GÜVERCİN YAVRULARINI TERK ETTİ?

Bir süre önce evin arka balkonunda kuş yuvasının olduğunu fark ettim. Eşi olduğunu düşündüğüm güvercin yuvanın biraz ilerisinde duruyor ve diğer güvercin yuvanın üstünde oturuyordu. Bir kaba su koydum ekmek kırıntıları falan döktüm. Sonra bu güvercinin iki tane yumurtası oldu. Her gün kontrol ediyordum ve kısa bir süre önce de yavrular yumurtadan çıktılar. Birkaç gün daha yavrularının yanında durdu fakat garip bir şekilde akşam 7 gibi yuva boştu. Zaten hep gidiyordu ama saat şu an gece 2 oldu ve anne güvercin hâlâ yok. Malum yaz gününde olduğumuz için hava soğuk gibi değil ama yavrular yine de üşür mü bilemiyorum. şu an anneleri gelmeyeli yaklaşık 7 saat oluyor ve ben gerçekten telaşlanmaya başladım çünkü ilk defa bu kadar uzun süredir ortada yok. Terk etmiş olabilir mi acaba ve konuyla alakalı değil ama sabah anne güvercinin gagasında bir şey var gibiydi. Bununla alakalı olabilir mi ve terk etmiş olabilir mi gerçekten. Çünkü öyle olursa yavruları güvercin besleyen birine götürmeyi düşünüyorum. Sonuçta onları ölüme terk edemem
GÜVERCİN YAVRULARINI TERK ETTİ?