Resimleri doğru düzgün çeksen belli olucak ama maşallah hepsi parlak parlak ama yinede büyük olasılıkla dişi gibi duruyor
Eee uğraştım bu kadar oldu yani, azarla bir De döv istersen
Ne yaa ne alaka çok parlak ama yalan mi 😅 yani öyle algiladiysan kusura bakma öyle azarlama gibi huyum veya soylemim yok 😃
Yalnız birşey daha soyluyeyim kuş şuanda tuyde ortam ısısına dikkat et derim veya yeni aldıysan o yüzdende olabilir
Peki teşekkür ederim 😊
Yok yeni değil yumurtadan büyüdü bizimle birlikte, abim büyüttü şimdi bana verdi o dişi dedi ama ben şüphelendim Biraz sonuçta albino ayrıca konuşuyor babacık ve kes diyor 😂 ortam ısısı nasıl olmalı? Bu ara kakasını bir yere yapınca çok ıslaklık oluyor çevresinde çok mu su içiyor 🙄
Kes mi diyor o zaman kesin dişidir 😅😂😂
Teşekkürler sadece bunu dikkate aldığın için😂
Ortam ısısı sürekli değişmesin maksimum 10 derece oynaması ve rüzgar görmemesi lazım yani işi yavaş yavas düşerse sorun yok birden düşmesin ve yerini değiştirme derim strese girmesin
Ha evet bunlara dikkat ediyorum tabi ayrıca dediğin şartlarda ben de yaşayamam üstelik tüylerim yok heheh lazer 😝 peki kakası?
Kakası icinde görmem lazım çok fazla su içiyor olabilir veya ishal olabilir veya yeşillik falan veriyorsan ondan olabilir popo kısmına bak eğer batık değilse sorun olmaz ama sulugunu 2-3 günde bir yenilenen lazım
Sen ne kadar tezcanlisin böyle 😅😂
Lazerli olduğunu soylemende ayrı bir güzel tabi bak mesela hiç onu konusmamistik 😅😂😂
Yok popişkosu temiz yeşillik vermiyorum bazen meyve veriyorum suyunu hergün değiştiriyorum 😊 ay çok teşekkür ederim
Hahaha evet konuşmamıştık 🤪 peki kakası dermişim 🤪🤪🤪
Rica ederim ne demek çeşme suyu mu kullaniyorsin peki arada vitamin ve kafesinde kalamar kemiği kum sürekli olsun derim tunekleri tahta olsun muhakkak 😃😅
Kakası derken kimin kakasindan bahsetiyoruz burda acaba 😅😃😱
Salıncağı tahta ama tünekler plastik yok Çeşme suyu değil içme suyu veriyorum ballı kraker ve vitaminli yem kullanıyorum 😁 kalamar kemiğini ilk kez duydum gaga taşı var ama kum ne işe yarıyor
Vitaminli yem diye bir olay yok o tamamen pazarlama için yem fiyatıni yüksek tutmak için 😅 kum kuşların mideleri yok direk bağırsaklarında sindirim başlıyor ve bitiyor yedikleri yemleri öğütmek icin kum kullaniyorlar aynı zamanda minarel ihtiyaçlarını karşılıyorlar 😃
Kraker verme dal darı ver kraker faydalı değil kalamar kemiği kullan ve tüneği tahta olsun
Çok teşekkür ederim ilgin içinn😊😊
@Basketmageridöndü_12 çok teşekkür ederim ☺️
https://www.mybestpetshop.com/muhabbet-kusunun-cinsiyeti-nasil-anlasilir
cere rengine bak fotoda belli olmuyor
Teşekkür ederim işte sanırım dişii🙄
evet bana da dişi gibi geldi :) rica ederim.
konuşmaya başlarsa erkektir ordan anlarsın, dişiler çok az konuşur çoğu hiç konuşmaz.
