Kendi Twitterima şöyle yazdım. Adamın biri Fransızca mesaj atmış bana bende Fransızca bilmiyorum yazacaktım ki mesajı silmek geldi içimden sildim dedim. Sevdiğim çocuk da hemen demişki hiç belli olmuyor ne yapacağın yazmış gülmüş. kendi hesabından. Olaylar arka arkaya olunca iste
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sevdiğin eleman seni takip ediyor onu anladık bence bundan.
Evet de zaten genelde her twitine bir reaksiyonu var. takiplesiyoriz zaten
yok o anlamda değil yakınen demek istedim.. :)
Evet ama orası garanti zaten biliyorum onu
o zaman istesinler seni.. :)
Yok ona aşık olduğumu biliyor ondandır
hım olabilir mi dersin.. sana adım atmaya çekiniyor olabilir mi birde?
Bilmiyorum ama benim seçtiğim dersi seçti geçen dönem ve derslere hep geldi. İlk merhabayi o dedi. Whatsappbta her yazılan seye cewp verdi. Ayrıca ben kimya mühendisi o fizik mühendisi seçtiğimiz dersde taa bilgisayar mühendisliğinden bir ders. Düşün nasıl denk geldik
bence dediğim gibi sadece adım atmaya çekiniyor.. her şeyi yap ama adım atama :) belki de sen konuşmalısın?
Iyide o erkek ve benden daha kariyerli
erkek olması özgüvenli olması anlamında olmuyor bazen.. konular ciddileşince susarlar genelde :) sonra kariyerli olması neyi değiştiriyor?
Iyide onu sevdiğimi biliyor daha ne
Benim bildiğimi bilmiyor
evet doğru sevdiğini bilidiğini söylemiştin.. ve buna rağmen bir adım yok.. başka bir ilişkisi olmadığına emin misin?
Vardır o zaman
varsayım bilemeyiz.. :(
Belki de beni sevmedi
üzücü olsa da ihtimali var.
Fake hesaptan yokladım onu. Yok kimse dedi
anladım, yani net değiliz eleman hakkında ki bilgilerden.. sen elemanı seviyorsun o biliyor ama yanaşmıyor. seçenek 1 seni istemiyor. seçenek 2 fake hesaba yalan söyledi seçenek 3 sen açıl.
Fake hesaba yalan söylemedi. Çünkü ben ona aşık değilken ona yüz yüze sorduğum sorulara da o cevabı verdi. Ayrıca. Mesela twittira yazmış ki ben lisedeyken arkadaşımın annesi ile arkadaşıma basıldım yazmış. Sordum olay gerçek dedi. İstedigimle istediğimi yapıyorum ancak ilişki düşünmüyorum. Hayatımda kimse yok dedi.
o zaman 2. seçeneği ele..
istediğimle istediğimi yapıyorum mantığında demek.. size niye açılmadığı ortada o zaman..
Sevmiyor işte
evet öyle düşünüyorum.. sen onu seviyorsun diye senle ilgileniyor gibi yapıyor olabilir. dikkat etmek lazım.
Adam benimle aynı dersi almış bak bu çok zor ihtimal
adamın seninle aynı dersi almış olması mı sana umut veriyor?
Evet çünkü çok zor ihtimal. 2627 tane seçmeli ders var
ortak arkadaşınız var mı? senin bu dersi seçtiğini ona söyleyebilecek
VAr işte
şimdi bir senaryo yapalım bu eleman kötü niyetli olan karakter.. sen başroldeki hanım abla..
bu eleman senin ondan hoşlandığını biliyor bu da seni onun için kolay yapıyor.. sonra kankilerden x hanım ablaya soruyor.. öğreniyor o dersi seçiyor sana umut veriyor.. sonra sen kendini kaptırıyorsun ve yakınlaşıyorsun seni kullanıyor ve ben hayatımda kimseyi istemiyorum diyerek seni üzüyor.. kötü son :(
Dersler bitti bu arada.
tamam olay derslerden sonra oluyor zaten :)
Bu dönemde bir seçmeli dersim var. O ders dönemini kapattı. Oğlum bana mesaj attığı filan yok
. Bir de 3 grupta ortaktik..2sinden ben çıktım
.3. sinden de önce o çıktı
olmayacağını aslında başından beri biliyorduk dimi :(
Nasıl yani
senin ve elemanın.. olmayacağını
Nereden biliyosun ya olursa
kesin olarak bilmiyorum tabi sadece tahmini.. olursa senin adına ne güzel olur sonuç olarak sevdiğin biri ile beraber olacaksın.. ama işte eleman sevmiyor :(
Evet sevmiyor
ne yapmayı planlıyorsun
Var aklımda bişiler
ne gibi?
Bir de sana ne dicem twittirda ben dedimki çocuk Rizeli bu rizeliler çok nazar değdiriyo dedim. Ertesi sabah estetikli bir kızım fotosunun altına masallah yazmış ve nazar sembolü koymuş
kız kim tanıdığı biri mi?
Değil çok takipçisi olan bir kız
hım.. o zaman senin yazdığına göre hareket etmiş bunu yapmış senin göreceğini bile bile..
Evet. Fake ten yazdım. Şey dedi. Beğenilmek için attı bende yazdım. Gel dese gidemem yorgunum dedi
senin fake hesabının sen olduğunu bilmiyor dimi.. veya biliyor olabili mi? eleman yalnız ego tavan gibi.
Bilmiyorum ama benle saatlerce konusuyo. Başka hesaptan yazınca dediki bu hesabın arkasında kim var demişti. Benle konuştuğuna göre biliyor da olabilir
olabilir. neyse konuştuğu sürece boş ver..
Yok ya benim olduğumu biliyor mu acaba çünkü dediki ben ona İstanbul'dayım demedim. İstanbul'da bir yere çıkılmaz sende çıkma en iyisi ev dedi
dur kahvem bitti alıp geleyim thhehe..
biliyor belki de ve konuşma esnasında düşünmeden yazdı.. pot kırdı veya
Konuşma sırasında kendini göster filan da dedi. Ben ikidir salliyorum onu. Sana kötü bir şey mi dicem sanki dedi. kacarak gizlenerek olmaz dedi. Göster kendini dedi..
ya bilerek yapıyor.. ya da gerçekten merak ediyor.. sadece fake hsabından mı konuşuyorsunuz.. kendi hesabından nasıl?
Sadece fake hesaptan konuşuyoruz bana bayağı şey anlatti
hep fake olarak mı kalacaksın
Guzellesince gostercem kendimi. Şu an 96 kiloyum
:) ee hadi o zaman başla.. ne yapmayı düşünüyorsun bunun için.
Kilo vermek işte spor az yemek sağlıklı yemek
güzel hedefler belli olmuş o bile adım.. salona mı gideceksin ki mantıklı olanı bu?
14 gündür düzenli yürüyüş yapıyorum
günlük aldığın kalori mikatırını yakıyor musun? buna bakmıyorsan yürümenin manası yok.
Yakmıyor da olabilirim ama halledicem ya. Ben eskiden de boyleydim 20 kilo vermiştim. yine yaparım
yaparsın.. istemek önemli :)
Evet hallederim. Güzel bir olunca neden hayır desin. Öyle olsaydım çoktan ilişkimiz olmuştu
evet dediğin gibi belki de olmuştu.. dış güzellik üzücü ama genel olarak önemli..
Evet doğru
neyse hepsi hayırlısı diyelim senin adına.. umarım dilediğini yaparsın :)
Sana kendimi gostereyimmi sence guzelmiyim