Ben bu yuzden çok kizla sevgili olmuş birlikte olmus erkekle evleneceğim.

:) Senin gibi dusunenler herşeyi hakediyor. Okuyarak mı oğreniyorsunuz bu tip şeyleri. Ben kitap okumam deneme değil ise. Bana kim neyin aklını verecek. Milyar tane insan var okuma yazmayı biliyor ve kitap yazmaya fırsatı olan herkes yazar. Ama kendi düşüncelerini yazar. Benim kitap yazabilecek bir beynim varken neden başkasının beyniyle yola çıkayım ki. Bu arada o adamlar yukarıda yazdığı gibi değil saf olmayın. Bu adamlar artık kendi yatağını istemez.1 sene sonra bu ne ya hergun aynı yatak aynı yemek aynı hava aynı şey deyip malum kendi gibi davranırsa uzulmeyin sonra.
Adamin kitap okumamak icin verdigi savunma oskarlik mk :D kafaya bak
Bebişim dinci olayları dini açıdan yazar, solcu kendi açısından. Fakit hayatı kendi gorduğu gibi yazar, zengin kendi gorduğu gibi, kitap okudum ya da okumadım diye birşey yazmadım. Soruda ki zihniyeti tanınladım. İzlediğim her videoya ya da kitaba uyduracak değilim kendimi. İnsan doğruyu ve yalnışı bilir. Ama iyi ya da kotu olmayı kendi seçer. Bundan bahsediyorum :)
Aslında haklısın.. Bundan 7 8 ay öncesine kadar.. Nerde gece orda sabah bir hayatım vardı.. Gerçekten bıktım bundan ve duruldum..
ben hiç bu açıdan bakmamıştım
Hal vermiyosun heralde bu dusunce cok sacma cunku :) bir insa 7 sinde eyse 70 indede odur unutma :)
@GoldenBoy41 orasıda doğru bilemedim
@Fresia olur boyle seyler insana bir an inandirici geliyo ama genis kapsamli dusunmek gerek :)
Bakir erkek:
1- Dindardır
2- Tipsizdir.
Hayatında tek bir kadınla yattığı için ilerde sikilacak ve baska kadinlarin yatakta nasil olduğunu merak edecek. Bu yüzden ufak seylerden bile etkilenecek belki ufak bir gogus dekoltesi falan..
Bu adamlar sonra o maymun tiplerine bakmadan aldatiyor. Dindar olanda imam nikahikiyiyor
Cevap
41Cevap
Ben bunu yillardir anlatiyorum, anlamiyorlar. Buradakiler de anlamaz bosuna ugrasma.
Saniyorlar ki bakir bir erkek bulunca her sey guzel olacak.
Bir kere bakir erkek neden bakir onu bir sorgulamak lazim. Ya asiri dindar, ya da hicbir kizin bakmadigi cirkin, asosyal, gicik vsvs bir adam. Yoksa mumkun degil 30 yasina gelmis bir adamin bakir kalmasi.
Bu artik adamlari alan kizlar da gobek atiyor. Halbuki adam kariya kiza ac. Genetik olarak ac. Yoldan gecen herkese bakacak, bikinili kizlara bakacak.
Oysa her seyi yasamis doymus bir adam evleniyorsa bilin ki kafasinda aldatmak yoktur. Ha doymadiysa zaten evlenmez.
Aynen iki göğüs dekoltesine tav olir bu adam. Evlenir ama baska kadinla nasıl olurdu diye düşünür. Bende tecrube edinir baska kadinlarla yatar cünkü ozguveni geliyo.
dindar olduğu için bakir olanda ilerde dini nikah kiyip birlikte oluyo
süper bir söz ve erkeğin deneyimlisi kadını çıldırtır. eşini aldatan kadınların çoğu seks sorunu yüzünden aldatır ve ilgisiz felan gibi sözlerle bahane üretirler. ama sekste deneyimli biri odunda olsa tipsizin iğrencin önünde gidende olsa eşi bırakmaz onu çünkü yatakta çıldırıyordur onun sayesinde
Aynen gerçekten deneyimli erkekleri tercih edicem evlenirken
bu konuda allahtan şanslıyım. milli olamamış biri ve pasif sessiz kadınlardan kaçan utanan biri olsam sanırım intihar ederdim
Ben 28 yasindayim ve bakirim hic birlikteligim olmadi bir bayanla cinsel manada hep esimle olmayi hayal ettim kendimi dizginledim çünkü benim ilkim o olunca ben ondan o benden asla vazgeçmez çünkü birbirimize muhurleniriz kimseyle yasamadiklarimizi beraber yasanak o ozel olma hissi tarif edilemez bence... bu sacma fikri ortaya atanda milletimizin zihniyetini bozmak isteyen cevrelerdir... bu arada paylasimda tecrubeden bahsediliyor ya ins erkeklerin tecrube kazandığı kisi olmazsin...
2 yil oyle dusunursun sonra baska kadinlarin yatakta nasil olduğunu merak edersin
28 yasima kadar istesem dusuncemi bozsam cok kizin tadina bakacam gercegini es geciyorsunuz ama... hersey zihniyet sen ne yasatirsan onu yaşamadan bu dunyadan ayrilmicaksin. Esimi aldatmaktansa ölmeyi tercih ederim ki bunlar laf olsun diye değil yürekten söylüyorum...
Hayatı boyunca onu bununla bunu onunla boynuzlayan bir adamı bir yüzükle kendine bağlayacaksın öylemi?
Adam 30-40 kadınla çıkmış yatmış birbirlerinden utanacak birşeyleri kalmamış olacak.
Ve sen hamile ya da regl olduğunda canı ayteni çekip ne yapıyorsun demiyecek öylemi?
ya da bir kadın bir mesaj atıp Off çok canım sıkılıyor gelsene demiyecek?
Ve seninkide uslandı ya yooo hayatım boyunca herkesi boynuzladım ama Gizli kullanıcıyı boynuzlayamam diyecek...
Peki
Sen bilirsin (ama ayten yatakta mükemmeldi, Üstelik sen artık sarkmaya başladın)
Bakir olan tek kadınla birlikte olduğu için hep diğerlerini merak edecek yatakta nasıldır acaba diye.
Zaten bir erkek ya dindardir bakir kalir ya da kimse bakmaz ondan. Dindarsada ilerde basiyorlar dini nikahi aldatiyor.
Bu tarz erkekler dalganipta duruluyor ve genelde +25 yaşında oluyor. Amaci çocuk mutlu ve huzurlu olmak. Hormonlar ikinci planda.
kopyala yapıştır mı yaptın abim. Ben bir erkeğim ve yaşım 40 bana bizi erkekleri anlatıyorsun farkındaysan. Birlikte olduğun kişinin başka birinin yatakta nasıl olduğunu merak etmesi başka birşeydir. Alışkanlık edindiği bir şeyi tekrar etmesi başka bir şey. Biri bir diğerini merak ederek 25 yıl geçirebildi ve o sürede kendini tutabildi ise o saatten sonrada tutabilir. Ancak onun tadına vardı ve canı istediğinde tekrar elde etme imkanına sahip oldu ise o kişiyi engelleyen herhangi birşey yoktur.
Ömrün boyunca bira içmedinse 30 yaşında biraya hayır deme ihtimalin 25 yaşına kadar hemen her imkan bulduğunda bira içen birinden daha yüksektir.
Tüm bu söylediklerimiz tamamiyle kişiye bağlıdır elbette..
Evlenene dek bende 7-8 kişiyle çıkmışlığım yatmışlığım vardır. Ancak evlilik akabinde başka birine ihtiyaç duysamda buna yeltenmedim.
Ancak dönem dönem birkaç kızı birden idare eden arkadaşlarım için bu iş hiç böyle olmadı. Uslanmak dediğiniz olay kişinin kendisi ile ilgilidir.
Ancak bu konuda ihtimaller bir takım şeylere daha az kavuşabilen kişilerin ellerindekinin değerini çok daha iyilerini elde etmiş olanlardan daha fazla bildiğini gösterir.
Mercedes binmiş bir adamın opelle mutlu olma ihtimali.
İlk kez arabası olan şahincininkinden daha düşüktür.
Bu teori tamamen o erkekler tarafindan yazilmisbence. O zaman ben de bir teori atayim durun. Cok kizla yatmis adamla evlenilmez cunku sizden sıkılırsa ya da sizi kendine yeterli bulmazsa sekste, gecmiste tadina baktigi kadinlara gidebilir cok rahat. Ama hic yatmamis adam sizde tanir cinselligi kadin olgusu gozunde siz olursunuz degerli olursunuz.
Ve ben birkez daha halime sukrettim :) sizin gibi insanlarla ayni ulkede yasamamak beni daha ne kadar mutlu edebilirki. Cehenneme VIP gitmek istiyorsun sanirim biran once aklini basina topla tabi sayet aklin varsa.
Banane ben bakireyim zatrn ama bakir istemiyorum.
Allah gercekten sana akil versin... ilerde esin semi aldatinca yaptigin hatayi anliyacaksin sonra diyeceksin ben hata yaptim ama is isden gecicek. Gecmisi kirli bir adama guvenmek isteyen sensin, aldatilacak olanda sensin. Sen bakir olmayan erkek gecmisinden ders alip sadece bana baksin diyorsun ama gecmisi temiz olupda namusunu bir seref bilen erkekler var. Kendi tercihin serefsizken nasil serefli olunur orasi ayri bir konu.
kadın budalası erkeklerin uydurduğu bir şey ve senin gibi sazanlar da inanıyor buna
boynuzlan da aklın başına gelsin
bir çok güzel atasözümüz var bunla ilgili
''huylu huyundan vazgeçmez'' ya da ''insan yedisinde neyse yetmişinde de odur'' gibi
Bakir erkekler O adamlara ozeniyor sonra ben istemedigimden yapmadım diyor. Yersennn
daha bu yaşta erkekleri çözmüş gibi konuşman çok saçma
ne yani biz de mi önümüze gelenle yatalım?
o kadar yanlış bir düşünce ki sendeki
hem ayrıca bakir erkeklerin o adamlara özenmesinin sebebi de yine senin gibi saçma sapan düşünen kızlar
Ben cinsellikte bilgisizim ve ilk gece beni cildirtacak erkek ararim. Bakir bunu yapamaz. Tecrubeli erkek on sevisveyide harika yapar erken boşalmaz. Bir suru sey
dediğim gibi
ağzının payını aldığında hak vereceksin bana
sadakat ile tecrübe çok farklı şeyler
tecrübeli diye sana sadık kalacağının garantisi yok
karakter meselesi bu
ve öyleleri karaktersiz olur
öyle arkadaşlarım olduğu için biliyorum yabana atma söylediklerimi o yüzden
Ne salakça bir mantık. Evine, eşine sadık bir eş asla başka yatak aramaz. Onu geçtim ALLAH korkusu olan biri olması yeter. Ama bazılarına böyleleri müstehak.
Cok gorduk 5 vakit namaz kilan ama dini nikahi kiyip baskasiyla birlikte olani
Sen demekki daha bişey görmemişsin. Her namaz kılan müslüman değildir yani namaz kılmasına değil nefsine bakacaksın. Şu bir gerçektir ki 5 vakit kılamasam bile kıldığım kadar kılar şükrederim. Benim eşim olacak kişi kapalı bakire biri olacak ve ömürlük olacak asla başkalarından meded ummam. Çünkü Elhamdülillah Müslümanım ve Allah'tan korkum var.
sen bilirsin ama herkes için geçerli omayan yanlış bir düşünce.. çok kadın görüp uslanmayan, evlendikten sonrada sıkılınca gözü kayan adamlar bu dediğinden daha çok sayıda..
Bu tarz adamlar cidden evlenince duruliyor cok var cevremde. Oyle tek biriyle iliskisi olup evlenenlerin hep ex var
birinden daha duymuştum, bakire evlenen arkadaşlarımın yarısına yakını kocalarını bir kere aldatmış sırf meraktan diye.. böyle bir durum var evet ama ne olursa olsun sırf durum böyle diye bunu kabul etmek zorunda değiliz.. sonuçta o bahsettiğin gözü doymuş adamlarda o seviyeye gelene kadar bir sürü kadını üzmüş-yarı yolda bırakmış- hayatıyla oynamış oluyor.. eğer bu duruma, benim için sorun yok diyorsanız, bir başkasıda size aynı şeyi yaptığında erkekler şöyle böyle demeyin..
Evlenmeden önce başka bedenleri tanımak aldatmayı doğallaştırır
Keza bu onun için basit bir şey haline gelir
Bence sen bakire değilsin dengini bul lafımız yok
Yoo bakireyim hiçbir sey yasamadim. ama tecrubeli erkekle evlenemk istiyorum
Açıcası görüşüne katılmıyorum ancak böyle bir bakış açısı ile bakabildiğin için seni tebrik ediyorum
Huy çıkmaz. 1 kere aldatan surekli aldatir. Filmlerde olur o. Mekan mekan gezecek her gun baska kizla olacak sonra kuzuya dönecek oyle mi? Komikmis.
Aldatma ne alaka?
şahsım öyle işte * sen bakire olmalısın bunu unutma belki ben 30 kadın ile yattım ama bakire isterim asla bakire olmayanı almam asla
Ben hiçbir şey yaşamadım zaten Ama istemiyorum bakir. Sevismesini bilrn erkek banada ogretirm birinin bilmesi laxim
Teşekkür ederim
Halk arasinda onlara orspu cocugu deniliyor ama yine de sen bilirsin. Her kadinla yatip da bakire istiyorum diyemezsin.
sen öyle zanet turkıyenın %5 bakıredır benımde oldugum gıbı
siz nasıl erkeleri bakıre bekliyorsunu ya onlarda sizi bakıre bekliyor
her şeyin ilk o olmalı bence
Ben bakireyik o yuzden tecrübeli istiyorum. Iki gogus dekoltesinr tav olmasin
Öyle değil O işler
Kadina doymamis erkeklerle evlenmek istemeleri aldatilma ihtimalleri ile dogru orantili...
haklı.. bencede hayatı boyunca kadınsız kalmış bir adam evlilikte çıldırır.
Aynen öyle
bende bunu millete anlatamıyorum gece hayatım var dışarı çıkıyorum falan diye evli büyüklerim akrabalarım kızıp duruyor ama hepsinin gözü dışarıda ben evlenince kıymetlim olacak işte ;)
Aynen öyle. Ortam görmüş erkek olması iyi. Iki memeyr tav olmaz.
Her şeyi yaşamış olsa da evlendikten belli bir else geçtikten sonra o hale donuluyor hiç merak etme; ) bu iş karakter meselesi☺
Alakasi yok
Aynen hatunum gelsin bana sıkı sıkı sarılıp kötü yollardan çrkip kurtarsın beni adam etsin anaç olsun bana çocuk versin beni eliyle beslesin 😂😂😂
İyi hayırlı olsun :S
Seni sevsin aldatmasın da çok sevgilisi olmuş olmamış orasına takılma ;)
Ben katilmiyorum ben bu kadar sene kendimi ona saklamissam o niye bakir olmasin deneyimli olup olmamasi umrumda degil her seyi birlikte yasayip ogreniriz
Mutlu edemez seni.. Görürsün. Sonra dersin ki seks hu muymuş
Yasayip gorucez😕
Mesela sen @alemim buradaki butun kizlara gorus yazmissin simdi ben sirf tecrubelidir diye senin gibi biriyle mi evleniyim bir de aldatilacan demis konusturma beni
Bir insanin huyu degismez 7 sinde neyse 70 indede idur dusuncen cok yanlis malesef.
en az 500 tane çıktığım oldu çok seks yaptım beni tarif ettin
Aids ihtimalin?
güvenmediklerimle kondomsuz ilişkiye girmiyorum yani aids olma ihtimalim yok
5000 kadinla birlikte oldum vol 173913
bu ülkenin senin gibi insanlara ihtiyacı var =)
benim gibilerle yani.
de zordur oyle kolay degil.
evlenmeyi dusunmez boyleleri.
Bu düşünceye göre beni kimse almaz evde kaldık iyimi :(
Şahsen ben bakir olmasından yanayım. İlk tek ve son olmak istiyorum. Namusunu ve edebini korumuş olsun istiyorum.
