaki haftada seksenlerde kısa bir sahne oynadım
Kameraman mı
Seksenleride biz cekiyoruz
Nasıl siz cektiniz ya madem siz cektiniz niye uzun oynamadın
Hayir set ekibindenim ben yani dekor felan
Sen kameraman mısın o zaman
Hm anladm
Sevmiyorum ki
Seksenlerde rolun nasıldı
Niye ya unlu olmak güzel birşey kısa da olsa unlu sayılırsın 😂😂
Kışa fehmi babanin eve mutfak dolabi getirip bıraktık 2 kişi
ooo sen benim instagrami görsen demekki tanımadığım ünlü yok kız benim ünlüler beni tanır ama millet tanimaz😁😁
Hmm aman kısa roller kimse tanımaz ki o zaman seni fazla ama ben tanıdım görmüs gibiydim seni cunku bir yerde 😂😂
Off benide bir diziye aldır nolur ya
1 72 boyunda 48 kiloyum
ama mersindeyim maalesef 😏
Yani çok uzaktasın kız
Ya çok isterdim ama 😏😏
keske orada olsaydım offf niye burda dizi cekilmiyo ki
olur birgün inşallah
Olmaz ya nerden olucak 😂tanıdık yok birşey yok mesleğim var da benim kuxuklukten beri hayalim oyuncu olmaktı ama
Bak bu klibi de ben çektim hemde oynadım kahve renkli montlu kafedeki benim
iste olamaz mersinde 😏
https://youtu.be/ZcqXmR4pU3w
Oha gördüm yaa cok sanslı sın 😂😂😂
Sen madem ozel guvebliksin niye bunlarla ugrasmak istiyorsun ek gelir İcin mi
Nolacak be silerim istersen yorumları 😂
uzun da oyna bence ama sevmiyormuşsun kısa rolleri tercih ediyorsun 😂
aynen yeter böyle ara sıra
https://youtu.be/iBjpVjjslMc
Sen bilirsin aynen ya ünlü olmakta sıkıntı ya ifsa oluyor hayatın dusundum de kotu
Bak bunuda hem çektim hem oynadım
İzledim vay be sen neymis sin nerelerdeymissin 😂😂
https://youtu.be/LOJTAqHEkac
Bak buda devamı😁😁
ama kendini iyi gizlemissün kimse bilmez snei tanımaz pek rollerin hep kısa anlık ya
https://youtu.be/4PnMXlzWbaE
Bunuda ben çektim 😁
Tanımasınlar zaten
Sen neler yapmissim da Haberimiz yok yere bakan 😂😂
Yani sen tanınmak istemiyorsun ayne ya en iyisi bos isler fame ünlü olmak ergen işi
Kız ben istesem herkesden fazlaü lü olurum 😁benim elimde herşey zaten
Aynen biliyorum da istemiyormuşsun iyi aklın basında demek ki
😉😉😉👍
Afrinnn 😂
sanada aferin 😉😉
Bana ne için aferin acaba 😂
Çok akıllı olduğun için 😉👈
Yok ya 😂😂da sağol yinede
Bu arada gerçekten sohbetin cok iyi yani insani rahatlatıyosn
Ne demek mersinli 😉
Teşekkür ederim. herzaman seni dinlerim sorun yok sen ne zaman rahatlamak istersen biliyorsun burdayım 👍
Çok sağol çok iyi bir dost oldun gerçekten Allah razı olsun kendine dikkat et ve hep böyle düzgün kal işlerinde başarılar iyi geceler Allah yolunu açık etsin
Teşekkür ederim sende kendine dikkat et kafana takma birşey iyi geceler 😉👈
Tamam daha umursamaz olmaya çalışıcam iyi geceler🤝🙋♀️
💐💐💐💐
😉👈❤😉👍
Kurtulamazdin zekan bu senin
Tedaviye git
Bunı. Nasıl anladın