Diğer Alnı açık olan kızların bahtı da açık mıdır? Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bizim alnımız açık değil diye bahtımız kapalı sanırım ne yapsak yüzümüze bulaştırıyoruz 😂Alnı açık yüz tipi çok güzel 😍 Benim dar olduğu için yüzüm uzun duruyor, kahkül yakışmıyor 😒 Siz hangi yüz tipini beğeniyorsunuz? Alnı açık olan kızların bahtı da açık mıdır? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
RaisonDetre Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 56% +1 yıl Rihanna'nın memeleri açık ondan bahtı açıldı. Dekolte ne kadan açılırsa baht o kadar açılır..Benim alında geniş hava alanı gibi anasını satim 0 0 Yorumla
blablacı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Kac paraysa actirak şu alni ya😂 1 2 Yorumla Feyzairmakgul20 +1 yıl Alın açtırma estetiği diye bişe olsa hiç düşünmem gider yaptırırım kız 😔 Yorumla blablacı +1 yıl Yav cene mene yapiyorlar onu mu yapmicakalr😂iki botoksa bakar Yorumla
Cay_Doldur_Sofi Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Genis alin Biraz büyük kafa Olgun insanlarda olur genelde 1 0 Yorumla
ekrembaşkan Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yaz bunu güzel soru 1 1 Yorumla Feyzairmakgul20 +1 yıl Teşekkürler başkanım 👍 Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yalan o ya kendimden bilirim 0 0 Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 8,2b cevap paylaştı. Öyle mi kandırdılar sizi.. 0 0 Yorumla
alektamovvik Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı. O bı kraliçe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Rihanna'nın memeleri açık ondan bahtı açıldı. Dekolte ne kadan açılırsa baht o kadar açılır..
Benim alında geniş hava alanı gibi anasını satim
Kac paraysa actirak şu alni ya😂
Alın açtırma estetiği diye bişe olsa hiç düşünmem gider yaptırırım kız 😔
Yav cene mene yapiyorlar onu mu yapmicakalr😂iki botoksa bakar
Genis alin
Biraz büyük kafa
Olgun insanlarda olur genelde
Benimkide açık ama kör bahtım talihim kara
Geniş alın herkese yakışmazz
Gelin ata binmiş deh dıgıdık demiş
Yaz bunu güzel soru
Teşekkürler başkanım 👍