• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsellik

Niye bakir erkekle evlenmek istemiyoruz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00

Niye bakir erkekle evlenmek istemiyoruz ?

Ben bu yuzden çok kizla sevgili olmuş birlikte olmus erkekle evleneceğim.
Niye bakir erkekle evlenmek istemiyoruz?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 529 cevap paylaştı.

:) Senin gibi dusunenler herşeyi hakediyor. Okuyarak mı oğreniyorsunuz bu tip şeyleri. Ben kitap okumam deneme değil ise. Bana kim neyin aklını verecek. Milyar tane insan var okuma yazmayı biliyor ve kitap yazmaya fırsatı olan herkes yazar. Ama kendi düşüncelerini yazar. Benim kitap yazabilecek bir beynim varken neden başkasının beyniyle yola çıkayım ki. Bu arada o adamlar yukarıda yazdığı gibi değil saf olmayın. Bu adamlar artık kendi yatağını istemez.1 sene sonra bu ne ya hergun aynı yatak aynı yemek aynı hava aynı şey deyip malum kendi gibi davranırsa uzulmeyin sonra.

4
    2 Yorumla
    • Karmasutra
      Karmasutra
      +1 yıl

Adamin kitap okumamak icin verdigi savunma oskarlik mk :D kafaya bak

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

Bebişim dinci olayları dini açıdan yazar, solcu kendi açısından. Fakit hayatı kendi gorduğu gibi yazar, zengin kendi gorduğu gibi, kitap okudum ya da okumadım diye birşey yazmadım. Soruda ki zihniyeti tanınladım. İzlediğim her videoya ya da kitaba uyduracak değilim kendimi. İnsan doğruyu ve yalnışı bilir. Ama iyi ya da kotu olmayı kendi seçer. Bundan bahsediyorum :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Limon-Ağacı
    Limon-Ağacı Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Aslında haklısın.. Bundan 7 8 ay öncesine kadar.. Nerde gece orda sabah bir hayatım vardı.. Gerçekten bıktım bundan ve duruldum..

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

ben hiç bu açıdan bakmamıştım

0
    4 Yorumla
    • GoldenBoy41
      GoldenBoy41
      +1 yıl

Hal vermiyosun heralde bu dusunce cok sacma cunku :) bir insa 7 sinde eyse 70 indede odur unutma :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@GoldenBoy41 orasıda doğru bilemedim

Yorumla
    • GoldenBoy41
      GoldenBoy41
      +1 yıl

@Fresia olur boyle seyler insana bir an inandirici geliyo ama genis kapsamli dusunmek gerek :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakir erkek:

1- Dindardır
      2- Tipsizdir.

Hayatında tek bir kadınla yattığı için ilerde sikilacak ve baska kadinlarin yatakta nasil olduğunu merak edecek. Bu yüzden ufak seylerden bile etkilenecek belki ufak bir gogus dekoltesi falan..

Bu adamlar sonra o maymun tiplerine bakmadan aldatiyor. Dindar olanda imam nikahikiyiyor

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

13

Cevap

41

Cevap

• Karmasutra
    Karmasutra Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Ben bunu yillardir anlatiyorum, anlamiyorlar. Buradakiler de anlamaz bosuna ugrasma.

Saniyorlar ki bakir bir erkek bulunca her sey guzel olacak.

Bir kere bakir erkek neden bakir onu bir sorgulamak lazim. Ya asiri dindar, ya da hicbir kizin bakmadigi cirkin, asosyal, gicik vsvs bir adam. Yoksa mumkun degil 30 yasina gelmis bir adamin bakir kalmasi.

Bu artik adamlari alan kizlar da gobek atiyor. Halbuki adam kariya kiza ac. Genetik olarak ac. Yoldan gecen herkese bakacak, bikinili kizlara bakacak.

