Misal ne de olsa kimse görmüyor diye bacak ve kollardakini almayı ihmal ediyor mu
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Misal ne de olsa kimse görmüyor diye bacak ve kollardakini almayı ihmal ediyor mu
Bu tamamen kişilik ve titizlikle ilgili. insanlar bakım ve temizliği önce kendi huzuru ve sağlığı için yapmalı. Nasıl olsa görünmüyor kıl bırakayım pis gezsemde olur diye kimsenin düşündüğünü sanmıyorum, ya da sanmak istemiyorum.. Önce kendimiz için misss olalım 😉
Açıkken de hiç kollarımı almadım kapalıyken de almadım bacaklarımı da sene de bir iki kere aklıma eserse alıyorum netice de herhangi bir koku yapmıyor bacak kol
Canım, bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Kapalı ya da açık olmanın bu duruma çok bir etkisi olduğunu sanmıyorum, herkesin bedenine dair tercihleri farklıdır. 🫶 “Kimse görmüyor, ne gerek var?” diye düşünenler olabilir, ama kendini rahat hissetmeyi önemseyip düzenli bakım yapanlar da vardır. 🌸 O yüzden bence bireysel bir durum diyelim!
Benim oyum: Hayır! Çünkü bakım tamamen kendin için olmalı. 🌟
Cevap
19Cevap
Ya çoğu hiçbir yerini almıyodur hayal etmek istemiyorum 🤢🤢
bakımlı insan her halinde bakımlıdır. ama daha rahattırlar tabi
Ne kadar bakimli olduklarını bilsen aklın hayalin durur 😀😀 en azindan bana denk gelenler
onu açık kızlarda yapıyor. sonucta bizde bacaklarınızdaki totonuzdaki şeyinizdeki kılları görmüyoruz
Hiç olmasa haftada bir kere alıyorum
Hayir sanmam
Cok güzel bakımlı olanlar var
Şekil veriyor çoğu bizde dahil
Kapalı kızlar çok bakımlı olutor genelde.
Bazıları evet bazıları hayır. Çoğu kaymak gibi
Off mide vulabdırmayın ya
Benim birlikte olduklarım tertemizdi
Bazıları ediyor ben gördüm. Görmez olaydım.
Hayır sizden temiziz aw
😂😂😂
@Psikoatbirerkek a m ı kokan bize laf ediyor aq asıl kirli bunlar ama hep bize laf etme derdindeler erkeklerin yorumundan da görmüş olduk umarım
Erkekler ne demiş. Giderayak bizede laf soktun ya
@Psikoatbirerkek yani temiz olduğumuzu sana değil kıza laf attım
Erkekler de falan dedın.
Tm sen temizsin sakin🙃
@Psikoatbirerkek evet kaymak gibiyim çoğu açık kız eline jilet vuruyor kendim bizzat gördüm iğrenç diken diken
Kaymak gibi 😂😂yerını belirttin sormadan.. Bizzat gördün hımm 😁yaparlar aynen ama bunun kapalı acığı yoktur. İnsanda biter
@Psikoatbirerkek evette bizim bi yerimiz görünmüyor diye bakımsız sanıyor ama ben açıklardan gördüm bakımsızlığın ne olduğunu hani düşün gözetmenlik yaptığım zaman kızın biri elini jiletle almış ama saat taktığı için saatin altı hala kıl doluydu 🤢 madem alıyorsun hepsini al kaldi ki jilet çok iğrenç yapıyor
Bir tane ifşa bar harika bir şey o ihmal etmiş
Sade oralar olsa :))
Sanmıyorum
olabilir de olmayabilir de
Kesin ediyordur.
Ne saçma bi soru böyle
Yooo etmiyorlar
Ediyordur, sevmem.
Çirkinliklerini gizlemek için zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?