Mal değilim de istenecek şeyelri listesinde görmesi sana hakarettir yanımda olman hayatta birlikte mücadele etmek dese ya da buna benzer bir şey dese anlarsın Eee seni istiyorum ben güçlüyüm ben isterim gelmen için ne gerekiyorsa yaparım seni etkilerim havaları ney yahu Eşitlik başta bozuyor sen kimsin be isteyecek Saygı başta kaybediyorsun böyle diyerek ikinci plana atarak kızı kendini ön plana alarak
her şey seks mi yaa istiyorum diyor yanımda olmanı bunları yapmayı safça bir sevgi kişisine göre değişir sapık da çıkabilirr herkesin sevgilisi yazar böyle eminim kimi seks ister kimisi de çocukça bir betimleme yaparr her şey seks değill hemen oraya bağlamayınn
Dürüstçe söyleyeyim mi? - Baştan aşk romantik olarak görülen yazışma çeşididir. Sonra bir bakarsın eller ayaklar üst üste gelmiş cinsellik yaşıyorsunuz. Bunlar genellikle yabani bir kediyi alıştırma öncesi masumane yapılan hareketlerdir.
Bu herifin libidosu olmasa bunlari sana demese yine terk etmeye kalkisirdin bu seferde bence kanka bosver acikca soylesin begendigini sevdigini art niyet arama art niyetli de olursa olsun smdmf sen kendini bildikten sonra bi sey olmaz
nesi sapıkça? romantik olmaya çalışmış seni istemesi kötü mü? romantizmle sapıklık farklı. Sapık olsaydı böyle mesaj atmazdı bence
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Magenta? Avusturyali? 😄 bundan bir kac gün önce banada aynen boyle yazan bir erkek vardi duygularimla oynadi sapik bu inanma sakin tamamiyle sapikca bunlar
İmkansız oldu hep maalesef, zaten pek tipim de yok, param desen idare eder orta seviye, ama bir kıza öyle zor şartlarda sevgililik yapmam yapamam, sevdiklerim hep kanka belledi zaten zamanında, şaka gibi gelir ama bir kız ile reelde geçen Mart ayında konuştum en son, bu dışarıda kasiyerler falan onların dışında. Yani ben hep istedim ama reddedileceğimi bile bile bir kıza açılmam asla, en son sevdiğim kız benim birini sevdiğimi biliyordu sürekli meraklıydı 'kanka git açıl ucunda ölüm yok en fazla reddeder dedi' bana da bu laftan sonra o kızdan uzaklaşmak düştü. Bence sen de bu adama bir şans ver, ama dersin ki ben hoşlanmıyorum, o zaman karşısına geç sebebi ile düzgünce anlat derim
şöyle söylim biz kızlar özgüvene bakarız mesela birinin cebinde para olmasa tip olmasa yinede özgüveni etkiler, bence sen kendi kendine çok büyütüyosun bi kere bi kıza açılsan en azından telefondan dersin ki boşa korkmuşum
Özgüvenimin tek olmadığı konu kıza açılmak desem yalan olmaz, özgüveni ileri görüşüm ve mantığım ile sınırlandırıyorum. Sağolun birini sevdiğimde bu sefer daha iyi tecrübem ile şansımı deneyeceğim.