Arkadaşlar önümüzdeki hafta erkek arkadaşımın ailesi ile tanışacağım ama utancımdan her defasında erteliyorum ya biri hasta ya biri öldü cenazeye gideceğim diyorum. İnanın Bazen ben bile kokusundan rahatsız oluyorum hastaneye dahi gidemiyrum utancımdan en son kireç atmıştım üzerine ama sonuç olumsuz
Bunların yazdıkları (diğerlerinin) çözüm değil, canım.
Ayak kokusunun bir çok nedeni olabilir. Mantar ve tırnak batması sonucu oluşan iltihap ve ter en başta gelir.
Ayağım kokuyor, ne yapmalıyım demeden önce, ne olur ne olmaz ayaklarını iyice yıka. Bir dermotoloğa git, muayne ol. Birşey çıkmazsa, illaki çıkmaz deme.
Havadar (nefes alan) ayakkabi seç, eczane de ayak kremleri var, onlari kullanmayı dene. Ama onları da sürekli kullanma onlar da iltihap falan yapar, fazlası ayak derine zarar verir.
Ayak kokmaz. Terle ayakta saniyede binlerce çoğalan bakterilerin ölüyor çoğalıyor onların leşi kokan. Eczanade ayak komusunu gideten toz var al onu ayskkabının içine dök yay. Bakteri oluşumu durunca kokuda olmaz. Benimde kokardı böyle çözdüm. Hatta dağa kampa gidince tozu kullandım. Denedim çorapları 3,4 gün çıkarmadım. Çorapları çıkatdığımda çizme gibi dik duracak kadar kirlenmişlerdi. Yine leş koku olmadı.
Ayakkabın lastik olmasın, sadece %100 pamuk çorap kullan ve her gün ayağını yıka sorun kalmaz. Bir adam foktora gider Doktor bey sağ elim kaşınıyor der Doktorda iyi işte sadaka vereceksin der Ama sol elimde kaşınıyor der. iyi işte para gelecek der Ama sağ ayağımda kaşınıyor der. İyi işte hacca gideceksin der. Ama sol ayağımda kaşınıyor der. İyi işte misafir gelecek der Ama başımda kaşınıyor der.
Getir bakayım der. Ve doktor derki uyuz olmuşsun git bir banyo yap der.
Niye dermatolojiye gitmiyorsun 🙄 ayak kokusu kadar iğrenç ne var ki ayakkabılarını makineye at yıka içine ayak parfümleri falan da var onlar sık ayaklarını günde 2 kez sabunla yıka çoraplarını sık değiştir yap yani bir şeyler kadınsın sen temiz ol lütfen böyle olmaz yani 🤷♀️
Lapitak ayak deodorantı var anında kesiyor kokuyu ve bakteri mantar nr varsa temizliyor. Babam kullaniyo hem ayağına hem ayakkabısına/kesinlikle başka bişey ile uğraşma bunu al kurtul _reklam gibi oldu😂😂
Eczanede bir ilaç var 10lira krem gece yatmadan önce sur 1 2 hafta ilk günden görursun etkisini eczaneye ayak kokusu için losyon varmış de verir pembe bir krem
tuzlusuya sokmadınmı bu sene denize falan ayrıca abartma :D bır kadının ayağı nekadar kokabılır.. ölmüş olmasın ayacıkların
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hergün aynı ayakkabıyı giyme Naylon ya da ince çorap giyme pamuklu çorap giy Dışardan eve geldiğinde aynı çorapla durma mutlaka değiştir Scholl ayak ve ayakkabı spreyi kullan
Karbonat kullan. Ayakkabılarının içerisine dök bir süre beklesin. Biraz süz içerisindeki karbonatı dök ama tamamını dökme. O şekilde giydiğinde koku olmadığını göreceksin
Oha arkadas sevgilinin ayak kokusunu buraya yazana kadar konussaydin onunla ve her seyi gectm eczanede ozel satilann tozlar var onu kullansin ne yapalim 🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bendede ayni dert var asiri kokuyor ayaklarim bir misafirlige bir eve gittigim zaman o koku yayiliyor ya bayilcak gibi oluyom utancimdan
En İyi Cevaplar