Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün erkekler bakireliği önemser.
Diyelim ki sevgilin seni çok seviyor ve sana hep inanıyor ve varsayalım sen ona, ben küçükken bir kaza geçirdim bekaretim gitti diyorsun;
Bu durumda bile o sana hep inanan, çok seven erkek içinde herzaman, acaba yalanmı söylüyor, acaba biriylemi yattı, acaba kaç kişiyle ilişkisi oldu diye düşünür.
Sana yansıtmasa bile içinde bu kuşku herzaman olur ve gün gelir kendi içinde bile olsa, seni başka erkeklerle yatmış bir bayan olarak görür.
Bakma burada, namus zardan ibaret değil diye hikaye anlattıklarına, bunu bayanları etkilemek için kullanıyorlar, anlayışlı erkeği oynuyorlar, amaç güven verip karşıdaki kızı yatağa atacak kıvama getirmek,
bakirelik benim için önemli değil derler ama oysaki hepsi aynıdır inan bana.
İş ciddileşip evliliğe geldiğinde ise, olmadık bir sorun, bir tartışma çıkartırlar. Konu bakirelik olmaz, başka bir şeyi bahane ederler ve sonra da "bak işte anlaşamıyoruz, ayrılalım derler" ya da ben seni çok sevip istiyorum ama ailem karşı çıkıyor, ailemi karşıma alamam o yüzden evlenemeyiz derler
Klasik erkek taktikleridir bunlar...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bunu bir çok sebebi olabilir ama erkeklerin düşünce yapıları çok saçma sadece bunu söyleyebilirim.
12 Yorumla- +1 yıl
🖤❤️🖤❤️🖤
- +1 yıl
💙
Sevdiğin, gerçekten aşık olduğun, en önemlisi de güvendiğin biriyle bu duyguyu tatmak çok güzel ve özel bir his. Sadece cinsellik yaşamış olmak için herhangi biriyle ilişki yaşanmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü cinsel ilişki, içinde duygular olduğu zaman çok daha anlamlı ve özel oluyor.
İlerleyen zamanlarda bu sevdiğin insanla aranızda uyuşmazliklar olabilir ve ayrılma kararı alabilirsiniz. Ama yaşadığınız şeyden pişman olmayın çünkü sevdiğiniz bir insan ile yaptınız bunu.
Duygusal açıdan baktığımızda evlenene kadar bakire kalmak zorunda değilsiniz. Ama İslâm dinine göre kadının da erkeğin de evlilik dışı cinsel ilişki yaşaması doğru değil ve günah. İnancınız ne bilmiyorum ama insanların ne düşündüğünü umursamayın derim. Namus iki bacak arasında değildir. Kızlık zarınında hiç bir işlevi yoktur. Sadece kız bebeklerin ve kız çocukların vajinal enfeksiyonunu engellemek için var olan bir deri parçasıyken. Çocukluk döneminden sonra bütün işlevini yitiriyor.30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEl değmemiş adamın el değmemiş kadın istemeye hakkı var. Aksi takdirde bakir olmadığı halde bakire kadın isteyen erkeğinde falsosu çoktur. Mesela penisi küçüktür, ufaktır, ereksiyon sorunu yaşıyordur, erkenci kuştur falan tecrübeli bir kadın ne yapar bu adamı? Rezil eder, yüzüne çarpar dimi kusurlarını ama tecrübesiz bir bakire ise anlamaz, olağan hali o sanar. Tüm sebebi bu yani.
182 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler canım 🌺
- +1 yıl
Rica edeim😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakir olan bakire istesin bir zahmet.. Keyifli geceler..
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
İnsan ayna gibidir. Kendi nasılsa karşısındaki kişininde aynısını olmasını ister.
