UMUT VERDİ VE BAŞKASINA GİTTİ?

Merhaba arkadaşlar 2 yıl önce bir erkekle tanışdık arkadaş olduk ve benim arkadaşlığım aşka dönüştü. Ona olan duygularımı hissetdi ama beni kendinden uzak tutmadı evet demedi ama hayırda demedi. Bir gün mesajda söyledim ona olan hisslerimi bana bu konuyu sonra konuşalım dedi ve ben o sonrayı bekledim. Umut verdi bana. Onun için çok fedakarlıklar yaptım. Doğum günü suprizleri beklemedik anda hediyeler galiba çok şımardı. Ve 1 hafta önce tanıdığım kızla fotosunu gördüm. Samimi değilim kızla ama tanıyorum. O kızla konuşduğunu hissetmişdim. O kız neyin oluyor diye sordum sevgilim dedi. Çok ağladım çok üzüldüm. Sevgilinse neden bana umut verdin? Neden hayır demedin? Çok mutsuzum arkadaşlar. Sizce pişam olur mu? Çok pişman olmasını istiyorum 1 bucuk yıldı bekliyorum onu ve sonda bana sevgilimdi dedi kızla barda tanışmışlar ben bara falan bile gitmem. Ama kaç gündü kendime gelemiyorum. Pişman olmasını istiyorum. Onu asla affetmiyecem ama pişman olmasını istiyorum. Olur mu acaba? Ama o kızı galiba çok seviyor 😥😟
UMUT VERDİ VE BAŞKASINA GİTTİ?