Hiç kimse tarafından sevilmemek, hiç kimse tarafından deger görmemek vakti bol olanlar okusun?

Hiç kimse tarafından sevilmemek, hiç kimse tarafından deger gormemek, herkese deger verip önemseyip, sevdigin kisilerden en cok belkide en çok değer verdigin insan tarafından sevilmeyip değer görmemek gelecek kaygısın da çektiğin sıkıntılar da yanında duracak 1 kişi bile olmaması insana ne cok acı verirmiş, insana kendini yaşantısını sorgulatacak her gün her gece karamsarlığa sürükleyecek her gun düşündürecek nerede hata yaptim ki bu insanlar, bu kız, bana neden deger vermiyor ben onu bu kadar ben onları bu kadar önemserken neden hiçbiri yanımda değil neden hic sevilmedim neden deger görmedim ben bu kadar mı çirkinim bu kadar mı degersizim bu kadar mı sevilmiyorum bu kadar mi nefret ediliyorum ben kime ne yaptim ki derken bile üzülmekten insanin dili tutulur mu bunlari yazarken bile neden yaziyorum ki ne degisecek ki hayatimda sevdiklerim beni bunları yazinca mi sevecek onlari dusundukce mi bana deger verecekler diyor insan, varlik nedir gormeyen kimseye isteyerek bilerek kötülüğü dokunmayan bir insan olarak, istemeden bile ufak tefek farkında olmadığı hatalar yapmis olarak söylüyorum ki hic kimseye ettigi degerden fazlasını vermeyin, buyumeyi isteyecek yasi gecmis olabiliriz ama pembe hayaller kurmayın sizler icin diyorum olan yine sizlere olur 19 yaşında biri olarak sizlere bunlari soyluyorum dikkat edin kendinize ederinden fazla deger vermeyin kimseye...
Hiç kimse tarafından sevilmemek, hiç kimse tarafından deger görmemek vakti bol olanlar okusun?