Mükemmel kadın birinci defada evet demez, mükemmel erkek de ikinci şansı vermez..
Sizce haklılık payı var mı? :-)
Sizce haklılık payı var mı? :-)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mukemmel kadin ve erkege bakis acina bagli bu dusunce .. Mukemmel insan daha anlayisli olur empati kurabilir ve karsisindaki insana hak ediyorsa deger ceriyorsa ikinci sansi vermeyi bilir ya da mukemmel kadin ilk defa da hayir demenin kendini kaliteli gostermeyeceginin farkindadir .
Aynen ...ergensel düşünceler bunlar ..
Aczilik de mükemmeliyetlikte biz insanlara mahsustur.Böyle bir kıstas yok.2.şansı veren erkek mükemmel değil demek ne kadar doğru?
1.defada evet diyen kadın mükemmel olamaz gibi kıstaslar yaratmak zaman kaybıdır.
Olaya mükemmellik olarak bakmayalım, akıllı kadın sevdiği adamı ilk seferde kabul eder, zamanın kıymetli olduğunu, yarına çıkacağımızın garantisi olmadığını bilir çünkü. Aynı şekilde akıllı adam da ikinci sefer şansını denemez, anlamı yoktur çünkü.
Her insan kendine göre mukemmeldir.
Kızların bazılarının ikinci defa evet deme olasılıgı sadece kendi egosu ya da naza cekmekten ibaret.
Cevap
5Cevap
O tiplere mükemmel değil, mükemmeliyetçi denilir. Uyuz tiplerdir.
Birbirine mükemmel insanlar, evet hayır demeden gözlerinde sevgiyi görüp, bir ömür bunu yaşarlar ^^
bu bence ilk seferde kabul eden kızı ve ikinci şansı veren erkeği aşağılamak için söylenmiş bir sözdür.
Mukemmel insan yoktur. Yani haklilk payinda yoktur..
bunu haksız cıkartan benim 2 mükemmel insan birlikte hıh =D
bence alakası yok mükemmel olan insan neden karşısına ilk defada bi şans vermesin ki
Bence doğru değil ayrıca mükemmel olmaları hiçbişeyi değiştirmez uzun süre birlikte olabilmeleri için birbirlerinin hatalarını hoşgörüyle karşılamalılar :)
mükemmel insan diye bir şeye inanmıyorum. az çok herkesin bir kusuru vardır...
Mükemmel diye birşey yoktur.
mükemmel nedir ya mükemmel insan var mı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar