İstediğim kitaplar indirimde idi 7 tane roman sipariş verdim sizce sorunsuz gelir mi?
Var mı alışveriş yapan?
Var mı alışveriş yapan?
Ben bugüne kadar bir sorun yaşamadım seninde yaşayacağını düşünmüyorum
Teşekkür ederim ,
Kitaplar nasıl geliyor kargolama vs?
Kaç günde eline ulasti
Benim elime dördüncü gün ulaşmıştı
Çok iyi ya bende Sherlock Holmes i 5 tane tam serisini toplu halde yüzde 70 indirimde görünce Harry Potter 2 ,3 olmak üzere 7 kitap sipariş verdim çok olumsuz yorum gördüm içime tedirginlik düştü
Ben sürekli sipariş veriyorum oradan temin ediyorum kitapları bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar umarim sende yaşamazsın:)
İnşallah ya içimi rahatlattın. Kafamdaki soru işaretleri gitti diyebilirim.
Yks suresince çok kitap okumayı düşünüyorum
Kitap okumanın sana faydası muhakak olacaktır böyle kitap okuma alışkanlığın da olur umarım :)
Kitap okuma alışkanlığı oldu çok şükür
Su an sadece bkmkitapdan gelmesini bekliyorum 😊
Ben sipariş vermedim hiç ama sipariş verip memnun kalanları duydum😇
Rica etsem biraz anlatır misin
Neyini anlatacağım anlamadım?
Mesela kaç günde geldi
Nasıl geli sağlam mı vs
O kadar detaylı bilmiyorum ama memnun kaldıklarına göre bir sorun yaşamamış. Ama başka siteyle karıştırmıyorsam geç gelme olasılığı da var sanırım 🤔 çok emin değilim
Evet ya olumsuz yorumları görünce biraz şey oldum 😅
Ben internet alışverişlerinde kitapyurdunu tercih ediyorum hiç sorun yaşamadım. Eğer her ay alışveriş yaparsan daha özenli paketliyorlar 😂
Evet kitap yurdu harika
Sherlock Holmes 5 tane kitap 110 TL den 34 e düşmüş diğer sitelerde kitap yurdu dahil 5 kitap seri 60-70 TL arası kısa süreli indirimde hemen aldım onu
Normalde tabi en iyi kitap yurdu
Ben artık başka sitelerdeki indirime bile bakmıyorum her ay siparişimi veriyorum kitapyurdundan oh mis 😇 ama tabi indirimde güzelmiş kaçırmaman iyi olmuş 😇
Aynen öyle 2 sene yks kazanamama bu sene farklı bir strateji uyguluyorum çok kitap okuyacağım bu sene inşallah 😅😅
İnşallah klasiklerden de oku 😇
Dünya klasikleri
Stefan zweig çok kaliteli yorumları okudum onları da kesin okumayı düşünüyorum
Aynen eğer kitap okumaya yeni başlıyorsan Stefan Zweig kitapları ince bir solukta okuyup bitirebileceğin kitaplar. Karakterlerin psikolojilerini mükemmel şekilde anlatıyor. Türk Edebiyatı klasiklerinden de oku 😇
Türk edebiyati okuyamıyorum ya sıkıyor beni evde çok fazla kitap var.
Türk edebiyatı hakkında ( Eylül , Kuyucakli Yusuf , kiralık Konak baş )
Ben genelde kişisel gelişim tercihim 15 günde 3 kitap bitirdim çok sağlam etkiledi beni aramızda 😅
Eylül çok etkileyici bir kitap aslında. Sürükleyici bir anlatımı var Mehmet Rauf'un. Mümin Sekman "Her Şey Seninle Başlar" kitabını oku. Başarı üzerine yazılmış çok güzel bir kitap
Ful mümin sekman takılıyorum.
Kişisel ataleti yenmek , herşey beyinde başlar , ya yol bul ya çekil herşey seninle başlar o da evde var da onu da okuyacağım
Şu an the secret sır onu okuyacağım bir defa okudum ama tekrar okunması gereken bir kitap
The secret kitabını okudum evrene pozitif enerji yollamak falan onları anlatıyor. Güzel kitap. Ahmet Şerif İzgören Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır kitabı güzel 😇
Bir ara okurum onu.
Kişiliğimi , konuşmamı anlama gücümü , motive olmamı daha zeki güçlu beyin ve kültürlü olmak için okumam lazım.
İki kez hni sinavina girdim yaş 18 bu sene kitap çok okuyarak farklı strateji deniyorum
Kitap kendini geliştirmek için en etkili yol, klavuz. Herkes kitap okusa keşke
İnşallah hedef gastronomi
Hayırlısı olsun hakkında 😇
İnşallah yoksa tarla işleri beni bekliyor 😅😅
😂😂
Şans yok
Kafama da takıldı gemide çalışmak
Gemi?
Evet yurt dışına gidiyorlar ya 6-7 ayda bir eve geliyorsun
Karar senin kararın 😇
Valla 1 haftadır düşünüyorum
Hakkında hayırlısı olsun 😇
İnşallah
Sen 25-29 yaş arası misin gerçekten
Evet nedenki?
Merak ettim sadece
Hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum
Cevap
3Cevap
ben sürekli alışveriş yapıyorum kitap ellerinde varsa 3 gün max 4. gün geliyor yoksa tedariğe bağlı biraz uzayabiliyor bi sıkıntı yaşarsanda müşteri hizmetleri çok ilgili hatalarını düzeltiyorlar kargoda bedava ve diğer sitelere göre gayet uygun güvenle alışveriş yapabilirsin
Bkm ise sorun olmaz diye düşünüyorum
İnşallah
Alışveriş yaptın mi
Gelir de neler aldın
Sherlock Holmes
Harry Potter 2 ve 3 kitap
Hımm gelir 3-4 güne
Sen alışveriş yaptın mi
O siteyi hiç kullanmadim
Kitapyurdundan aldım
Bir sıkıntı olmadan geldi
Kitap yurdu sağlam site de
Orda indirim yoktu istediğim kitaplara burayı seçtim
Sorunsuz gelir evett
Alışveriş yaptın mi
Kaç günde kargoya verildi kaç günde geldi?
Sağlam mı geldi ezik buzuk?
İnşallah bakalım
Hic almadm inanki
Canın sağolsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar