eski sevgilim benim ilkimdi ondan önce bir erkeğin elini bile tutmamıştım ailemyok benim tek büyüdüm şiddet görerek büyüdüm eski sevgilim ilk zamanlar beni ağlatırdı sürekli panik atak geçirirdim bana bacım demesinden sonra ayrıldık sonra tekrar barıştık cok pişman olduğunu söyledi ağladı beni sevdiğini gerçekten hissettiriyordu çok ilgiliydi sonra bir kaç sıkıntı daha yasadık bi kaç kez ayrıl barış yaptık en son ben ayrıldım cok sinirli ve agresifti ondan korkuyordum zaten geçmişimden dolayı cok korkaktım böyle şeylerde yapmayacağını biliyordum ama korkuyordum rüyalarıma bile giriyordu bu kabus, en sonki kavgamızda ayrıldım ve bir daha barışmamaöız için her yerden engelledim ilişkimiz 1 yıl sürmüştü. ayrıldıktan 1 ay kadarr sonra bana birisi yazdı senden cok hoşlanıyordum söyleyemiyordum dedi yeni bir sayfa açabileceğimi sandım ama içimde kocaman bir eksiklik vardı beni bazı seylere zorladığı icin ayrıldım onunla sonra ilk askım aklımdan hic çıkmaz oldu cok anımız var her biri cok özel hayatım boyunca onu unutamayacağımı biliyorum o da beni unutamaz ama bir başkasıyla yaptiğimi biliyor ve bu cok kırıcı bir şey farkındayım sence biz ne durumdayız iki aşık.. hic kavusamayacak olan (kendisi benim icin çok şeyi değiştirdi ama öfkesi onun kalbini de kör ediyordu)
Güncellemeler
+1 yıl
bacım değil owospu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar