diğeri ayrılırsa malum bizim küçük adam ne zaman karnı acıkır bilinmez yedektekiyle idare daha sonra yedekle idare edrken yedegin yedegini ayarlama yedekte giderse boşta kalmamak aman mazallah :D:D
14 Yorumla
Soran+1 yılkaşar erkek
Soran+1 yılya ben bışey yapadım
En İyi Cevaplar
+1 yılYedek medek yok öyle yapıyorsa kızdan ayrılasak. Kız üzülmesin diye de kıza iyi davranıyor o kadar.
12 Yorumla
Soran+1 yılo kızla 1 yıldır çıkıyormuş bendende 7 aydır kızı sakladı
- +1 yıl
o zaman erkekler diye genellemeyin :D ben hiç öyle yedekte bekletmem :D
+1 yılkız çirkinse onla yatıyodur ondan ayrılmıyodur , senı de her ihtimale karsı boşta kalınca değerlendirmek istiyodur
36 Yorumla
Soran+1 yılkız mulayım bırı yanı sanmam ama kız bunun evıne gıdıyor bu zaten aılesınden ayrı yaşıyor kız evıne gıdıp yemek yapıyormuş, ama mulayım bır tıp
- +1 yıl
asıl ne cıkarsa o mülayımlerden çıkar bacım merak etme sen ateşle barut yan yana uslu durmuyodur emın ol hele kı aynı evde mümkün değil
Soran+1 yılevt canım bende oyle mulayim doğal görünenlerin çok fena oldugunu gordum , haklısın belkide kızın gunahına gırdı bırakamıyor.
- +1 yıl
belkide öyledir yani, erkekler o kadar adi ki en masum kızın bile duygularuyla oynayıp kandırdıklarını biliyorum
- +1 yıl
niye kızlar o derece adi değil mi? siz ne isterseni erke siz e onu verir. geçen gün başıma geldi. ya ben safım demek ki? anlamıyorum bunların dilinden. yatmak mI=? rüya da görüyroum var mı öyule bir kız gerçi kurudunzu ya?
- +1 yıl
sana ne osman sana ne genel anlamda bu yatak döşek işlerinden siz temiz çıkarken kızlar o... damgasıyla çıkıyor. Hani erkeksiniz yaaaa sözde
+1 yılaç gözlülükten, can sıkıntısından herşeyden olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılbenımle yakınlık kurmadı ama , kızda mulayım bır tıp oyle bırısıyle olacak bırıne benzemıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılsebeb su aslinda bircok niyet biri olmazsa digeri olur..
erkeginde bayaninda bu zihniyette olan var
Allah bizi bölelerinden uzak tutsun10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. yedekte kızmı tutuyomuş erkekler valla benim yşm 25 ben 1 tane bile bulamadım diger erkeklere bak ya 1 tanesi yetmiyo yedeğini bile buluyolar ,(
15 Yorumla
Soran+1 yıl30 yasında bıde çok kızla cıkmış bırısıı, çunku kızları gezdırıyor oraya bıraya goturuyor ve para yedırıyor ama benı hıc dısarı çıkarmadı benımle okulda gorurusrdu.
Soran+1 yılgorusmeyı kestım
Soran+1 yılsagol ,
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılo kızla yatıyordur senide ciddi bir ilişki yaşamak istediği zamanlara saklıyordur
17 Yorumla
Soran+1 yılbanada oyle geldi evlilikten bahsetmşti
- +1 yıl
seks işin içine girdiği için sen 2. planda kaldın :) ama ciddi düşününce yanına gelecektir
Soran+1 yıldışardan baksan ben o kıza göre bakımlıyım yani sadece dışardan baksan benım için eğlencelik görünuyor dersin ,(ama öyle değilim). kızda mulayım ev kızı gıbı duruyor dersin ama o kız bunun evıne gıdıp yemeğini bile yapıyormuş.
- +1 yıl
:) erkeğin aklını başından almayı biliyor. yemek+seks kaçınılmaz son
Soran+1 yılhaklı olabılrısın arkdaşım zaten ben hep mulayım doğal görünen kızlarda bu işleri gördüm , insanların dış görünusuyle ön yargılı bakmamak gerekiyor.
- +1 yıl
şu an benim galiba oyle bir durumum var biraz konusabilirmiyiz
- +1 yıl
@Sorsoruyor nasıl?
+1 yılgol atmak için çoook çaba sarf ediyorlar.baktılar maç kötü gidiyor, bişiyler yapmak lazım.yedek kulübesi devreye giriyor.
29 Yorumla- +1 yıl
en güzel cevap bu olmlı:D
- +1 yıl
haahaa :D o neden.
- +1 yıl
vayy beeee , bana hitaben soru he :P
- +1 yıl
ben bişiy yapmıyorum, sizi bu hale getiren hatunlar utansın :P
- +1 yıl
ben öyle şey yapmam
- +1 yıl
aferin sevilecek adamsın yani.
+1 yılvay be biz kız ararken adamlar yedekleri varmış. sen neyin hayallini yaşıyorsun? ya niye biz yedek kız göremiyoruz. normal kız eli tutamıyoruz.keşke yatacak kız bulsakta tapsak ya ne hayat be?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılKendine güveni yoktur ilişkiyi bitirdiğnde boşluğa düşmemek için yapmıştır. Bu arada onla çıkmayı düşünmüyorsundur heralde.
11 Yorumla
Soran+1 yılherhalde ama 8 ay sakladı arkadaşım , öğrendiğim kadarıylada kızla 1 yıldan bıraz fazladır çıkıyor
biri aşk diğeride meşk içindir o yüzden tutuolar :)
21 Yorumla- +1 yıl
doğru yazmış elife katılıyorum :)
o dediğin her erkek için geçerli değil senin anlattığın eğlenmeyi seven bir arkadaşa benziyor
18 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle, tespit doğru çok kızla gezmiş tozmuş özgurluğune düşkün birisi.
Soran+1 yılılışkımı kestım , ben serefsız değilim zamanlada inşşlah unutacam bu durumu.
Soran+1 yılbu kısı cok kızla çıkmış zaten
Soran+1 yılinşşlah zaten eskı çıktığı kıı evlık aşamasında bırakmış kızda çok ah ettı buna ılahı adalet varsa gıtmez sanırm
2 ihtimal var;
- Biri eğlencelik, diğeri evlenmelik
- Biri eğlencelik, diğeri de eğlencelik121 Yorumla
Soran+1 yılama o kız çok mulayım bır tıp yani dışardan baksan ben havalı eğlenmelik görünürüm ama kımseyle çıkmadım ama o kız doğal giyimli doğal görünumlu bır tıp.
Soran+1 yılevt oyle düşündüm
Soran+1 yılyoo nıye ben eğlencelik olayım kı anlamadım
Soran+1 yılya ben kımseyle çıkmadım bile ne eğlenceliği sende kızları tanımamışsın daha :))
Soran+1 yılama hoşlanmamı o sağladı sürekli mesaj atardı ben ona yanaşmadım ki o yaptı.
Soran+1 yıldemkki çocuk yavşak olay bu , ortalık erkek kaynıyor ama adam gıbı adam olmak önemli, bu yavşaklığı kım istese o yapar bunda ne var adı olmak yeterli
Soran+1 yılnıye ustune alındın
Soran+1 yılsoyleyecem onada sıra gelecek zaten , hemde kaşar erkek diyecem laf arasında artık üstune alınırmı bılmem ama o kadar yuzsuz ki
Soran+1 yılçok fenasın sen yaa
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılküsme ama üzülürüm sonra :)
+1 yılE siz de sadece senin olacak olanı sevmezsiniz ki... Malum işi bilmeli değil mi
00 Yorumlaerkek yedekte tutmaz ama nasıl tutmaz isteklerini karşılarsan tutmaz he karşılayamıyorsan yapamıyorsan tutar işini görür
10 YorumlaÖbürüyle tartışdığın da teselliyi onun koynun da bulur.
12 Yorumla
Soran+1 yılkımın koynu yaa çocuk gayet saygılıydı bana
Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Diğerini maddi manevi olarak sakatlayacağı kesin olduğu için..
00 Yorumlaona yedekte tutmak denmez yavşaklık denir.arabamı lan bu bir tane stepne lastik bulunsun hep.
10 Yorumlabir mi çok safsınız kızlar sevilmeyi hak etmediğinizi bana düşündürdüğünüz günden buyana yedekte 3 kişi tutuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
İğrençsin.
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. kötü bir durum bende stepne olmayı istemezdim doğrusu
016 Yorumla
Soran+1 yılyanı bu nedemek şimdi, üstune üstuk ben kımseyle çıkmış bırı değilim geldi de benı mı buldu
Soran+1 yılyok yaa çıkmadım ama arkadaşlarım oldu yanı erkekelrı tanırım bu kışıde hıssedıyordum zaten yalanlar yakaladım
Soran+1 yılbu çok kızla çıkmış zamanında 30 yasında şu an , kızları gezdırıyor para yedırıyor kızlarda bunla çıkıyor bırde temız ıyı huylu gosterır kendını çok çakal bırı.
Soran+1 yılaynen oyle çok tehlıkelı bırısı zaten benım bır arkadaşlada çıkmış 1 yıl falan evlılık boyutuna gelınce bahane uydurup ayrılmış hemde telda ayrılmış kızla yuz yuzebıle goruşmamiş
Soran+1 yılaynen kişilik çok önemli bencede
Soran+1 yılevt cok haklısın
Soran+1 yılaçıkcası seven adam sevdıgını saklamaz helede 8 ay boyunca
Soran+1 yılsıze ozelden yazayım
+1 yılerkekler aç gözlüdür çünkü kadınlarında aç gözlüsü vardır...
08 Yorumla
Soran+1 yılo kızı sevıyormu anlamadım ama onuda bırakmadı
- +1 yıl
ikinizide sevdiğini sanmıyorum
Soran+1 yılo kızı sevıyor bırakamadığına göre ama ben boyle sevgı görmedim oda başka :)
- +1 yıl
hımm gönül bu
Soran+1 yılyazık ama
- +1 yıl
seviyorsa neden yazık olsun ki
Soran+1 yılseven adam sevgılısı oldugunu herkese der bence
- +1 yıl
bencede der
Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. dünde bayan için sorulmuştu bu soru yeddek nedir ya bir çözebilsem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılkızlarda onu ıyı yapar. bızzat tecrubelerımle sabıttır.
00 Yorumla karakter meselesi kızlar için de geçerli bu durum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bende şuan sevgilim var ve bir tane daha kızla konuşuyorum neden dersen güvenmediğimden dolayı ama yanlış bişe bende birisine yol vercem.
05 Yorumla
Soran+1 yılayıp etmıyormusun kıme guvenemıyorusn
Cevap sahibi+1 yılEvet yanlış bişe yapıyorum o yüzden birine yol vercem
Soran+1 yılzaten aslını sevseydın yedek olmazdı
Cevap sahibi+1 yılsevdiğimin farkına yeni vardım diyelim
Soran+1 yılbence sevmıyorsun ılerde oda gıdecek bak gor
öyle zevk alıyor yapacak bir şey yok kendi keyfi :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 50,1b cevap paylaştı. ben öyle bişey yapmam. 2 sini idare ederken ikisinden de olmak var
00 YorumlaYavsak oldumuz için bunun başka bir aciklamasi olamaz kiz veya erkek diye ayirt etmekte yanlis bunun adi yavsakliktir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben b planı dıyorum buna bırıyle yatıyor dıgerıyle cıddıyım asdfsfsd
08 Yorumla
Soran+1 yılama o kız mulayım bırsey oyle yatılacak bırıne benzemıyor
Cevap sahibi+1 yılozamn takılmamm bılee
Soran+1 yıltakılıyor işte demekki gercekten sevıyor kızı :))
Cevap sahibi+1 yılsevgı ask hepsı yalan dolan ögrenemedn mı bunu:))))))))
Soran+1 yılsen bır kızdan darbe mı yedin genelde boyle erkekler bunu der
Cevap sahibi+1 yılyıllar önce evet yedım ama cokdan unuttum :)
Soran+1 yılguven zedeliyor işte
Cevap sahibi+1 yılhiç sorma o yuzden butunn kızlar kadınlar sevgıyı hak etmıyor benım gözumdee
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaraktersiz olduğu için
Adam olan adam kimsenin duyguları ile öynamaz
Bu kadınlar için de geçerli
Neymiş yedek ya araba parçasımısın sen?10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonunla cinsel açlığını gideriyordur seninle de ruhsal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben pişmanım öyle yedekte bekletmediğim için anla ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. seref yoksunu o yüzdendir
22 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir cevap
erkekler mi kızlar yapmıyo mu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kişinin adı Hüseyin mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. yedekten ziyade yetinmek zor oluyor
00 YorumlaHiçte bile kızlar daha çok yapıyor bunu. :-/
00 Yorumlaelinden giderse boş kalmamak içindir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenle yapamadıklarını onla yapmak için
00 Yorumla
+1 yılegosunu tatmin etmiş
00 Yorumla
+1 yılyedek oyuncu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?