Erkekler kendileri ilişkiye girince sorun etmezken neden evlenecekleri kadın bakire olsun isterler anlamıyorum
Sizce bi zarı hâlâ umursayan varmıdır
Erkekler kendileri ilişkiye girince sorun etmezken neden evlenecekleri kadın bakire olsun isterler anlamıyorum
Sizce bi zarı hâlâ umursayan varmıdır
şöyle ki geçmişte gerçekten sevdiğin insanlarla yapmışsan buna kimse farklı bir gözle bakamaz. saygı duyarım. namus yoksunluğu önüne gelenle yapmaktır bana göre
Iki yuzluluklerinden kadini bir zar parcasindan ibaret sandiklarindan bir kadininda bir erkek gibi insan oldugunu ve insanlarin hisleri duygulari arzulari istekleri ihtiyaclari oldugunu ayni erkekler gibi bilmediklerinden ya da bilip islerine gelmediginden bir kizin bekaretini yine bir erkegin alip sonra o erkegin ben bakire isterim yuzsuzlugunden baska neden olacak
Aynen öyle çok haklısın
Hakli olmak. birsey degistirmiyorki degerli arkadasim
Maalesef
Cok tenkit alabilirsin sanki kendileri sutten cikmis akkasik gibi namus bekcileri din alimlari soylediklerine kullak asmamani tavsiye ederim bu hayat senin cunku hayatini birilerine ve goruslerine gore sekillendiremezsin
Ya zaten ben okuyup kendi ayakları üstünde durabilen belirli bi olgunluğa ulaşmış bakımına güzelliğine önem veren biri olduktan sonra bakireliği takan biri olacağını pek düşünmüyorum hayatımda. Ama bu bakireliği takma sebeplerini anlayamıyorum yani kendilerine ilişkiye girmeyi hak görürken kadına yasak görmeleri
Insanlari anlamiya calismak zamanina yazik sen hedeflerinin pesinde ol birak onlar seni anlamak icin kafa yorsun
:) teşekkür ederim
Ricaederim
Eig icin tesekkur ederim
Rica ederim 🙂
Aldatmaktan korktuğu icin
Aldatmaktan neden korksun
Bence o korku saçma olur sonuçta evlenince de bakirelik gidiyor kadın o zaman da aldatabilir yani karakter meselesi o böyle şeylerle anlaşılacak bir şey değil
Kadının daha önce ilişkiye girdiği kişi mağaradan dün çıkmadıysa zaten biten ilişkiden sonra kadını rahatsız etmez hayatına müdahale de bulunmaz
Cevap
22Cevap
ben sevdiğim kadının geçmişine bakmam.
Bakir erkek bakire istemekte haklı fakat tam tersi bilemiyorum doğru değil bakir olmayan bakire istemesin annesizler
Bakir erkeğe hak veririm sonuçta doğru bulmadığı için cinsellik yaşamıyor karşısında ki kişi de aynı hassasiyeti göstersin ister ama erkeklerin çoğu her haltı yiyip bakire kız istiyor ona anlam veremiyorum
Haklısın
Bekaretin zerre kadar önemi yoktur erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum
benim fikrim birşeyleri tecrube etmiş olması cunku ben yaşadım
araya aşk girdi mi bunun önemi kalmıyor. defalarca gördüm
Umrumda değil, geçin artık bu bakirelik durumlarını
Herkes her şeyi yapıyor, bakirelik mi sorun oluyor
Şöyle düşün bir kız evleneceğin adamın yüzüne oturmuş bippp yalatmis her şeyi yaptırmış yüzüne boşalmış diğer erkekte de bunların hiç biri yok sen kimi secerdin
Ben evleneceğim kişinin bakir olup olmamasını pek umursamazdım açıkçası
Siz kızlardan evlenirken ev araba altın isteyen oluyor mu?
Sizi kandırıyorlar önemsiz diyenlere inanmayın sorsan hiç evlilik düşünmüyorlar zaten
hiçbir zaman öyle bir kriterim olmadı
Aşırı fazla kişiyle olmamışsa sorun etmem
Hala umursayan çok fazla. Anadolu kafası
Ben bakirim bakire kız isterim
Kadında bekaret önemli zaten başka neye bakacaz erkekler maddi manevi güven sağlar kadında da bekaret ararız o da yoksa napayım.
Kadın kendi ayağı üstünde durabilir konu maddi manevi destek değil kadında bekaret arıyorsanız sizin de daha önce ilişkiye girmemiş olmanız gerekir diye düşünüyorum
Duramaz
Belki senin bu kafa yapın yüzünden sana öyle kadınlar denk gelmiştir :)
Sen bakire misin
Değilim eski sevgilimi seviyordum yaşadık bir şeyler ve pişman da değilim 1 kişiyle yaşadım. 17 yaşında yaptığım bir şey için evlenmek istemeyen insan da zaten benden uzak olsun daha iyi. İnsanlar her haltı yiyip zarı diktirebiliyor ben eşime karşı dürüst olmayı tercih ederim en azından
Anlıyorum
Kaç kişiyle yaptın 😂
Geri zkalı mısın knk sen? Sence soruyla ne ilgisi var bunun
Kaç kişi oldu reis 😂
Özel hayatım seni ne ilgilendirir reis
5-10 arası mi 10-15 arası mi 😂
Annenle karıştırma beni kardeşim bak ağzımı bozmak istemiyorum
Reis bunlar normal şeyler ya.. sen niye takildin bu kadar 😂
hang ienayi evlenmek istiyor ki
nafak avarken!
Ne dediğini anlamadım bskfjwjcke
erkekler neden evlensin
her şey erkeğe giriyor
Mesele cidden sadece zar mı sence
Ne peki mesele sence
Kadında cinselliğin nasıl biyolojik ve psikolojik etkilere sahip olduğunu, her yeni partnerle birliktelip yaşayıp ayrıldığında bağlanma yeteneğinin nasıl zarar gördüğünü, partner sayısı arttıkça boşanma oranının arttığını gösteren bir sürü çalışma var. Hamilelik gibi bir risk var sonucta kadın için.
Olmazmı ilk olsun derler
kaşar kızla neden evlensin
umursamayan evlensin ama o kadı yek eşli degildir
Önemli ama seviyorsam sorun olmaz
Bem umursarım cinsellik evlilikte yaşanmalı
Bakire napsın onları
2. El istemem
Bence de
Saçma bi düşünce
Sence durum ne