Konuşuyor 😂😂😂
ne diyor mesela :)
Babacık ve kes diyor 😂
kim öğretmiş ona onları ya :)
Babacık abimden kes benden hahaha😂😂 sürekli kes diyorum çok bağırıyor 😂😂😂
aaa kuşa kızma öyle :) erkek de olabilir, onunla ilgilen yakın davran küçük kelimeler söyle sürekli mesela aşkım, babacık, cicikuş, bebiş, bitanem gibi :) benim muhabbet kuşum var neler neler diyo bir görsen :)
Ahahaha kızmıyorum abisi 😁 kes diyorum şakalaşıyorum artık o da bana kes diyor 😂😂😂
Sen bir de benimkisini görsen ablası :) aşkım babacık yerim seni bitanem cici paşam hoşgeldin daha neler neler :))
Cici paşam mı hahahah😂
öpücük ver bile diyor :))
Cevap
18Cevap
dişiye benziyor tam belli değil bendede var iki çift hatta birinde 7 yavru var lutino erkek cremio dişi ve gözleri kırmızı göz. 7 yavruda hepsi kırmızı göz :)
vereyim sana
Ayyy ne güzel yaa hepsine sen mi bakıyorsun😂
hala annesi bakıyor ama yuvadan çıkmadılar :)
Gagasını yerim ya bence dişi
Hahah teşekkür ederiz ablasıııı❤️
Kaç aylık? Eğer daha yavruysa net birşey demek olmaz. Ama dişi gibi duruyor.
Çok tatlı lan jdjsjd kuşun kafasını öpmek isteyi geldi içime maşallah kuşum çok güzel
Hahaha çok teşekkür ederiz abisiii haha😂😂😂 çok seviyor öpülmeyi😂
Bu muhabbet kuşu değil daha çok bir kartala benziyor neyle besledin sen bunu 😁
Hahaha ballı krakere bayılıyor abiçiiii😂
😁 ballı krakeri biz bile yiyemezken kartal yiyo vayy bee
dişi...
Sanırım dişi çok kişi öyle dedi😊
Tipini yerim bu neeee 😘😍😍😍😍😍
Hahaha ye ablası sevildiğini anlıyor yanından ayrılmıyor 😂
Hahahaha şapşik😂😂
%100 dişi 2 yaşında gibi
Evett 1,5 geçti nasıl anladınnn😂
Çünkü yaklaşık 7-8 yıldır ev üretimi yapıyorum cennet forpus kakariki rozella sultan sevda falan alıştım yani 5 tane konuşan muhabbetim var şu an 😊😊
Sorun yaşadığın sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin
Bu yaşına kadar yumurtlamış olması lazım
Hayır hiç yumurtlamadı çünkü eşi yoktu, ama şimdi var eşi 😊 peki cinsleri oluyormuş muhabbet kuşlarının onları anlayabiliyor musunnn😊😊
Özele bir bakar mısın lütfen
Tamamdır ☺️
Oğlan bu oğlan kerata
Hahaha emin misin abisiii😂
Pek emin değilim :D
yakindan korkutucuymus
Detttt😂
Kafasını öperim onun
Oyyyşşş 😊😊😊
Aynen ve de çok canayakındır😊😊😊 o da öper seni hemen ona yiyecek verirsen de çok mutlu olur 😊😊
Çok konuşuyosa dişidir. 🤣
Dişi bir piremses 🙏
Teşekkürlerrrr❤️❤️
Burun yapısını ilk başta erkeğe benzettim ama kafa yapısı ve kafa tüyleri dişi olduğunu gösteriyor.
Küçük kafa ve seyrek tüyler mi 😊
Zarif ve narin bir kafa ve farklı renkte çizgiler yok. ☺
Albino çünkü 😂
Bildiğim kadarıyla albinoluk gözleriyle alakalıydı. Benim de bir muhabbet kuşum var 4 yıldır benimle. İlk geldiğinde rengi aynen bu sekilde beyazdı ve zamanla sarardı.
Albinoluyu sen çok yanlış anlamışsın gözle ne alakası var
albinoların kanında renk veren pigmentler yoktur gözleri bile kırmızıdır😊 dediğiniz gibi bir durum değil albino
Kırmızı göz lutinoda olabilir 😊
@Basketmageridöndü_12 ama onlar sarı olur 😊
@Basketmageridöndü_12 Ben albinoyu açıkladım arkadaşa 😊
Anladım pardon o zaman 😊
bebeğim anlamıyorum cinsten
Ama bu çok sevimli.
Oyyy teşekkürler 🥰🥰
Trip atıyorsa dişidir
Erkeğe benziyor
İşte emin olamıyorummm😞
şeker kız
Hehehe 😂😂😂
Tabiiki dişi
Emin misinizzz 🙄🙄🙄
Son derece. Baksana kaşlarını aldırmış ve gözlerinin etrafı makyaj kalıntısı. Saçlarını düzeltmiş. Bunlar erkekte olmaz
Erkek gibi
Ya işte hep gibi ama emin olamıyoruzzz😞
😔😔
Disi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar