Ev & Yaşam Yeni aldığım kitaplık nasıl? UserName_12826575 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Merhabalar. Şu kitaplığı 450 Liraya aldım da Trendyol’dan. Sizce nasıl? Çalışma Masamla uyumlu olur mu? Yeni aldığım kitaplık nasıl? Cevapla Trendyol Soruları Tren Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bence iyi. 0 0 Yorumla
Kayraalev Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Masanı görmeden önce salon kitaplığı diyecektim ama gördükten sonra baya uyumlu dedim hayırlı olsunn☺️💜 2 2 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Yaa teşekkür ederim. 🌸 Yorumla Kayraalev +1 yıl 💜💜 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Bende iki tane var daha büyük boyu kullanışlı güle güle kullan. 0 0 Yorumla
_eren Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl kenarları da tahta olandan alsan daha iyi olurdu bence 0 2 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Metal olması daha iyi. Sağlam oluyor. Yorumla _eren +1 yıl Bence daha sağlam olmuyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim kitaplığımın aynısı bende tahta çok seviyorum beyaz tahta kitaplıklar bana göre değil en iyisi bu güle güle kullan 0 2 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Teşekkür ederim. Haklısınız, böyle daha güzel. Peki kurulumunu nasıl yaptınız? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben Trendyol dan almadım mobilyacıdan almıştım direkt kurulu gelmişti internette vardır kurulumu ile alakalı videolar bir bak istersen Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzel ve uyumlu 1 1 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Gayet güzel bence uyumlu olmuş güle güle kullan🦋 0 0 Yorumla
Çalıkuşu0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Güzel günlerde kullanın çok uyumlu olmuş 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kitaplığın aynısı bende var gayet güzel 0 0 Yorumla
Jjkkoooh Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Süper 0 2 Yorumla UserName_12826575 +1 yıl Teşekkür ederim. Uyumlu olması önemli de benim için. Yorumla Jjkkoooh +1 yıl Bende takıntılıyım boyle😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence iyi.
Masanı görmeden önce salon kitaplığı diyecektim ama gördükten sonra baya uyumlu dedim hayırlı olsunn☺️💜
Yaa teşekkür ederim. 🌸
💜💜
Bende iki tane var daha büyük boyu kullanışlı güle güle kullan.
kenarları da tahta olandan alsan daha iyi olurdu bence
Metal olması daha iyi. Sağlam oluyor.
Bence daha sağlam olmuyor
Benim kitaplığımın aynısı bende tahta çok seviyorum beyaz tahta kitaplıklar bana göre değil en iyisi bu güle güle kullan
Teşekkür ederim. Haklısınız, böyle daha güzel. Peki kurulumunu nasıl yaptınız?
Ben Trendyol dan almadım mobilyacıdan almıştım direkt kurulu gelmişti internette vardır kurulumu ile alakalı videolar bir bak istersen
Güzel ve uyumlu
Teşekkür ederim.
hoş bence
çok beğendim. güle güle kullanın
Hayırlı olsun, gayet güzel
Güzelmiş güle güle kullan.
Gayet güzel bence uyumlu olmuş güle güle kullan🦋
Güzel günlerde kullanın çok uyumlu olmuş
Kitaplığın aynısı bende var gayet güzel
Süper
Teşekkür ederim. Uyumlu olması önemli de benim için.
Bende takıntılıyım boyle😂
Güzel
Güzelmiş