Oysa her seyi yasamis doymus bir adam evleniyorsa bilin ki kafasinda aldatmak yoktur. Ha doymadiysa zaten evlenmez.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen iki göğüs dekoltesine tav olir bu adam. Evlenir ama baska kadinla nasıl olurdu diye düşünür. Bende tecrube edinir baska kadinlarla yatar cünkü ozguveni geliyo.

dindar olduğu için bakir olanda ilerde dini nikah kiyip birlikte oluyo

Yorumla
  • Farazicosmos2
    Farazicosmos2 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

süper bir söz ve erkeğin deneyimlisi kadını çıldırtır. eşini aldatan kadınların çoğu seks sorunu yüzünden aldatır ve ilgisiz felan gibi sözlerle bahane üretirler. ama sekste deneyimli biri odunda olsa tipsizin iğrencin önünde gidende olsa eşi bırakmaz onu çünkü yatakta çıldırıyordur onun sayesinde

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen gerçekten deneyimli erkekleri tercih edicem evlenirken

Yorumla
    • Farazicosmos2
      Farazicosmos2
      +1 yıl

bu konuda allahtan şanslıyım. milli olamamış biri ve pasif sessiz kadınlardan kaçan utanan biri olsam sanırım intihar ederdim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben 28 yasindayim ve bakirim hic birlikteligim olmadi bir bayanla cinsel manada hep esimle olmayi hayal ettim kendimi dizginledim çünkü benim ilkim o olunca ben ondan o benden asla vazgeçmez çünkü birbirimize muhurleniriz kimseyle yasamadiklarimizi beraber yasanak o ozel olma hissi tarif edilemez bence... bu sacma fikri ortaya atanda milletimizin zihniyetini bozmak isteyen cevrelerdir... bu arada paylasimda tecrubeden bahsediliyor ya ins erkeklerin tecrube kazandığı kisi olmazsin...

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 yil oyle dusunursun sonra baska kadinlarin yatakta nasil olduğunu merak edersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

28 yasima kadar istesem dusuncemi bozsam cok kizin tadina bakacam gercegini es geciyorsunuz ama... hersey zihniyet sen ne yasatirsan onu yaşamadan bu dunyadan ayrilmicaksin. Esimi aldatmaktansa ölmeyi tercih ederim ki bunlar laf olsun diye değil yürekten söylüyorum...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Hayatı boyunca onu bununla bunu onunla boynuzlayan bir adamı bir yüzükle kendine bağlayacaksın öylemi?

Adam 30-40 kadınla çıkmış yatmış birbirlerinden utanacak birşeyleri kalmamış olacak.

Ve sen hamile ya da regl olduğunda canı ayteni çekip ne yapıyorsun demiyecek öylemi?

ya da bir kadın bir mesaj atıp Off çok canım sıkılıyor gelsene demiyecek?

Ve seninkide uslandı ya yooo hayatım boyunca herkesi boynuzladım ama Gizli kullanıcıyı boynuzlayamam diyecek...

Peki

Sen bilirsin (ama ayten yatakta mükemmeldi, Üstelik sen artık sarkmaya başladın)

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakir olan tek kadınla birlikte olduğu için hep diğerlerini merak edecek yatakta nasıldır acaba diye.

Zaten bir erkek ya dindardir bakir kalir ya da kimse bakmaz ondan. Dindarsada ilerde basiyorlar dini nikahi aldatiyor.

Bu tarz erkekler dalganipta duruluyor ve genelde +25 yaşında oluyor. Amaci çocuk mutlu ve huzurlu olmak. Hormonlar ikinci planda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kopyala yapıştır mı yaptın abim. Ben bir erkeğim ve yaşım 40 bana bizi erkekleri anlatıyorsun farkındaysan. Birlikte olduğun kişinin başka birinin yatakta nasıl olduğunu merak etmesi başka birşeydir. Alışkanlık edindiği bir şeyi tekrar etmesi başka bir şey. Biri bir diğerini merak ederek 25 yıl geçirebildi ve o sürede kendini tutabildi ise o saatten sonrada tutabilir. Ancak onun tadına vardı ve canı istediğinde tekrar elde etme imkanına sahip oldu ise o kişiyi engelleyen herhangi birşey yoktur.

