evet arkadaşlar trol geçmiyorum hakkımda asılsız şeyler smyleyip adımı o... ya çıkaracakmış sırf ona arkadaştan öte olamazsın benim için dedim diye buluşup ilişkiye girersek beni bırakacağını engelleyeceğini söyledi ve ben de kadının gücünü temsil etmeye gidiyorum artık yıllardır bu tip insanları kafaya rakıp kendime zarar vermekten yoruldum sizce yanıma neler almalıyım? şiddete başvurmicam sadece krkutma ve kendimden uzak tutma amaçlı saldırı olursa tabikide kendimi savunucam evet görüşleriniz neler?
Beni tehdit eden birini yarın haklamaya gidiyorum sizce yanımda neler götürmeliyim?
Ailem duymasin demissin yazılarda tehdit falan goremedim bu sekilde bir konusmada gorunen senin adamla ilişkiyi kabul ettiğin yok hayir gercekten tehdit varsa polise giderek sikayetci olmak istediğini soyle savciliga dilekce yonlendirmesi yapılacak eger ailem duymasin dersen gizli olur yurutulen islem.. Ha bu arada tek basina gidersen simdikinden daha beter seyler olabilir asil o zaman ailenin duyup sıkıntı yasayacagin gunler gelir.. Aklin varsa böyle bir adama yalniz gitme hem bir erkege yalniz basina ne yapabilecegini saniyorsun ki?
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
hallettim sıkıntıyı gözünü korkuttun geri vites yaptı sağol yine de görüşün için
Benimde başımda vardı bunun gibi biri en son polise gidecektim ama abime söyledim 18 yaş üştüysen polise git şikayet et ailenden gizli olmasını istiyorsan zaten o şekilde davranırlar ama elinde gerçekten şikayet edebileceğin tehdit mesajları varsa sen burda adamla ilişkiye girmeyi kabul etmişsin kendi rızanla, bu konuşmaları götürsen birşey yapamazlar çünkü tehdit içeren birşey yok nerde yaşıyorsun ki
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
var tehdit mesajları da ama hallettim sağol cidden bidaha tehdit etmye kalkarsa dediğini yapıcam tüm mesajları ss aldım fakat tehdit mesajlarında benim küfüfrlerim vardı soru kaldırılır diye atmadım.
Gurban olduğum bunu yağlı kazığa oturtsan kazığa yazık, sen savunmasız kalırsın üzülürüz ver bize biz ilgilenelim bu koduğumun pıçı ıle sinirlendim yine bak mk annesz soyunu sopunu organını yedi ceddini bilmem jdjdksk landelirdim yine bu bilgilerle polise git savcılığa ver şikayet et cezasını çeksin. Ben artık iyice delirdim bu muhabbetlere ya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İki tane aktif gay bul. Bu salak sana hallenmeye geldiginde gayler bunu guzel bir mikip oglan yapsinlar. Omur boyu seni unutmaz hatta sana dua eder.😅
21 cm ne, el kendininkini büyük görürmüş dedikleri o. Sahilde çıkarsında altında güneşlensin o zaman insanlar bir işe yarar. Çivili sopa al, eti 21 cm yapana kadar vura vura uzatırsın sonrada onu kopar at, iyi bir aklı başına gelir
O zaman bu sana zarar vermeye kalkıştığında onu oyalayacak bir şey bulup onun telefonunda olan konuşmanızı sil kendi telefonundan da sil daha sonra sana yaklaşmaya çalışırken kendi telefonundan gizli bir şekilde sesleri kayıta al tecavüze uğrar gibi tepkiler ver sonra bağır çağır rezil et sonra tehdit et de ki bir daha beni rahatsız edersen bu kayıtı polise götürürüm
beni rezil edebileceği hiçbişey yok elinde onunla cinsellik muhabbetine bile girmedim benim adıma açılan bir hesap var eskrt falan yazıyor o zaman manisadayım evinde kaldığım insanlar yapıyor bunu o da sitede benim bu profili görüp tehdit etmeye kalkıyor beni
Canın Sen O Pansiyona Girersen, Oradan Sağlam Çıkamazsın. Kendi başına İş Yapmaya Kalkma.. Polise Git Yaşın 18 Üstü İse Ailene haber Vermeyecekler. Rahat Ol.
Bir Çok Kız Çocuğu Aile Korkusu Yüzünden Cinsel İstismara maruz kalmıyor mu? Artık Emniyet bu Konuda Daha Hassas Davranıyor. Ama Dediğim Gibi 18 Yaşında Veya Üstünde Olman Gerek.
bu kadar uğraşacağına o mesajlarla polise gitseydin daha iyiymiş aslında. yani benim fıtratımda bir kadın olsa, o tehdit eden erkeğin çükünü keser ağzına verirdim.
Babanla otur herşeyi anlat babana. son mesajları da göster. babana de ki baba ben bunu yaşamak istediğimden değil senin karşına çıkartıp korkutmak için bunu yaptım sana ihtiyacım var de.
En İyi Cevaplar