Evet, isyan dönmek yok?

söylediklerime belki çoğunuz katılmıyıcaktır ama ben bu işe uçunda ölüm bile dahi olsa bunu göze alarak bu yola baş koyuyorum olay şu 19 yaşındayım yks öğrencisiyim 12. sınıfa kadar hayatımda hiç ders çalışmamıştım ümitsiz gözüyle bakıyorlardı sonra şunu anladım ailesi az çok böyle olanlar biri ailem muhafazakkar ve narsist dışarı çıkmam yasak hayatımda 2 gün üst üste dışarı çıktığımı hatırlamıyorum akşam hele hiç dışarı çıkmadım arkadaşlarım benle bu yüzden dalga geçiyor kız arkadaşlarım ise beni hep bu nedenlerden dolayı terk etti 12. sınıfta bundan kurtulmanın tek yolunun okul kazanmanın olduğunu düşündüm 2. yılımda sınav iyi geçti hukuk gelir mi bilmiyorum ama gelmezse bile psikoloji yazacağım İzmir istiyorum ailem sonuna kadar karşı şu an daha sesimi çıkartmıyorum tercih dönemi başlıyıcam kavgaya kan gövdeyi götürücek evden kaçmayı düşünüyorum sakinleşmeleri için her türlü yolu deniyicem hatta hiç bir şey işe yaramazsa gidip kaydımı kendim yaptırıcam ailemle aram nasıl olsa düzelir ama ben bu şekilde artık yaşamak istemiyorum 13 yaşında çocuk muammelesi görmek istemiyorum okulu özel yazıcam büyük ihtimalle ödememeye çalışıcaklar ama durumları var hemde baya var şöyle örnek veriyim kendi şehrimde özel yazarsan direkt parasını sormadan okey diyorlar ama ordada sorun çıkartıcaklar önerileriniz nedir bu işin sonu benim hayatıma mağal olabilir

Evet, isyan dönmek yok?