Arkadaşlar merhaba. Samimi olarak kısa bir sekilde anlatmak istiyorum... ergenlik donemine girdikten sonra yıllarca ailecek bu cinlerle uğraştık, şükür eskisi gibi sorunumuz olmuyor ama benim hayatıma biri girince ve iş ciddiye binince hep bozuluyor. Hep nikahtan dönüyorum.. sürekli onları görüyorum duyuyorum.. uykumda olursam annemin ya da abimin kılığında gelip beni taciz ediyor sanki annem ya da abim taciz etmiş gibi hissediyorum.. korkmuyorda değilim.. çok güzel bir ilişkim vardı evlenmek üzereydik... ailemle tanışırdım vs ailelerde girdi araya ama o bize gelmeden 2 gece önce bana yine annem gibi gelip seni başkasıyla evlendirecegimizimi sanıyorsun dedi.. ben çiğlik attım annem uyandi bende kendime geldim annem bana sarılınca çığlık atmaya başladım dokunma bana diye... neyse tanistirdim o gün belki biraz özel ama bizim cinsel hayatımız var onunla ve ben ilişki esnasında cinlerin uykumda gördüğüm şeklini bakışını onun yüzünde gördüm ve çok korktum hemen yüzünü kapattim noluyo falan dedi şaşırdı. Bendemi korkuyosun sen dedi bende yok falan dedim.. soyleyemedimde böyle böyle diye anlatamam çünkü böyle bir durumu sonra bizim aramız bozulmaya başladı her şey allak bullak oldu o adam gitti aileme düşman oldu beni sevse bile ailemi istemedi çok farklı biri yani anlatamiyorum.. daha önceden uykudan ellerim kınalı bir şekilde uyandim neden bunlar oluyor 😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
İnanmayanlar vs olacak biliyorum ama yemin ederimki hepsi doğru... sadece merak ediyorum neden böyle şeyler oluyor..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer