#nirhammm ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Genelde migroslardan dostluk maması alıyorum. Her gün yürüyüşe çıkıyorum ben, çıkarken de yanıma alıyorum bi paket. Onlar da sahilde bana arkadaşlık ederek memnuniyetlerini belli ediyorlar
Ben geçen akşam sokakta 2 tane köpek gördüm ya Tom dönercinin önünde yatıyor hayvanlar belli aç kimse de Allah rızası için bir lokma yemek vermiyor gittim 20 TL'lik 10 liralık 10 liralık yaptırdım tavuk döner yaptırdım hayvanlara yediler
Bahçede kedi ve beş yavrusu var.. Bu gün onlara tavuk ciğeri alıp haşladım, ve ekmekle papara yapıp suyuna ciğerleri paylaşarak verdim.. Anne afiyetle yedibebekler şut emdi anneden.
Cevap
16Cevap
Pet shopta çalıştığım için herşey elimin altında😀😀 bütün aldığım parayı yine dükkana bırakıp çıkıyorum sürekli.
Yaş ve kuru mama alıyorum ama dostluk maması almak çok önemli insanlar salam veriyor ama dostluk mamaları da iyi bence
Salam, sosis, sucuk, çiğ et , süt bunlar çok zararlı. Mümkün olduğunca kuru ve yaş mama almaya çalışıyorum
Canım asklarim o yumuk yumuk gözlerine kurban olurum
Sarı miuww💛
Evde tavuk, et piserse ki çok pişiyor onları da dahil ediyoruz 🐾🖤
Genelde işlenmiş gıda çok alırdım sosis, salam vs. Artık sadece denk gelirse mama açıp koyarım ertesi gün bitirirler zaten
Bir şey almaya gerek yok. Şu israf ettiklerimizi değerlendirip şu dostlarımızı beslesek inanın ne onlar aç susuz kalır. Nede bizler o kadar israf etmiş oluruz.
Mama alıyorum 🥰, ve tabi ki dışarıdaki minik dostlarımızı da ihmal etmiyorum, dışarıya da koyduğum kaplardan onlar yiyor ve bu mutlu edici 🥰
Su kaplari hep dolu extra bu sicaklarda sık degistiriyorum mama desen sorunsuz gidiyo
Oyuncaklar alıyorum genelde eğleneceği. Bir de yemlerini falan alıyorum. Bakım ürünlerini.
Ekmek, peynir, bazen nutella, sigara.
Cok hayvan var etrafimda.
Ayyy şu ortadaki griliye aşık oldummmm😍😍😍
Genelde hindi salam falan alıyorum onlar için😊
Salam alırız mamaları beleş zaten bir süt alırız 😂
Mama alırım başka bir şey almam.
Bugün menülerinde ciğer var çocukların.
Ben açbitir hindi salam ve süt alıyorum
Sosis salam ciger alirim sokaktaki 15 kedi icin
Kuru mama, aç bitir salamlardan, tavuk, ciğer.
Yaş mama
Marketten bir şey verilmez onlara yem hariç
Tavuk ciğeri
Kuş yemi.
Marul
hiç almıyorum
Kendime çukulata alıyorum xd
mama alıyorum
Tavuk yemi alıyorum
Aç bitir süt
Ne bulursam alıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?