Eşim sabahları kahvesiz uyanamaz kahve elinde uyuya kalinca da bütün kahve yatağa döküldü nasıl çıkara bilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılMüdahalede bulunmadan önce kahve lekesi olan kumaşı alın ve tersine çevirin. İçeriden, yani lekenin arkasından, lekenin üzerinde soğuk su gezdirin. Bu müdahale, kahve lekesini gevşetebilir.
Sonra lekelenmiş bölgeye ağartıcı ve alkali içermeyen deterjan uygulayın ve yaklaşık yedi-sekiz dakika veya eğer lekenin olmasının üzerinden uzun bir süre geçmişse yarım saat kadar bu şekilde bırakın.
Kahve lekesinin çıkarılması için bir sonraki aşama; deterjanı tamamen duruladığınızdan emin olduktan sonra kumaşı yaklaşık yirmi dakika ılık su içinde bekletmektir.
Daha sonra, giysileri normal şekilde yıkayın; kurutmak için kurutma makinesini kullanmayın.01 Yorumla- +1 yıl
Kahve dökülen giysinizi ters çevirin ve soğuk suyun altında bir süre tutun. Bu sayede kahvenin derinlere nüfuz etmesini önler, yoğunluğunu epey azaltmış olursunuz. Ardından temizlik için kullandığınız sıvı deterjandan yardım alın ve lekeyi bu deterjanla en 5-10 dakika zarifçe ovarak lekenin dağılmasını bekleyin. Kahve lekesi geçecektir.
Eğer kahve lekesinden hala izler kaldıysa sıvı deterjanladığınız giysinizi, el yakmayacak sıcalıkta olan ılık bir suya yatırın ve bu şekilde yaklaşık 20-30 dakika dinlendirin. Kahve lekesinin çıktığını göreceksiniz.
bence eşine temizlet bak bakalım bir daha yatakda içiyormu kahveyi
04 Yorumla- +1 yıl
Ne olacak sanki abartılacak diyerek işe gitti 😁
- +1 yıl
Ben eşime kızamıyorum bile kıyamam ki canı sağolsun ama leke çıkmıyor 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Oh senin gibi es bulunmaz yataga kahve servisi ha
10 Yorumla
+1 yılÇamaşır suyu ile çıkar