Hangi tip insanlar kimseye aşık olamaz?
Çapkın
Şıpsevdi
Aldatmaya meyilli olan
Zor güvenen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hangi tip insanlar kimseye aşık olamaz?
Bunların hiç biri değil bence şıpsevdi insanlar zaten adım başı aşık oluyorlar çapkın aldatmaya meyilli kişilerde her ne kadar sadık olmasalar bile aşkı yaşayabilirler zor güvenen insanlarda aşık olurlar ama güven problemleri yüzünden aşkları zehir olabilir fakat yine de aşık olurlar aşık olamayacak bir insan türü varsa o da menfaatçi sürekli ben ben diyen benci insanlardır bu insanlar sürekli mantık ve çıkar ilişkilerinde bulunurlar sevdikleride tek düşündükleride kendileridir
Aşk, insanların duygusal ve kişisel deneyimlerinin karmaşıklığı nedeniyle geniş bir yelpazede yaşanan bir duygu durumudur. Bu nedenle, "asla aşık olamaz" demek yerine, bazı insanların aşkı farklı şekillerde deneyimlediğini veya aşkı daha az sıklıkla deneyimlediğini söylemek daha doğru olur. Aşk, kişiden kişiye değişen bir deneyimdir ve birçok faktör tarafından etkilenebilir. Aromantik bireyler romantik çekim hissetmezler. Yani romantik bir ilişki içinde olma arzusu duymazlar. Ancak bu, diğer türde ilişkileri veya bağları deneyimleme ihtimallerini dışlamaz. Aseksüel bireyler cinsel çekim hissetmezler. Aseksüel olmak, romantik bir ilişki içinde olmalarını engellemez, ancak cinsel çekimden yoksun olabilirler. Bazı kişilik bozuklukları, ilişki kurma yeteneklerini veya duygusal bağ kurma yeteneklerini zorlaştırabilir. Ancak bu kişiler de terapi ve destekle ilişkilerini geliştirebilirler. Derin duygusal yaralanmalar yaşamış insanlar, duygusal olarak kapanabilirler ve bu nedenle ilişkilerde güçlük yaşayabilirler. Ancak, bu durumlar da zamanla iyileşebilir. Bazı insanlar romantik ilişkiler yerine daha bağımsız veya arkadaşlık odaklı ilişkileri tercih ederler.
Saydıklarının hiç biri değilim ama yine de aşık olabileceğimi sanmıyorum. Bu süreç bende genelde farklı işler. Kendimi çok kaptırmam ya da aşırı anlam yüklemem. Sadık biriyimdir. Ama çok beklenti içine girmem. Ne kadar beklenti o kadar kırgınlık.
Beklebti degil, oyke deme aşık olmam diye, bir gün biri çıkar karsina seni deli gibi sever sende onun sevmesine asik6olursun
@victimsam55 doğru diyorsun. Bu uyguyu çok uzun zamandır bastırıyorum. Kim bilir belki bir gün gelir birisi de benim ayaklarımı yerden keser. Belki o zaman fikrim değişir.
Inşallah hayırlı iyi seni hakkiyla seven ruh eşin biri çıkar
Amin
Karşi cins açısındqn yorum yaparsam kadınlardan gelen ilgiye ve güzel kadına zaafı olan adamın aşık olması mümkün değildir çünkü zaaf olduğu için sürekli yenik düşecek ilgiye ve güzelliğe. Hayatına aldığı kadınlar hırstan ibaret olacak onun için. Haa ilgiye zaafı olduğunu nasıl anlarım dersen, dikkat çekmeyi fazla sever, bir çok kadınla aynı anda flörtleşmeye de bayılır böyleleri. İlgi zaafı en tehlikelisi
Ya sizin onu sevmeniz sebebiyle size olan aşkı sizi ona guzel gosteriyorsa ne olacak, size cirkinmi desin onumu istiosunuz, guzel6derken aşkın güzel, sevmen güzel demek istiyorsa ne olacak
Cevap
39Cevap
Çapkın zaten aldatmaya meyilli ile aynı şey ikisiyle de kurulmasın
En tehlikelisi zor guvenenler bence. Şıpsevdiymis çapkınmis hepsi aşık olur. İşyerinde bir çocuk var biraz şıpsevdi bir tip, yine mı aşık oldun diyoruz, ben birisine hep aşığım diyor, diğerlerinden de zaman zaman hoşlanıyor. Bak o bile aşık olmuş. 😅 bi ara bana da ilgi duymuştu, hala beğeniyle baktığını farkedebiliyorum. 😅😅
Aldatmaya meyilli dötü başı kaşı gözü ayrı oynayan.
Aynen öyle. Öyle insanların ben hayatı boyunca sadece bir kişiyi seveceğine falan inanmıyorum şahsen. Aldatmaya meyilli biri zaten hayatına kimseyi sokup onu sevemez..
Şıpsevdi ve çapkın insanlar aşık olamaz cevap belli
Aynen öyle katılıyorum. Çapkın ve gözü dışarıda olan biri zaten kimseyi ne sever ne de hayatına falan alır. Öyle insanlar kimseyi sevemez ve hayatı boyunca tek bir kişiye bağlı kalamaz.
Kendine aşık biri asla başkasını sevemez sadece kendini beğenir ve sever. Kendini sevmek güzel bir şey ama kendini laf dağında görmek ayrı. Genelde öyle insanlarda kusurları çok olan kişiler oluyor zaten. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor.
Narşist kişilikler biraz zor aşık olur ayrıca aşırı kibirli olanlar içinde aşk çıkmaz sokaktır ama aşk bazen hesapsızca beyni ele geçirir sadece kabullenmezsin ama yaşarsın
Hiç aşık olmadım. Aşk güzel bir duygu, öyle iki lafından biri trip olan, samimi olmayan kadınlarla yaşanacak bir şey değil. Zeki kadınlarla yaşanacak bir şey ama Zeki kadın çok azdır
Aldatmaya meyilli olan tabi ki de 🙄
Aynen öyle aldatmaya meyilli biri zaten hayatında kimseyi tutamaz ve hayatı boyunca asla kimseyi sevemez. Gözü dışarıda çapkın biri kimseyi sevemem hayatı boyunca bence.
Aldatmaya meyilli çapkın şıpsevdi bunlar olsa bile hep şüphe uyandırır. En iyisi zor güvenen en az üzüleceğine zor güvensin.
Sen benim ol köleniz olurum taparım sanan
Her şeyi bencil düşünen ve karaktersiz bir tipi insana asla bırak aşık olmayı düşman dâhi olmam.
Ne istediğini bilmeyen insan , çünkü bir insan ne istediğini bilmiyorsa hem kendini hem karşısındakini ziyan eder
Ruhu bir yerde mahkum olanlar merak etme capkinlarda aşık olur fakat ruhu esir kalanlar olmaz
Vallaha hepte bu aşık olamayan tipler sözde aşık oluyor ve karşılık buluyor😆
Şıkları saçma yazmışsın çapkınla aldatmaya meyilli aynı şey
En düzgün zor güvenen insan aşık olur.. * en zoru da onun askını kazanmaktır. Bir kere bu kişinin güvenini kazandınız mı onun gözünde çok değerli olursunuz
Olmaz olanı olurda, olur olanı olmaz öyle bir dünya...
Çapkınları aldatanlardan farklı olarak sokak lambasına benzetebiliriz kime yandığı belli değildir.
Çapkın, aldatmaya meyilli, sadakatsiz, ayran gönüllü kişiler olamaz
Hassas olmayan anlayışlı olmayan bazıları bunlar
Güven sorunu olan asla aşık olamaz özgüven yoksunluğu yaşar
Güven kanatsız bir kuştur, uçarsa geriş dönmez
ben olamam çünkü tek eşlilikten yana değilim
Kahrol düşman al sana bombe💣💥😂
@onlyteenage böyle iyi 🤝😂
Zor güvenenler zor aşık olur benim gibi
İlişkide en önemli şey güvendir o yüzden zor güvenen
Hiçbiri de değil egoist olanlar olmaz aw sadece kendilerini düşünürler çünkü aşkın doğasına aykırı yani bu da sonuçta
Aldatmaya meyilli olan tabiki
Aynen öyle katılıyorum. Aldatmaya meyilli bir insan hayatında kimseyi seçemez. Hayatına birini alsa bile sürekli onu üzen ve yıpratır diye düşünüyorum ben.
İlk 3 şık aynı anlama geliyor bana göre ve üçünü de seçiyorum
Kızlar bosuna sallamayin en bela en serserisi kimse ona aşık oluyorsunuz 😀
Narsitler ve ikizler burcu olanlar
herkes olabilir aşk bu seçmesin seçilirsin
aldatmaya meyilli olan bence
nefes alan erkeğe aşık olunmaz
Bunların dışında net narsistler aşık olmaz
Herkes aşık olur olmayan yok
Bütün şıklar xd
Maymun iştahlı
Akıllı insanlar
3 günde aşkım diyenler 😂
Aldatmaya meyilli olan
Olmayan şık: D) Hepsi.
Güvenmeyen insanlar olamaz.
Aldatmaya meyilli olanlar.
Aldatmaya meyili olan
Çapkın ve aldatmaya meyilli olan sevemem
Aldatmaya meyilli olanlar
Aşk kazığı yiyen :D
Beni örnek gösterin 😀
aldatmaya meyilli olan
Olamıyoruz dayicim guvenemiyox
Mantığı ağır basan insanlar
Hepsi aslında
Bencil ve gamsız insanlar
Şıpsevdi
Aynen öyle katılıyorum. Şıpsevdi biri asla kimseyi sevemez ve hayatına alamaz. Hayatına alsa bile tutamaz bir ömür yanında. Çünkü gözleri sürekli dışarıda olur onların.
Anti sosyal kişilik bozukluğu olanlar
Şıpsevdiler kararsız olurlar
şıpsevdi, ayran gönüllü
Güven sorunu yaşayanlar onlarda benim işte
Kendini herkesten çok seven
D şıkkı yani ben
Hepsi olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?