arkadașlar ne yapiyim bilmiyorum ben 20 yașindayim ama kiminin gozunde 14 15 gosteriyorum kiminin 17 falan bu durum gercekten canimi cok sikmaya basladi yurtdișinda yașiyorum burada babama soruyorlar oglun kac yașinda diye babam 20 diyor soranda hic gostermiyor 14 15 gosteriyor diyor babamin karșisinda bu durumdan dolayi utaniyorum nasil yașimi gosterebilirim zayfim boyumda uzun degil 1.67 sakalimda cok az var onu cekincede tam oyle cocuk gibi oluyorum yardim edin
Cevabın nedir?
+1 yılBendede benzer problem var kardeşim 18 yaşındayım 172 boy, 63 Kgyim aslında bu oranlarım iyi ama en kötüsü ince kemikliyim bu yüzden ufak duruyorum ayrıca sakal çıkıyor ama az çıkıyor, kesmeyincede 1 ayda Kurt adam gibi oluyorum dengesiz bir vücudum. Bende en fazla 15-16 gibi gösteriyorum spor dedikleri gibi herşeye çare kardeşim ben evi resmen Spor salonuna doldurdum Babamdan sürekli para alıp Spor aleti alıyorum gerçekten büyük faydası vücudum şekil almaya başladı ayrıca yemek, yemek için kendimi zorluyorum bu yaz spor salonuna yazılıcam bende fazla ağır çalışamıyorum çünk ügelişim çağında olduğumdan dolayı boyum ağırlık nedeniyle böyle kalabilir ağırlığı orta derece çalışıyorum 21-22 gibi en ağır geliştirmeye başlıycam ayrıca kendimi hacim arttırıcıda alıcam. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılsen 18 yasindasn ve 1.72 benden uznsun ve dhda uzuyabilirsin yani benden yinede iyisin
- +1 yıl
Evet kardeş seninki benden daha kötü ve küçük gösteriyorsanda muhtemelen ince kemiklisin kardeşim bilek geliştirici yay al ve sürekli çalış aşırı zorlama sakın 5-10 TL'ye satıyorlar ayrıca omuz genişletici yay al oda 20 TL civarı birşey bir tane 3-4 Kg'lik Dumbell al onlarda 15 TL civarı ön kol çalış kemiklerin zamanla irileşmeye başlayacaktır ama uzun zaman alacaktır şöyle bir 3-4 sene sonra fit vücudun olucaktır ayrıca şınav ve Mekik sayesinde kol ve göğüs kısmın şekil alınca kollarının inceliği göze fazla batmaz sana tavsiyem eğer çabuk gelişmek istiyorsan İnternetten Rovoflex Xtreme diye alet var 30 TL, kargoyla 40 TL kesinlikle güvenim al kendi sitesinden al 5 dk çalış hissediyorsun geliştiğini ayrıca sana yemek listesi ve çalışma listeside yolluyorlar, çantasında bu fiyata mükkemmel bir alet gerçekten ayrıca yüzmeye git veyada basketbol oyna ona imkanın yoksa evde zıpla gülme sakın bacakları uzatıyor erkekler ynaılmıyorsam 22 yaşına kadar uzuyor gene 172 felan olursun zorlarsan.
Soran+1 yıltesekurler yardimin icn turkiyeye dondugmde o dedgn seyden almyi dusnecem
En İyi Cevaplar
Kardeşim erkekler daha geç olgunlasır fakat senin mesela bende 23 yaşındayım sakal bırakınca büyük gösteriyorum fakat kesince büyük gösteriyorum çünkü boyum uzun ama yinede değişiklik oluyor ve kilom var senin boyun kısa ama daha yaşın genç sabretmek lazım daha önünde uzun yıllar var kardeşim allah uzun ömürler versin olur yani merak etme...
12 Yorumla
Soran+1 yılcok kotu bir durm ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de 22 yasındayım 16 civarı sanıyorlar.yaşımı söylediğimde sok geciriyorlar. aslında zayıf olman iyi kemikli yüzler daha guzel olur. tombik yanaklar çocuksu gösterir. ama sporla kas yapsan harika olur tarz bir sakal bırak. tarz bir gğneş gözlüğü, tarz giyiniş. kendinden emin dur. diksiyonun güzel olsun ve kendini sunmayı bil. duruşun ve konuşman bile birkaç yaş attırır merak etme.
17 Yorumla
Soran+1 yılsakal yokki dogru duzgun
Cevap sahibi+1 yılaskere gittinmi hergün tıraş ola ola istemediğin kadar çıkıcak merak etme ;)
Soran+1 yılgitmiycekmi
Cevap sahibi+1 yılanlamadım
Soran+1 yılgitmiycem askere
Cevap sahibi+1 yıltamam kendin sık sık tıraş olursan çıkar ;) eger istiyosan tabi.. sen nası mutlusan onu yap insanları bırak
Soran+1 yılolmaya bașaladim zaten :)
+1 yılboyun gayet iyi biraz kılo almaya calıs yazmamışsın ama bide hafıf kirli sakal bırak :) ayrıca ilerde yasını gostermessın yaaslandıgın zaman avantajı bu ;)
253 Yorumla
Soran+1 yılAvantaji umrumda degil sakalim cok az var ve 58 kiloyum :(
- +1 yıl
sadece tipinle değil konuşma tarzınla düsüncelrnle fikirlernle dvranslarınlada yasını belli edebilrsin tek sorn tıp olmamalı zaten hepsibir on yargı ınsana uzaktan bakınca dişini görürsün ama o ınsanla ykınlasınca anlarsın nasıl biri olduğunu.Yani kendını böyle kabul etmeye calıs başka yönlerden gelıstırmeye calis :)
Soran+1 yılAyrica boyum iyi yazmissinda neresi iyi ya davranislarim zaten 20 yasindaki erkegin davranislari cocuk gibi hic bir zamn davranmam ama dis olark kucuk gosteriyorum
- +1 yıl
takma kafana senı begenn böyle begensn sen kndi ic dünyanı mutlu et gerisi koly
- +1 yıl
buyur yaralı
Soran+1 yılama atamiyorum bu drumu iste cirkinde degilim tabi ama bu sey canimi cok s*kiyor babama karsi utaniyorum artik bu drumdan
- +1 yıl
utanılcak hiç bir durum yok babanın boynunu yere eğdircek bir şey yapmadın sonuçta.. ayrıca tekırdaglı degilim
Soran+1 yılya aslinda oyle ama gururuma dokunuyor 20 yașindayken 14 15 gostermek babam karșisinda kucuk dusuyorum biliyorm bunda kucuk duseecek bisey yok diyceksin ama bir erkek icin var
- +1 yıl
bıde su yonden bakalım sonuçta hepimizin gideceği yer aynı ölümün olduğu su dünyada hıcbırsey cokda öenmı diildir demişler.. ;))
Soran+1 yılben senin kadar pozitif bakamiyorum malesef cok kotu durum benim icin.net yani
- +1 yıl
ya senın ıcınde yasadklarnı bılemem tbı ama bn burdan azda olsa dstek olmaya clstmda basaramadm glba nedesm olmuyo ::/
Soran+1 yılsila
Soran+1 yılsila senle ozelden konsabilirmiyz
- +1 yıl
efendm
Soran+1 yılsia ozelden konușabilirmiyiz senle
- +1 yıl
skypem yok
- +1 yıl
konusalm ne knscaz
Soran+1 yılbir ordan konusalim simdi seni takip etmemmi gerkiyor mesj atmak icin
- +1 yıl
bilmiyorum ben bugün uye oldum ama bana mesajlar gelıyr
Soran+1 yıltamam mesj atmayi deniycem
Soran+1 yılbende yeni uye oldum sila o yuzden mesj atamiyorm email adrsmi versem eklermisn
- +1 yıl
- +1 yıl
ver bklm
- +1 yıl
derdn neysa brdan syle
Soran+1 yılemir_061907@hotmail.com bu sila
- +1 yıl
sana demedm yngeç
Soran+1 yılsia ekledinmi sen ekle ben 5 dakikaya aciyorm
- +1 yıl
nerden eklıcm
Soran+1 yılsia senin email adresinden bu email adresine mesj at
- +1 yıl
bulamadım ckmadkı
Soran+1 yılsila sen mesj yolluyabiliyormusn burdan?
- +1 yıl
denemedim hıc
- +1 yıl
galba evet
Soran+1 yıltamam ozamn bana mesj yoluyabirsin seni takipcilerin arsndanim ben ismimi versem mesj yollarmisn oradn sen email adresni
- +1 yıl
bnde yolluyamıorm denedım puan ytmıor
Soran+1 yılsana facebook adresimi versem eklermisn yani nerdyse acik adres veriyorum :)
- +1 yıl
burdan verme
Soran+1 yılnerden verebilirmki bașka?
- +1 yıl
burdan mesaj atablrm blkı puan olnca
Soran+1 yılyok ya verim hem ne olabilirki
- +1 yıl
tamam sen bilirsin
Soran+1 yılama kesin oark ekliycenmi
- +1 yıl
bn sana vereyım
- +1 yıl
seckinnsel yaz aramaya
Soran+1 yıltamam ver
- +1 yıl
et facebook.com
Soran+1 yılbir saniye
Soran+1 yılyazdimda cikmadi net bir seklde vermedgn icin herlde
- +1 yıl
seckinnsel@facebook.com
Soran+1 yıltamam buldum
Soran+1 yılistek yolladim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
- Aile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılyaw bundan gurur duyacağına utanıyorsun!! ilerde 40 yaşına geldin mi o zaman diyeceksin ki keşke biraz küçük göstersem.
bende 33 yaşındayım ama yaşımdan küçük gösteriyorum minyon olduğum için.bu durumda çok hoşuma gidiyor..senin şikayet etmen tuhaf geldi bana nedense...
eğer zayıfsan kilo al biraz..03 Yorumla
Soran+1 yılcok canmi skyr 20 yasindayken 14 15 yasinda gostermek ve boyda 1.67 kiloda 58 :(
- +1 yıl
bende yaş 33 boy 170 kilo 60:)) çok memnunum ben...
şöyle spor yapsan vücut geliştirme filan o zaman büyük gösterirsin mutlaka
Soran+1 yılmalesef ben degilim
aynı durumdayız neredeyse, sadece 1 yaş fazlam var benim :)
burdaki profil fotoğrafıma bak bakalım kaç gösteriyorum?
bana en fazla 17 yaşındasın dediler.
fakat gerçekte 22 yaşımdayım :/
bu yüzden liseli kızlar bana pas atıyorlar, neredeyse bana yavşayacaklar. :D05 Yorumla
Soran+1 yılsakalin var herlde boy kilo kacki
- +1 yıl
sakal var ama tüy şeklinde ve sık çıkmıyor. görüntü olarak çok değişik olduğum için uzatmıyorum. o yüzden 15 yaşlarında yeni sakalı çıkan ergen izlenimi veriyorum görüntü olarak :) aslında boy 1,78 kilo ise 61 olduğu için yaşımı gösteriyorum ama yüz yapım yaş ortalamamı düşürüyor. :)
Soran+1 yılne guzel iste boyun 1.78 neyi dert ediyorsunki
Soran+1 yılboyun bence iyi kilo ise yarar tabi kilo alip irilessen yasini gosterbilrsin ama ben almiyrm iste hem yasi gstermek boyami alkali
şükret haline benim boy da senin civarında hatta 1 2 cm kısa sanırım ve üstüne üstlük gözlüklüyüm evet ne kadar zor bişey olduğunu çok iyi biliyorum insanlara azcık yüz versem tepeme çıkıyolar hemen ezmek için fırsat kolluyolar yapılıyım aslında dövüşmek söz konusu olunca sıkıntı olmuyor ama izlenimim böyle ve en kötüsü başkalarına göre bu da dert mi yani
herkes demiş ben de deyim akışına bırak görmezden gel ne hastalıklar var ne ameliyatlar oluyor her gün bu da derttir sabırdan başka çare yok ve ruhuna odaklan ona yatırım yap özünle hemhal ol o zaman maddenin esaretinden biraz olsun kurtulur ferahlarsın aynalarla kavga etme önemseme sadece evden çıkacağın vakitlerde bak00 Yorumla
+1 yılsakallarını jilete vurursan sık sık uzar, günde sabah akşam jilete vur mesela sakallarını 2 3 haftaya düzenli olarak çıkar, keçi sakalı tarzında bir sakal bırak 21 22 yaş bile gösterebilirsin
117 Yorumla
Soran+1 yılkeci sakali birakmak icn sakal olamasi gerkmiyormu
- +1 yıl
sonunu okuyupmu yazdın cevabı
Soran+1 yılhayr tabiki keci sakali nasil oluyr yanlarda braz sakal olmasi gerkmiyormu bende yanlarda hic yok
- +1 yıl
yanlarda sakal olmasına gerek yok sadece çenede olsun yeterli
Soran+1 yılcenede bir kac tel bogaz kismnda altta var biraz cuckte var hepsi bu
- +1 yıl
işte diyorum kardeşim jiletle sakallarını alıştırabilirsin daha gür çıkar
Soran+1 yılhergun hergun cektigmdede dhada bebeksi gorunuyor yuzm ama
- +1 yıl
1 2 hafta idare ediceksin
Soran+1 yılpeki 1 2 hafta garanti sonuc alabiecekmiyim
- +1 yıl
alırsın zaten o arada yüzüne alısırsın
Soran+1 yılyani yuzumn cogunda killanma olack diyorsun ve gunde 2 keremi cekiyim jilete
- +1 yıl
imkanın varsa evet bir sabah bir aksam jiletle alsan sakallarını kıllarında artış kesinlikle olur
Soran+1 yıldeniycem teșekurler
- +1 yıl
denemelisin, bende mesela askere gidene kadar jilete vurmamayı düsünüyorum genelde hep sıfır makineyle alıyorum jilete vurunca çok gür çıkmaya başlıyor sakallar
Soran+1 yıldeniycemde hic bir fayda etmesse yine hayal kirgligina ugruycam
- +1 yıl
eder kardesim illaki eder arastır biraz
Soran+1 yılPeki sagol kardes
26 yaşımdayım sakalı kesince 18 sakallı 32 gösteriyorum :D sakalın tam çıkınca yaşını gösterirsin biraz spor yap ve kilo al bayağı çelimsizsin heralde bende senin yaşlarında zayıftım spor herşeye çare ;)
15 Yorumla
Soran+1 yılbu lant olasi sakl nezmn tam olark cikcak bilmiyorm
Soran+1 yılonuda yapamiyorum ya
Soran+1 yıldenemeye calisacm teșekuler
Herkes yasının genç gözükmesini ister.40 yasında gelirsin 25 yasında gösteririsin şu anda cefasını çekersin ilerde sefasını.
11 Yorumla
Soran+1 yılben hangi yastaysam o yasta gstermek istiyorum ama
ne güzel işte ya bende daha küçük gösteriyormuşum ayrca çok mutluyum bu durumdan nede olsa yıllar çalacak ömrümüzden.tadını çıkar bence :D
13 Yorumla
Soran+1 yılerkek icin cok zor bir durum ama
Soran+1 yılgerckten zor ama babam karșisnda bu durmdan dolayi utniyorm
+1 yılBoydan öyle diyorlardır bana kalırsa ama zaten bu yurtdışındakiler ne yiyorsa bilmiyorum tanıdıklar geliyor yazın uşak benden küçük 1 yaş benden büyük duruyor :D takma
11 Yorumla
Soran+1 yılturkiyedede ayni durumu yașiyorum ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılkısaymışsın :/ şimdilik sakal bırak hemen spora başla kas yapman ve boyunu uzatman lazım. kıyafet de önemli tabii çok ergen gibi giyinme biraz büyüklere göre kıyafetler giy
111 Yorumla
Soran+1 yılsakal birak diyorsunda olsa birakcm bogaz kismnda az bisey var alt tarfta biyk tarfindada biraz hepsi bu ayrica yasim 20 bu yastan sonra uzamz
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin boylarının uzaması durmuyorki.
Soran+1 yıldurur tabi 19 dan sonra
Cevap sahibi+1 yılben mi yanlış hatırlıyorum ya. bunu okulda da görmüştük kızlarınki duruyor ama erkeklerin hiç durmuyor yani spor yapsan yine uzatırsın
Soran+1 yılozamn kisa erkek kalmazdiki
Cevap sahibi+1 yıldurmuyor dediğim öyle görülür bir şekilde uzamıyor milim milim
Soran+1 yılyok durur
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman... kas yapmaya falan çalış
Soran+1 yılicmdeki hevs oldu bu durmdan dolayi
- +1 yıl
hahaha koptum :D boyunu uzatman lazım ne demek.kavak agacımı bu sürekli uzasın :D
Resmini gorseydim elki yorum yapabilirdim. Ama ufak gostermek iyidir.
17 Yorumla
Soran+1 yılgerckten hic iyi degil kuck gostermek
Soran+1 yıloyle diysunda olmuyr iste
Soran+1 yılkeske dedigin gibi hemn pozitif olabilsem inan cok iserim ama gerckten olmuyor
Soran+1 yılpff :9
benimde yas 19 13 14 15 :D boşver ilrde alırız meyvesını
013 Yorumla
Soran+1 yılBoy kilo kacki
Soran+1 yılSenin boyun en azindan benden uzun bendede sakal neredyse yok alt tarfta biraz biyik kisminda var hepsi o kafayi yiyecem nerdeyse
Soran+1 yılboy 1.67 kilo 58 sakal bogaz kisminda alt tarfta az var var biyikta var gerisi bos :(
Soran+1 yılkardeșim oyle diyorsunda peki ben niye bukadr zayfim ozaman
Soran+1 yılbilemiyorum artik neyse en azindan benden dha uznsun sen
Soran+1 yılyok banada 67 falan olman gerekiyor dediler ayrca bir ara oldum yine hic gostermedm ilginc bisey
Soran+1 yıl:):)
bende 20 yaşındayım ama herkes bana 16 17 diyor hayette hoşuma gidiyor yani büyük genç göstermenin neresi kötü
04 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasinda olupta 14 15 yasinda gostermek gerckten kotu
Soran+1 yılilerisnden bananeki ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende tıraş olunca aynısını diyolar daha iyi daha genç yaşlanır yüzün gençken dez avantaj tabi oda kötü bir gerçek :D
05 Yorumla
Soran+1 yılck kotu bir durum ya
Cevap sahibi+1 yıl1 ay felan geceleri uyuma az uykuyla idare etmeye çalış göz torbaların şişip çizgilensin sürekli kaşların çatık gez alnında izler oluşsun saçlardan biraz ara makas la al çeneye çeneye yapıştır o zaman yeterince yaşlı gözükebileceğini söyleye bilirim kardişşş :D
Soran+1 yılof dalgami geciyorsun ya :)
Cevap sahibi+1 yılya da kafanı belli bü süre sıcak su dolu kabın içinde tut suratın buruş buruş olur yaş gösterirsin :D
Soran+1 yılde git ya
1 yılBen 19 yaşındayım fakat saçım çok uzuyunca 16-17 e düşüyorum coğunluk olarak 18 diyor lar sakalda tek tük var
00 YorumlaBiyik birak, hic kesme sal gitsin
16 Yorumla
Soran+1 yılsakal olmadan cok gicik gorunur ozamn tipimide bozmus olurum biyik dedginde ergen biyigi hic cikis yolu yok ya
Soran+1 yıldenedimde biyikta ergen biyigi kardesim kalin biyiktan degil
Soran+1 yılpf bana biyik yakismaz ama
+1 yılSaçları kısalt, sakal bırak.
13 Yorumla
Soran+1 yılKardesim zaten olsa birakcm ama biyik ve alt tarfta biraz onun disnda yok
- +1 yıl
Tam babyface hea..:) aga o zaman 3 numara yap saçları ordan biraz kurtarrsn.
Soran+1 yılYok dahda cocuksu gosteririm
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz kilo al kas yap sakalını da tamamen kesme
01 Yorumla
Soran+1 yılkilo almya calisiyorm onuda yapamiyorm zor kilo aln bir bunyem var saklda nerdyse yok nessini kesmiymki
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası