Bu hayvanları görünce, kalbiniz yerinden oynayacak çünkü onlar dünyanın en tatlıyaratıkları! Onları hem koruyalım, hem de ihtiyaçlarını karşılayalım. İnanın ki bu dünya hepimize yetecek kadar büyük Sunun sirinligine bakarmisiniz 😊😊 Cicek koklayan sıpa muhtesem degilmiCanı sıkılan bebek panda Annesi kemik almayınca çok üzülen yavru köpekAnnesiyle gün batımını seyreden aslan Oyun isteyen köpek yavrusu Dans ederek hayatın tadını çıkaran kuş meditasyon yapan maymun Bebek zürafanın sizeYakışıklı poser midilliler söyleyecekleri var minik kedi cok sevimli hele sıpanın tatlıgına bakin 😍😍Yakışıklı fil yavrusu tırmanmaya calisan sincap yavrusu Muhtesem renkler icinde kelebek
Kardeşim bakkaldan mı alıyorsunuz siz ehliyeti diye isyan eden küçük kaplumbağa notunu buraya ekleyebDoğuştan yakışıklı küçük kirpiPşşt pşşt baksana bir diyen inekKardeşim bakkaldan mı alıyorsunuz siz ehliyeti diye isyan eden küçük kaplumbağa
Hepsi birbirinden muhtesem sizcede öyle degilmi 😍😍😍😍
Gördüğünüzde Kalbinizin En Sıcak Noktasına Dokunacak Çok Tatlı Hayvan Dostumuz sevimli degilirmi?
Evet tahmin ettin kücükken fındık bahcesinde hep bilenen bir sey vardi cok büyüktü kimsede yakalayamiyordu o kadar büyüktü anlayacagin mısır tarlasini ikiye bölde mısırlari yatirdi yere gerisini sen düsün bir kere siyah renklisi sarı renklisini yiyerken gördüm cok korktum Digerleri fare karga sümüklü böcek karga bu sene bahcemi talan etti herseyi yedi zar zor bahce yaptim fasulye ekmistim ben ekerdim karga cikarip götürüyordu sümüklüde ayni seyi yapti hem bahceyi yedi hemde 5 tane cicegimi yedi köküne kadar hemde 😦 yılani fareyi kargayi sümüklü böcegi sevmiyorum hic
Kıyamam ya abim.. ben bugün içeriye arı girmişti kıyamadım içerde kalmasın diye ona.. zarar vermeden dışarıya uçmasını sağladım.. onların canını biz vermiyoruz ki biz alalım..🤭🤔😔