Ömrün boyunca bira içmedinse 30 yaşında biraya hayır deme ihtimalin 25 yaşına kadar hemen her imkan bulduğunda bira içen birinden daha yüksektir.

Tüm bu söylediklerimiz tamamiyle kişiye bağlıdır elbette..

Evlenene dek bende 7-8 kişiyle çıkmışlığım yatmışlığım vardır. Ancak evlilik akabinde başka birine ihtiyaç duysamda buna yeltenmedim.
      Ancak dönem dönem birkaç kızı birden idare eden arkadaşlarım için bu iş hiç böyle olmadı. Uslanmak dediğiniz olay kişinin kendisi ile ilgilidir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ancak bu konuda ihtimaller bir takım şeylere daha az kavuşabilen kişilerin ellerindekinin değerini çok daha iyilerini elde etmiş olanlardan daha fazla bildiğini gösterir.

Mercedes binmiş bir adamın opelle mutlu olma ihtimali.
      İlk kez arabası olan şahincininkinden daha düşüktür.

Yorumla
  • mustafa7c95
    mustafa7c95 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Bu teori tamamen o erkekler tarafindan yazilmisbence. O zaman ben de bir teori atayim durun. Cok kizla yatmis adamla evlenilmez cunku sizden sıkılırsa ya da sizi kendine yeterli bulmazsa sekste, gecmiste tadina baktigi kadinlara gidebilir cok rahat. Ama hic yatmamis adam sizde tanir cinselligi kadin olgusu gozunde siz olursunuz degerli olursunuz.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ve ben birkez daha halime sukrettim :) sizin gibi insanlarla ayni ulkede yasamamak beni daha ne kadar mutlu edebilirki. Cehenneme VIP gitmek istiyorsun sanirim biran once aklini basina topla tabi sayet aklin varsa.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Banane ben bakireyim zatrn ama bakir istemiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Allah gercekten sana akil versin... ilerde esin semi aldatinca yaptigin hatayi anliyacaksin sonra diyeceksin ben hata yaptim ama is isden gecicek. Gecmisi kirli bir adama guvenmek isteyen sensin, aldatilacak olanda sensin. Sen bakir olmayan erkek gecmisinden ders alip sadece bana baksin diyorsun ama gecmisi temiz olupda namusunu bir seref bilen erkekler var. Kendi tercihin serefsizken nasil serefli olunur orasi ayri bir konu.

Yorumla
  • kaptanpırays
    kaptanpırays Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 716 cevap paylaştı.

kadın budalası erkeklerin uydurduğu bir şey ve senin gibi sazanlar da inanıyor buna
    boynuzlan da aklın başına gelsin
    bir çok güzel atasözümüz var bunla ilgili
    ''huylu huyundan vazgeçmez'' ya da ''insan yedisinde neyse yetmişinde de odur'' gibi

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakir erkekler O adamlara ozeniyor sonra ben istemedigimden yapmadım diyor. Yersennn

Yorumla
    • kaptanpırays
      kaptanpırays
      +1 yıl

daha bu yaşta erkekleri çözmüş gibi konuşman çok saçma
      ne yani biz de mi önümüze gelenle yatalım?
      o kadar yanlış bir düşünce ki sendeki

Yorumla
    • kaptanpırays
      kaptanpırays
      +1 yıl

hem ayrıca bakir erkeklerin o adamlara özenmesinin sebebi de yine senin gibi saçma sapan düşünen kızlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben cinsellikte bilgisizim ve ilk gece beni cildirtacak erkek ararim. Bakir bunu yapamaz. Tecrubeli erkek on sevisveyide harika yapar erken boşalmaz. Bir suru sey

Yorumla
    • kaptanpırays
      kaptanpırays
      +1 yıl

dediğim gibi
      ağzının payını aldığında hak vereceksin bana
      sadakat ile tecrübe çok farklı şeyler
      tecrübeli diye sana sadık kalacağının garantisi yok
      karakter meselesi bu
      ve öyleleri karaktersiz olur
      öyle arkadaşlarım olduğu için biliyorum yabana atma söylediklerimi o yüzden

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ne salakça bir mantık. Evine, eşine sadık bir eş asla başka yatak aramaz. Onu geçtim ALLAH korkusu olan biri olması yeter. Ama bazılarına böyleleri müstehak.

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok gorduk 5 vakit namaz kilan ama dini nikahi kiyip baskasiyla birlikte olani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen demekki daha bişey görmemişsin. Her namaz kılan müslüman değildir yani namaz kılmasına değil nefsine bakacaksın. Şu bir gerçektir ki 5 vakit kılamasam bile kıldığım kadar kılar şükrederim. Benim eşim olacak kişi kapalı bakire biri olacak ve ömürlük olacak asla başkalarından meded ummam. Çünkü Elhamdülillah Müslümanım ve Allah'tan korkum var.

Yorumla
  • Taita
    Taita Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

sen bilirsin ama herkes için geçerli omayan yanlış bir düşünce.. çok kadın görüp uslanmayan, evlendikten sonrada sıkılınca gözü kayan adamlar bu dediğinden daha çok sayıda..

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu tarz adamlar cidden evlenince duruliyor cok var cevremde. Oyle tek biriyle iliskisi olup evlenenlerin hep ex var

Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

birinden daha duymuştum, bakire evlenen arkadaşlarımın yarısına yakını kocalarını bir kere aldatmış sırf meraktan diye.. böyle bir durum var evet ama ne olursa olsun sırf durum böyle diye bunu kabul etmek zorunda değiliz.. sonuçta o bahsettiğin gözü doymuş adamlarda o seviyeye gelene kadar bir sürü kadını üzmüş-yarı yolda bırakmış- hayatıyla oynamış oluyor.. eğer bu duruma, benim için sorun yok diyorsanız, bir başkasıda size aynı şeyi yaptığında erkekler şöyle böyle demeyin..

Yorumla
  • Necolayy
    Necolayy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Evlenmeden önce başka bedenleri tanımak aldatmayı doğallaştırır
    Keza bu onun için basit bir şey haline gelir
    Bence sen bakire değilsin dengini bul lafımız yok

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yoo bakireyim hiçbir sey yasamadim. ama tecrubeli erkekle evlenemk istiyorum

Yorumla
    • Necolayy
      Necolayy
      +1 yıl

Bir gün senden sıkılacak ve o gün geçimişimde doğal olan her gün pilav yenmez mantığı ile sana bir çift boynuz takacak yapan hiçbir arkadaşım evlenince sözünde durmadı sen bilirsin birini ne ilki nede sonu olmayı başarılar

Yorumla
  • crypton
    crypton Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 77%
    +1 yıl

Açıcası görüşüne katılmıyorum ancak böyle bir bakış açısı ile bakabildiğin için seni tebrik ediyorum

1
    0 Yorumla
  • 35izmir
    35izmir Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Huy çıkmaz. 1 kere aldatan surekli aldatir. Filmlerde olur o. Mekan mekan gezecek her gun baska kizla olacak sonra kuzuya dönecek oyle mi? Komikmis.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aldatma ne alaka?

Yorumla
    • 35izmir
      35izmir
      +1 yıl

Bu bahsettigin kişinin aldatma potansiyeli yok mu? Her gun baska biri ve sen bundan hayir bekliyosun. Neyse devam et sen.

Yorumla
  • alemim
    alemim Takip Et
    +1 yıl

şahsım öyle işte * sen bakire olmalısın bunu unutma belki ben 30 kadın ile yattım ama bakire isterim asla bakire olmayanı almam asla

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben hiçbir şey yaşamadım zaten Ama istemiyorum bakir. Sevismesini bilrn erkek banada ogretirm birinin bilmesi laxim

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

işte bu ya kadının dibisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Karmasutra
      Karmasutra
      +1 yıl

Halk arasinda onlara orspu cocugu deniliyor ama yine de sen bilirsin. Her kadinla yatip da bakire istiyorum diyemezsin.

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

derim olum sanane i*ne herif erkek ile kadın bir mi olum erkek yapar şeref kazanır kadın yapar fahişe olur tüm dünyada

Yorumla
  • sucre25
    sucre25 Takip Et
    +1 yıl

sen öyle zanet turkıyenın %5 bakıredır benımde oldugum gıbı
    siz nasıl erkeleri bakıre bekliyorsunu ya onlarda sizi bakıre bekliyor
    her şeyin ilk o olmalı bence

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bakireyik o yuzden tecrübeli istiyorum. Iki gogus dekoltesinr tav olmasin

Yorumla
    • sucre25
      sucre25
      +1 yıl

ya zaten senı sevıyorsa bakmaz oraya sen de dekolte gıy o zaman ona bakmasın daa sana baksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle değil O işler

Yorumla
    • sucre25
      sucre25
      +1 yıl

sankı olayı yaşamışsın gıbı yazıyon

Yorumla
  • Melikşah_
    Melikşah_ Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Kadina doymamis erkeklerle evlenmek istemeleri aldatilma ihtimalleri ile dogru orantili...

0
    0 Yorumla
  • darwinator
    darwinator Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

haklı.. bencede hayatı boyunca kadınsız kalmış bir adam evlilikte çıldırır.

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
    • darwinator
      darwinator
      +1 yıl

bende bunu millete anlatamıyorum gece hayatım var dışarı çıkıyorum falan diye evli büyüklerim akrabalarım kızıp duruyor ama hepsinin gözü dışarıda ben evlenince kıymetlim olacak işte ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle. Ortam görmüş erkek olması iyi. Iki memeyr tav olmaz.

Yorumla
  • Kavala
    Kavala Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Her şeyi yaşamış olsa da evlendikten belli bir else geçtikten sonra o hale donuluyor hiç merak etme; ) bu iş karakter meselesi☺

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Alakasi yok

Yorumla
  • Sinirliboyyy
    Sinirliboyyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Aynen hatunum gelsin bana sıkı sıkı sarılıp kötü yollardan çrkip kurtarsın beni adam etsin anaç olsun bana çocuk versin beni eliyle beslesin 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.

İyi hayırlı olsun :S
    Seni sevsin aldatmasın da çok sevgilisi olmuş olmamış orasına takılma ;)

0
    0 Yorumla
  • caramelmocha
    caramelmocha Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben katilmiyorum ben bu kadar sene kendimi ona saklamissam o niye bakir olmasin deneyimli olup olmamasi umrumda degil her seyi birlikte yasayip ogreniriz

4
    6 Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

bakir erkek aldatır bizi seçin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mutlu edemez seni.. Görürsün. Sonra dersin ki seks hu muymuş

Yorumla
    • caramelmocha
      caramelmocha
      +1 yıl

Yasayip gorucez😕

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

işin yaş aldatılacan

Yorumla
    • caramelmocha
      caramelmocha
      +1 yıl

Mesela sen @alemim buradaki butun kizlara gorus yazmissin simdi ben sirf tecrubelidir diye senin gibi biriyle mi evleniyim bir de aldatilacan demis konusturma beni

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

tabi şahsım belki 30 kadınla yattım kadına seks objesi diye bakmıyorum artık mutlu ederim eşimi çünkü bakir erkekk kadını seks objesi görür

Yorumla
  • GoldenBoy41
    GoldenBoy41 Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Bir insanin huyu degismez 7 sinde neyse 70 indede idur dusuncen cok yanlis malesef.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

en az 500 tane çıktığım oldu çok seks yaptım beni tarif ettin

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aids ihtimalin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

güvenmediklerimle kondomsuz ilişkiye girmiyorum yani aids olma ihtimalim yok

Yorumla
    • Karmasutra
      Karmasutra
      +1 yıl

5000 kadinla birlikte oldum vol 173913

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu ülkenin senin gibi insanlara ihtiyacı var =)

Yorumla
  • İlCupido
    İlCupido Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

benim gibilerle yani.
    de zordur oyle kolay degil.
    evlenmeyi dusunmez boyleleri.

0
    0 Yorumla
  • byssusskun
    byssusskun Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Bu düşünceye göre beni kimse almaz evde kaldık iyimi :(

0
    0 Yorumla
  • Walterin
    Walterin Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl

Şahsen ben bakir olmasından yanayım. İlk tek ve son olmak istiyorum. Namusunu ve edebini korumuş olsun istiyorum.

4
    4 Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

nedecen bakiri bak gözü dışarıda olurr ben hem doymuşum artık bizi isteyin soran gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakir erkeğin gözü aç olur. Evlen gör. Genelde hepsi aldatiyor

Yorumla
    • Walterin
      Walterin
      +1 yıl

Bu karakter meselesi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkek iç gudusu denen bir sey var.

Yorumla
  • thalium
    thalium Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

bekaret kısmı beni ilgilendirmez de çok kız tanıyan erkek ne istediğini bilir. Kadınları da iyi tanır. Sıkıntı çıkmaz.

1
    0 Yorumla
  • tambirakrep
    tambirakrep Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

valla adamlık yattığı kız sayısıyla belirlenmez. Ki belirlenseydi Haydar dümen şu an 30 çocuklu aile babası olması gerekiyordu :D

2
    12 Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

bence adamlık eşittri yattığın kadın saysıdır

Yorumla
    • tambirakrep
      tambirakrep
      +1 yıl

erkek orospularının kendini kandırmak için yeni laflarımı bunlar hmm verdim şukunu hadi uza

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

yalan mı dişinin gözünde yattığın kadın kadar erkkesin bu gerçek sende büyünce anlayacan

Yorumla
    • tambirakrep
      tambirakrep
      +1 yıl

bana göre hiçte öyle değil. Kişisel yorumlarını kendine sakla.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen soruyu bile anlamamissin bos ver

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

erkeğin orospusu olmaz bunu bile anlmamışsın erkek bu adıs üstünde erkek

Yorumla
    • tambirakrep
      tambirakrep
      +1 yıl

evet erkek ya sırf pipisi var diye herboku yapabilir dimi sizin gözünüz de? Ama evleneceğin kızın bakire olmasını istiyorsun dimi? Evet erkeksin AMA ÜZGÜNÜM Kİ ADAM OLAMAMIŞSIN!

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

niye harbiyim diye mi kızıyon takiyye mi yapayım yani

Yorumla
    • tambirakrep
      tambirakrep
      +1 yıl

düşünce tarzından ne b*k olduğun belli. Allahım sen beni bu tür kendini bir erkek sanan beyni boş yaratıklardan koru. Amin

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

bakir bulamayacan işte bu seni eriyip bitirecek

Yorumla
    • tambirakrep
      tambirakrep
      +1 yıl

eski sevgilim bakirdi. Bakir olmaması benim için sorun değil. Sorun sizin gibi onla bunla yatmayı erkeklik sananlarda. Aradaki farkı o küçük beyninin anlayabileceğini düşünmüyorum ama.

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

bak sonunda geldin dediğime bakir bulamayacağını anladın

Yorumla
  • caman
    caman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Basit kızsın çünkü kendine güvenin yok erkek her an kaçacak diye korkuyon sirf bu yüzden erkeğin fahisesini tercih ediyon

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yoo ben bakireyim ve sekste tecrubeli birini istiyorum

Yorumla
    • caman
      caman
      +1 yıl

O zaman açık açık bunu dicen azginim ateşim yok tecrubesiz söndüremez de gercekleri görelim namusuyla takılan kari kizla isi olmayan erkeklere camur atmayla olmaz bu iş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Azginlik? Cinsel istek herkeste olan?

Yorumla
    • caman
      caman
      +1 yıl

Herkesde var fakat dizginlemek elinde bunu başaran insanlar özgüvensiz itici pislik sorunlu tecrübesiz kisiler değil bu isi yapanlarda melek değil tecrübeyi sende kazanmamış sende niye bağlı kalsın bunu düşün

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Başkalarının koynuna girmiş sonra da senin kocan olacak nasıl rahat edebilirsin?

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Artık benim sonucta.. iki memeyr tav olan erkekle isim olmax

Yorumla
  • varyans
    varyans Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Dunyanin en sacma dusuncesi 😄

7
    2 Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

hayır bence haklı bizler kadına doymuşuz

Yorumla
    • varyans
      varyans
      +1 yıl

Ya bir sg

Yorumla
  • BryanHawk
    BryanHawk Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 43%
    +1 yıl

Nasıl bir düşünce bu böyle ya..

3
    0 Yorumla
  • CarterJr
    CarterJr Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Yani p**evenk birisine fahise olacaksin

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yoo. O kadar kizla yattiysa kizlar istedi demekki

Yorumla
    • CarterJr
      CarterJr
      +1 yıl

Kizlar istedi ama senin erkeginde uckuruna sahip ciksaydi kizlar sipah zoruyla benle yat demeistir herhalde yanlis miyim?

Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Sen bu doğrultuda ilerle görürsün gününü ilerde

4
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

He ok ok

Yorumla
    • myd1oez
      myd1oez
      +1 yıl

Trip at anca sen. İlerde görücem seni ayaklarına paspas olduğunda

Yorumla
  • Melek0034
    Melek0034 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Bakir nerdeysee kimse kalmadı zaten

0
    6 Yorumla
    • Farazicosmos2
      Farazicosmos2
      +1 yıl

kızlar eskisi gibi namuslarını korusa bakir erkeklerde kalırdı. sevgili oluyorsun 3 gün geçmeden yatalım dediğinde senden daha çok meraklı bir kadın varsa karşında ne bekleyebilirsin ki başka.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok ya var yine

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

bencede bakir yok bizi isteyin kızlar

Yorumla
    • sucre25
      sucre25
      +1 yıl

sen öyle zanet turkıyenın %5 bakıredır benımde oldugum gıbı
      siz nasıl erkeleri bakıre bekliyorsunu ya onlarda sizi bakıre bekliyor
      her şeyin ilk o olmalı bence

Yorumla
    • Melek0034
      Melek0034
      +1 yıl

Erkekler önüne gelenle yatıyo sonrada bakire kızla evlenirim sadece diyo ahaha komik bir durum :) herkes kendisi neyse onu istemeli bence

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

ben bakir değilim asala bakire olmayanı almam

Yorumla
  • Tavuk_Götü
    Tavuk_Götü Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Ben bakir erkekle evlenmek isterim

5
    5 Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

evlenki aldatılasın biz tecrübeliyiz aldatmayız

Yorumla
    • Tavuk_Götü
      Tavuk_Götü
      +1 yıl

Hee canım

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

vallhi aldatmayız kadına doyduğumuz için asla bakir almayın bak kız haklı

Yorumla
    • Tavuk_Götü
      Tavuk_Götü
      +1 yıl

O kız beni ilgilendirmez ben o değilim bakir isterim

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

işin zor bulursan mumyala

Yorumla
  • Miskiap34
    Miskiap34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Demekki sağlam tecrübe işi bilen ve zevk arıyorsun

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet. Bakir erkekler orala bile yanaşmaz kolay kolay tiksinir falan. Tecrubeli erkek bilir isi

Yorumla
    • Miskiap34
      Miskiap34
      +1 yıl

Yo tiskinmezler mesela ben de bakirim ama bir an önce o işi göreyim diye can atıyorum 😃

Yorumla
  • minikminnak
    minikminnak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

yanlış bir düşünce bence

5
    2 Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

doğru kesinlikle

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

erkek tecrübeli olusa aldatmaz bakir erkek eziktir

Yorumla
  • Mühendis4
    Mühendis4 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

bence böyle düşünen kızlarda kesinlikle beyin yok

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Asıl bizde var. Bakır isteyende yok

Yorumla
    • Mühendis4
      Mühendis4
      +1 yıl

siz başkasıyla nefes nefese kalmış, zinayı günah saymayıp yemediği halt kalmayan serserilerin daha olgun ve iyi olacagını düşünecek kadar beyinsizsiniz

Yorumla
  • KadirSevik
    KadirSevik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

cahilsiniz yaa hıınmaaaaa

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cahillikle ne alaka? Yerinde kullanin bazi kelimeleri komik olmayın

Yorumla
    • KadirSevik
      KadirSevik
      +1 yıl

her çiçekten bal alan arılardan nefret ederim benim çiçeğim tek olsun !

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
  • ViaLactea
    ViaLactea Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Hic inandırıcı degil, çok saçma

4
    2 Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

hayır saçma değil

Yorumla
    • GoldenBoy41
      GoldenBoy41
      +1 yıl

Bakirenin halinden bakir anlar :) haklisin sacma :)

Yorumla
  • Shalimar
    Shalimar Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Çünkü bakire değilim tecrübe şart.😉

0
    0 Yorumla
  • azambilgin
    azambilgin Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Anlatmak isteyip de anlatamadigimizi anlatmissin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben değil alinti yaptim:)

Yorumla
  • DoubleTapper
    DoubleTapper Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

haklısın vala ne desem bilemedim

0
    0 Yorumla
  • Hornymen
    Hornymen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl

guzel bir noktaya deginmissin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Hornymen
      Hornymen
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
  • hip-hoplife
    hip-hoplife Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Isterim niye istemiyim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benimde bakir erkek tercihim

4
    1 Yorumla
    • GoldenBoy41
      GoldenBoy41
      +1 yıl

Yaniii oyle olmasi gerek :)

Yorumla
  • voluptuous
    voluptuous Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

evlen hemen durma

0
    0 Yorumla
  • Papatyanınsarısı
    Papatyanınsarısı Takip Et
    +1 yıl

Saçma

5
    4 Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

asla saçma değil

Yorumla
    • Papatyanınsarısı
      Papatyanınsarısı
      +1 yıl

Senin gibileri savunan bir düsünce oldugu için hemen karsı çıkarsın tabi. Allah ıslah etsin sizleri. @alemim

Yorumla
    • alemim
      alemim
      +1 yıl

erkek tecrübeli olmalı ki hem sizi de tatmin eder gözünüzü açın kızlar tecrübeli erkek candır deyin

Yorumla
    • Sevilayy35
      Sevilayy35
      +1 yıl

@alemim hayatında esc dışında hiçbir kadınla selam bile vermemiş ezik bir ucu besin sen

Yorumla
  • lagavulin
    lagavulin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl

Mantıklı

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • -Angeliciouss-
    -Angeliciouss- Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bakir istiyorum.

2
    1 Yorumla
    • GoldenBoy41
      GoldenBoy41
      +1 yıl

Senden beklenmedik cevaplar gormeye basladim :D

Yorumla
  • KuruttunuzBeni
    KuruttunuzBeni Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

sen öyle san :D

0
    0 Yorumla
  • BilalA
    BilalA Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl

İlginç.

0
    0 Yorumla
  • Mekanik_
    Mekanik_ Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

İyi olur

0
    0 Yorumla
  • coldd
    coldd Takip Et
    +1 yıl

Olabilir...

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Niye bakir erkekle evlenmek istemiyoruz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sadece el işi yaparak ev geçindirmek mümkün müdür?
  • Sizce bastırması daha zor duygu hangisi, öfke mi yoksa özlem mi?
  • Hangi cümleyi duymaya ihtiyacın var?
  • Sadece sokak kedileri dolu bir gezegen olsa oraya kalıcı olarak gitmek ister misin?
  • Hiç salçalı yumurta yediniz mi?
  • Honda mı Hyundai mi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Land Rover Vs Volvo Hangisi Tercih Edersiniz Hangi Otomobil Daha İyi Suv Olarak?
  • Bir ürün pahalıysa ona o parayı verenler yüzünden mi?
  • El emeği ürünler yapıp satmak için günde ortalama ne kadar ekstra vakte ihtiyacınız var?
  • Dünyayı gezmek ister miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