30 Yorumla Erkekler ilk evliliğini Bakır kızla yapmak ister, ikinci ve sofralarında da bakirlik değilde anlayabileceği birini ararlar. Zaten ülkede evlenenlerin yarısı çeşitli sebeplerle bosaniyorlar son yıllarda ekonominin bozulması boşanma sayısını artırdı. Son ekonomik bozukluklar özellikle evlenme çağına gelen tüm gençlerin sorunu, insanlar iyi üniversiteleri iyi bilgi ile bitiriyor iş sahası yok, çocuklar anadan babadan harçlık aldığı bir durumda nasıl evlilik düşünsün o yüzden bu döneme rastlayan gençlik şanssız gençlik diyorum devlerin olan bir çok fabrika ve işletmeler yok pahasına özel sektöre geçti tekel tütün ve şeker fabrikaları satılıp kapatıldı o fabrikalar milyonlarca kişinin ekmek kapısıydı kapandı bu fabrikalar işçiye köylüye iş kapısiydı. Bundan dolayı z kuşağı gençlik şansız bir dönemi yaşıyor. Evlenmeden güçlük yaşıyor, geçer inşallah, ekonomiyi bilen ülke sevgisi dolu bir yönetim gelirde sorunları çözer inşallah demekten başka çare yok
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYine bir genelleme evet bu şekilde düşünen bir kesim var ama bunu genelleme yapmak bilmiyorum.
Çok saçma durum.
Sonuç olarak daha önce bir cinsel olarak birlektelik yaşamamış bayan ile yapılan birleşme sonunda bakireliğini de bozanlarda galiba kendileri ama kafa yapısı değişmediği sürece böyle gidecek galiba.
Nedenine gelirsek bakire olamayan kadının kendi eşi olamayacağını düşünüyor olabilirler.
Dediğim gibi çok saçma bir düşünce ama hepimiz insanız aynı şeyi düşünmemiz her konuda mümkün olmuyor maalesef.10 Yorumla
+1 yılSoruyu yazan arkadaş, neresinden uydurduğu verilerle sormuş anlamadım. Bakire kadın falan aramıyor kimse. Arayanlar da aşık olana kadar. Yani sevgi, gerçekse, kimsenin umurunda değildir bekaret. Bir kadına da bekaret sormak ayıp ve hadsizliktir. Herkesin yaşanmışlıkları vardır ve normaldir. Kimseyi kimsenin geçmişte ne yaptığı ilgilendirmez.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler degil."Türk erkekleri" bakire olmayan bir kadinla kolay kolay evlenmez. Yabanci erkekler, avrupali tanıdığım erkekler bu konuya takıntılı degiller. Bakire ya da olmamasi sorun olmuyor onlarda. Onlarda bekar bir erkek, cocuklu boşanmış kadinla bile evleniyor ve sorun etmiyor. burada cocugu olmasa bile kadinin bosanmis olmasi sorun oluyor, ikinci el gibi görülüyor. Erkekler derken cok genelleme olmus. Turk erkekleri olarak daraltmak lazim bunu. Tanidigim erkekler arasinda kendisi her halti yiyip kadina bu hakki görmeyen tek milletin erkegi turk erkegi çünkü. Ha bunun iranlisi, suriyelisi bilmem nesi de vardir. Onlari gozlemlemedigim icin bir sey diyemeyecegim.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirelik önemli degil. Kadın evlenecegi kişiyi kandırabilr artık bunlar çok kolay
Daraltıcı Spreyler, yapay kızlık zarı, diktirme ameliyatı felan. Yani bunlara fazla takılmayın. Bi insanın kalbine bakın. Bi kadın Sizi gerçekten seviyorsa bakirelige bakmayın. Erkek bakire bir kadınla evlendi diyelim ama eşi çok dırdırcı hep şikayet eden huysuz suratsız birisi. Ama sevdigi eski sevgilisi çok anlayışlı iyi onu seven birisi aşık bir kadın ama bakire degil. Yani bunlara fazla takılmayın. Bi insan size huzur veriyorsa sevgi gösteriyorsa buna bakın.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesele bakire kadınla evlenmek değil. Mesele bu kişilerin kıyaslanma korkusu ve aldatılma korkusu. Ama aslında yüzleşmeleri gereken ve tedavi olmaları gereken korkular bunlar. Çünkü bu düşünceyle isterlerse bakire biriyle evlenseler gene bu içlerindeki kaybetme korkusuyla o kadını da kısıtlayıp mutsuz edecekler ve o kadın da en sonunda bunları aldatacak. Neden çok korkarsan illa başına gelir. Kimse evin içinde senelerce kimseyi bekleyemez herkesin hayatına birilerini girecek ve giriyor da kendileri de yaşamış olabilirler ki bakir bile olsalar karşıdaki insanın hayatında söz sahibi değiller. Cinsellik kadınların da bir ihtiyacı. Eskisi gibi 30 yaşındaki adam 17-18 yaşındaki kızı alamıyor üzgünüm.
