Bu bir isyan mesajıdır?

Öncelikle Herkese Selamlar,

Artık maalesef kadınlardan bu kadar nefret ettiğimi buradan belirtmek istiyorum. Çoğu kadın (içlerinde iyi olanlar kaldı mı bilmiyorum ama.) Dürüst işinde gücünde Ahlaklı, İyi, ve fedakar erkek yerine Fırlama (P..) erkek tercihi yapıp sonrada şiddete uğrayıp pişman olanlara

okadar şahit oldum ki hiç birinize üzülmüyorum çünkü güvenimi kırdınız sizlere teşekkür etsem de az çünkü başardınız. Hoşladığım kadınlar oldu hayatımda çok ret cevabı aldım ama gittiği insanlar maalesef (p..) insanlar olduğu için özgüvenim kırıldı. Ve kırılan küçük cam parçacı vardı onu da kırdınız. Kadın cinayetlerine gelince Bazı kadınlar bir kenara ayırarak söylüyorum. Sizin yaptığınız tercihler yüzünden şiddete maruz kalıyorsunuz Gözünüz Paradan başka bir şey görmediği için körleşiyorsunuz. Sonrada sen böyle değildin dediğinizde pişman oluyorsunuz. Evlenmekten çekiniyorsunuz neden? Çünkü İyi insanları size değer vermeye çalışan erkekleri red edip Kötüleri parası bol insanları tercih ediyorsunuz. İlerleyen yıllarda sizler yüzünden maalesef evlenmek bile zor olucak. Size son bir öneride bulunayım İyi tanımadan gittiğiniz kötü erkekler var ya iyi seçin yarın gazetenin 3. sayfasında ölüm haberini okuduğunuzda üzülen insanlar bile olmayacak. bunu bilmenizi istiyorum.
Bu bir isyan mesajıdır?