Bakir erkeğin gözü aç olur. Evlen gör. Genelde hepsi aldatiyor
Erkek iç gudusu denen bir sey var.
bekaret kısmı beni ilgilendirmez de çok kız tanıyan erkek ne istediğini bilir. Kadınları da iyi tanır. Sıkıntı çıkmaz.
valla adamlık yattığı kız sayısıyla belirlenmez. Ki belirlenseydi Haydar dümen şu an 30 çocuklu aile babası olması gerekiyordu :D
erkek orospularının kendini kandırmak için yeni laflarımı bunlar hmm verdim şukunu hadi uza
bana göre hiçte öyle değil. Kişisel yorumlarını kendine sakla.
Sen soruyu bile anlamamissin bos ver
evet erkek ya sırf pipisi var diye herboku yapabilir dimi sizin gözünüz de? Ama evleneceğin kızın bakire olmasını istiyorsun dimi? Evet erkeksin AMA ÜZGÜNÜM Kİ ADAM OLAMAMIŞSIN!
düşünce tarzından ne b*k olduğun belli. Allahım sen beni bu tür kendini bir erkek sanan beyni boş yaratıklardan koru. Amin
eski sevgilim bakirdi. Bakir olmaması benim için sorun değil. Sorun sizin gibi onla bunla yatmayı erkeklik sananlarda. Aradaki farkı o küçük beyninin anlayabileceğini düşünmüyorum ama.
Basit kızsın çünkü kendine güvenin yok erkek her an kaçacak diye korkuyon sirf bu yüzden erkeğin fahisesini tercih ediyon
Yoo ben bakireyim ve sekste tecrubeli birini istiyorum
Azginlik? Cinsel istek herkeste olan?
Başkalarının koynuna girmiş sonra da senin kocan olacak nasıl rahat edebilirsin?
Artık benim sonucta.. iki memeyr tav olan erkekle isim olmax
Dunyanin en sacma dusuncesi 😄
Nasıl bir düşünce bu böyle ya..
Yani p**evenk birisine fahise olacaksin
Yoo. O kadar kizla yattiysa kizlar istedi demekki
Sen bu doğrultuda ilerle görürsün gününü ilerde
He ok ok
Bakir nerdeysee kimse kalmadı zaten
kızlar eskisi gibi namuslarını korusa bakir erkeklerde kalırdı. sevgili oluyorsun 3 gün geçmeden yatalım dediğinde senden daha çok meraklı bir kadın varsa karşında ne bekleyebilirsin ki başka.
Yok ya var yine
Ben bakir erkekle evlenmek isterim
Hee canım
O kız beni ilgilendirmez ben o değilim bakir isterim
Demekki sağlam tecrübe işi bilen ve zevk arıyorsun
Evet. Bakir erkekler orala bile yanaşmaz kolay kolay tiksinir falan. Tecrubeli erkek bilir isi
yanlış bir düşünce bence
bence böyle düşünen kızlarda kesinlikle beyin yok
Asıl bizde var. Bakır isteyende yok
cahilsiniz yaa hıınmaaaaa
Cahillikle ne alaka? Yerinde kullanin bazi kelimeleri komik olmayın
her çiçekten bal alan arılardan nefret ederim benim çiçeğim tek olsun !
Tamam
Hic inandırıcı degil, çok saçma
Bakirenin halinden bakir anlar :) haklisin sacma :)
Çünkü bakire değilim tecrübe şart.😉
Anlatmak isteyip de anlatamadigimizi anlatmissin
Ben değil alinti yaptim:)
haklısın vala ne desem bilemedim
guzel bir noktaya deginmissin
Teşekkür ederim
Isterim niye istemiyim
Benimde bakir erkek tercihim
Yaniii oyle olmasi gerek :)
evlen hemen durma
Saçma
Senin gibileri savunan bir düsünce oldugu için hemen karsı çıkarsın tabi. Allah ıslah etsin sizleri. @alemim
@alemim hayatında esc dışında hiçbir kadınla selam bile vermemiş ezik bir ucu besin sen
Mantıklı
Aynen
Bakir istiyorum.
Senden beklenmedik cevaplar gormeye basladim :D
sen öyle san :D
İlginç.
İyi olur
Olabilir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar