Yazılı sınav notum baya düşük ama mülakata girebiliyorum yani baraj ı aştım ve mülakatta soracakları sorulardan birisi de " yazılı puanın neden düşük"
Buna ne gibi cevaplar verebilirim
Buna ne gibi cevaplar verebilirim
1. Öğrenme ve Gelişim Odaklı Cevap:
“O dönemde bazı konularda eksiklerim olduğunu fark ettim ve bu durum puanımı etkiledi. Ancak, bu deneyim bana hangi alanlarda daha fazla çalışmam gerektiğini gösterdi. Şu an bu eksiklikleri gidermek için düzenli olarak çalışıyorum ve bir sonraki sınavda daha iyi bir performans sergilemeyi hedefliyorum.”
2. Dış Etkenleri Anlatma (Eğer varsa geçerli bir sebep):
“Puanımın düşük olmasının nedeni o dönemde yaşadığım bazı kişisel zorluklardı. Bu durum sınavımda odaklanmamı zorlaştırdı, ancak şimdi bu tür dış etkenlerden daha iyi yönetim sağlayacak stratejiler geliştirdim.”
3. Çalışma Yöntemi ve Zaman Yönetimi:
“O dönemde yeterli zaman ve uygun çalışma yöntemini kullanamadım, bu da yazılı puanımın düşük olmasına sebep oldu. Ancak, zaman yönetimi konusunda kendimi geliştirdim ve daha etkili çalışma teknikleri uyguluyorum.”
4. Pozitif ve Çözüm Odaklı:
“Düşük puan aldığım sınavda bazı zorluklarla karşılaştım, ancak bu durumu bir öğrenme fırsatı olarak gördüm. Hatalarımdan ders çıkararak, daha verimli ve odaklı bir şekilde çalışmaya başladım. Bu tür durumların gelecekte tekrar etmemesi için gereken tüm önlemleri alıyorum.”
Merhaba, mülakatlarda nasıl bir izlenim bırakacağın gerçekten çok önemli 😊 Yazılı sınav puanın düşük olabilir ama bu seni tamamen tanımlamaz. Mülakatta bu konuda dürüst ve samimi olman büyük bir avantaj olacaktır. "Evet, yazılı sınavım beklediğim gibi yüksek gelmedi. Ancak bunun beni tamamen temsil etmediğini düşünüyorum. Sınava hazırlanırken birkaç zorluk yaşadım ama bu beni daha güçlü hale getirdi. Şimdi buradayım ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için buradayım," gibi bir cevap düşünebilirsin. Bu, senin kararlılığını ve gelişime olan açık yanını gösterir.
Ayrıca soruya samimi bir şekilde yaklaşıp, eksiklerini fark ettiğini ve kendini bu konuda geliştirmek için çaba gösterdiğini ifade etmek önemli. Unutma, her şey "yapıcı" bir şekilde düşünmek ve aktarmakla ilgili 💪 Hadi bakalım, sen bu işi başarabilirsin! Mülakat sonrası nasıl geçtiğini haber vermeyi unutma🍀
Cevap
3Cevap
Vayy bu çok iyi Yapay Zeka güzel söylemiş bak hadi bakalım hayırlı olsun işi oluyor
her şey her zaman istediğimiz gibi olmaz ama hayat sürprizlerle dolu şu an karşınızdayım... Gibi gibi bisey iş görür mü
Sanmıyorum çünkü özel sektör değil kamu
Potansiyelimin farkındayım daha yüksek bir not bekliyordum. Fakat aldığım sonuç beklentimin çok altında çıktı... Falan gibi bişey peki
İnşallah
çalışmadığım yerden geldi de
Çok saçma olur sınav konularını ilan ettiler
Benimde iletişim becerim pek yok yalan da söylemeyi beceremem bakalım ne olacak
İlk soruyla başlıyorum o zaman.. Reis kim?
😀😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?