Sorudaki gibi 1 yaşını geçmiş muhabbet kuşumun cinsiyetini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Sorudaki gibi 1 yaşını geçmiş muhabbet kuşumun cinsiyetini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Bu albino değil lutino dişi gibi duruyor kırmızı gözlü kuşlarda burun delikleri (çere) kolay kolay renk değiştirmez aklınızda olsun ancak dişileri çok kızgın oldukları zaman renk değiştirir
Kırmızı gözlü aynı şekilde kardeşi de beyaz tüy kırmızı göz cinsine sahip albino mu latino mu oluyor? Bilgi için teşekkürler
Kırmızı göz rengi beyaz olanlar albino sarı olanlar lutino diye geçiyor eğer gözleri kırmızı değil ama renkleri beyaz veya sarı olanlara DF (double faktör) albino ve lutino deniliyor
Cevap
5Cevap
Albino beyaz oluyor. Boyle full sari, benimki de aynisi bu arada, albino olmuyor. Lutino muhabbet kusu oluyorlar.
Kardeşi beyaz renkli kırmızı gözlü ikisini beraber almıştık albino diye
Teşekkürler bilmiyordum
Rica ederim. Cinsiyetini anlamak icin tam gaga rengine gore bakabilirsiniz internette. Yanlis bilgi vermeyeyim.
Netten baktık daha doğrusu ama kafam daha çok karışmıştı teşekkür ederiz 😊
Rica ederim:)
Dişi canım, koyu mavi ve mor renkliyse erkek oluyo
Bu arada albino değil bu, baska bi sey diyorlar
Çok teşekkür ederim
Rica ederim, bende de var aynından :d
Eşi var mı acaba muhabbet kuşunuzun bizimkinin yanında bir tane muhabbet kuşu cinsi kuş var da o ilgilenmiyor onunla kaçıp duruyor
Hayır yok. Erkek olan mı kaçıyor? Benim kuş da (aynısı ve dişi) biraz bireysel takılıyor. Diğerlerini kavga ederek yanından uzaklaştırıyor. Belki öyle bi karakter özellikleri vardır.
Evet erkek olan çok kaçıyor dişiden nasıl alıştırabiliriz bilmiyorum. Bizim kuş da aynı sizinki gibi acaba alıştırmak için bir şeyler yaptınız mı
Kendi haline bıraktık, müdahale edilecek bir şey yok çünkü. Pek değişeceğini düşünmedim. Ama bi ara erkek kuşumla oynaşırlardı. Canı isteyince de kovardı yanından. :d Birbirlerini çok hırpalamıyorlarsa bence beraber kalsınlar.
Ahh benimde vardı gitti 🥺çok öZlüyorum
Çok üzüldüm başınız sağ olsun 🥺
Ölmedi annem kafesi pencereden düşürdü sağolsun kaçtı gitti 😢
Hadi ya çok kötü olmuş umarım birisi almıştır
İnş 🤲
Dişi
Teşekkürler
Albino muu yaaaa
Albino diye aldık ama yorumlardan latino cinsi muhabbet kuşu olduğu söylendi 🤔
Çok tatlı olmmm
Teşekkürler 😊
Dişi kesinlikle
Teşekkürlerrrr
Yavru daha belli değil ayrıca albino değil
Yavru değil 1 yaşını doldurdu
O zaman dişi
Tamam teşekkürler
Dişi ve albino değil beyaz oluyor onlar
Lutino bu ve dişi gülüm , erişkine yakın eşe gelir
Kızgın dişi
Yanında bir tane oğlumuz var ona gidiyor sürekli ama beyfendi ilgilenmiyor kaçıp duruyor ne yapmak gerek
Vay fenerin sembolü olur bu o.. cocugu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?