Diğer Yok artık ! Etlerin çevrileceği zaman havlayan Sivas Mangal Köpeği. Satın almak isteyen var mı? By_Cola Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlarla oturduk muhabbet ediyoruz sonra birisi açtı 'Bamm' o da ne! Okuyunca gülmekten kırıldık. Yok artık ! Etlerin çevrileceği zaman havlayan Sivas Mangal Köpeği. Satın almak isteyen var mı? Cevapla Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ağlayankızferide Takip Et Master Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Ben oğlunu satan baba da gördüm böyle sitelerde 1 2 Yorumla By_Cola +1 yıl Sahibinden işte 😂 olur böyle şeyler. Yorumla ağlayankızferide +1 yıl Çok komik bunlar çıldırıyorum Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Efsane ilandı ya😅 1 0 Yorumla
Sokrates1977 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 41% +1 yıl komik mi şimdi bu? 0 6 Yorumla By_Cola +1 yıl sadece absürt! ve ilginç. komiklikten ziyade goygoyculuk başlığı altına koyarım da ne bu şiddet bu celal! Yorumla Sokrates1977 +1 yıl :D Kardeş seni hiç anlamıyorum ya :Dherşeyin sonuna bir ünlem varo değilde köpek ayakta duruyor gerçek mi o? Yorumla By_Cola +1 yıl evet gerçek😂 etleri çevirilmesi gerekince de havlıyormuş 😂😂 Yorumla Sokrates1977 +1 yıl komikmi şimdi bu? Yorumla By_Cola +1 yıl biz güldük! Hayırlı geceler. Yorumla Sokrates1977 +1 yıl laf sok sonra kaç :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben oğlunu satan baba da gördüm böyle sitelerde
Sahibinden işte 😂 olur böyle şeyler.
Çok komik bunlar çıldırıyorum
Efsane ilandı ya😅
komik mi şimdi bu?
sadece absürt! ve ilginç. komiklikten ziyade goygoyculuk başlığı altına koyarım da ne bu şiddet bu celal!
:D Kardeş seni hiç anlamıyorum ya :D
herşeyin sonuna bir ünlem var
o değilde köpek ayakta duruyor gerçek mi o?
evet gerçek😂 etleri çevirilmesi gerekince de havlıyormuş 😂😂
komikmi şimdi bu?
biz güldük! Hayırlı geceler.
laf sok sonra kaç :D