10 YorumlaBu konuda çok aşağılık bir kesim var. Evlenene kadar daldan dala misali kimin koynunda olduğu belli olmayan adam evlenmeye sıra gelince ben el değmemiş kız istiyorum diyor. Sen bu kadar temiz misin ki temizini istiyorsun. Ancak bakir olanın bana göre bakire isteme hakkı var. Burada bahsettiğim kızlık zarı değil, yanlış anlaşılmasın.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakire kiz birakmadilarki bakire ariyorlar. 17 18 yaslarindayken yok komsunun kizi yok okuldan arkadas derken genc yasta kizlarin aldilar bakireligini simdide nah bulurlar. Sahsen ben inanmiyorum "daha once bakirelerle birlikte olmadim: diyenlere. 2 erkekten biri bakire bir kizla iliski yasamistir nett
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik nedir bakirelik nedir ne alakadır arkadaş ya :D
Kavun mu alıyorsun kıçını kokluyorsun demezler mi adama :D
Herkesin geçmişi kendisini ilgilendirir geleceğine etki etmeyen bir durumsa
Evlilik kurumu zaten gereksiz bana göre de hadi evleneceksin diyelim daha önce kaç erkekle yatmış, bir kere mi olmuş yoksa fazla mı olmuş ona göre evleneyim derdi nedir ya :D Araba alacam tramer kaydına bakayım gibi bir şey bu :D
30 Yorumla
+1 yılben şu hakkı var olayını anlamadım bakir olmayan bir erkek bakire olan bir kadını isteyebilir bu hak meselesi değil aynı şekilde cinsel ilişki yaşamış bir kadın yasamamis bir erkeği isteyebilir bu bizim tercihlerimiz buna göre yaşayıp yaşamamak da bize kalmış eğer insanlar birbirlerini seviyorlarsa bence bunun bir önemi yok
20 Yorumla
+1 yılNeden genelleme yapıyorsun
Neyse soruya gelince o erkeklerin pipisi küçük ve acaba bu kızla daha önce sevişen erkeğinki daha mı büyüktü, ya iki dakıkada boşalıp o öncekinin performansına ulaşamazsam korkuları var
Evet loserler biraz özgüvensizler :)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Olay Şu Bakire Bir Kadını İstemek İlk Benle Beraber Olsun Gözünü Bende Açsın Hayatını Benle Devam Etsin O İlk Zevki Ben Yaşayim Vs Vs Halbuki Bu Erkek Belki Bir çok Kişiyle Beraber Oldu ya da Olmadı Ama maalesef Toplumumuzun Kurallarından Biri Böyle Öncelikle Bakire Olsun 😉👍
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar, yine aynı konu... Namus bir kadının iki parçasının arasında değil, kalbindedir! Günümüzde artık bekaret çok saçma. Sana huzur vermedikçe bekaretin ne önemi var? Huzur mu arıyorsun? Yoksa hiç ilişki yaşamamış olsun, sonrada sana hayatı zindan etsin. Bunu mu arıyorsun?
10 Yorumla
+1 yılBatı’da bekaretini satışa çıkaran kızlara milyon dolar teklif ediliyor. Yabancı erkekler de hayatında bir kere olsun bir kızın ilki olma duygusunu yaşayabilmek adına servet ödemekte. Gerdek ritüeli çok özel bir duygu hediye paketini açmanın verdiği his kızlık zarını yırtmanın o darlığın verdiği hazzı her erkek merak eder. İşin duygusal boyutuna hiç değinmiyorum bile.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Evlenir. Ama bi kadin bakire degilim. Diye her onune gelenle yatip kalkarsa o kadinla nasil evlensin hani sevkistir 2 3 kisi olur normal dersin ama listede kadinin 20 30 kisi varsa o kadinla nasil evlensin. Dusunsene yoldan gecerken adamin biri kolundaki kadina bakip sırıtıyor kim diye sorunca ee iste birlikte olmustik dese allah kıyamet koptu resmen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılBen bakirim bakire olanın da bakire olmayanın da benim gibi bakir bir erkek istemediğini biliyorum. Yani birincisi istenmediğim için yalnızım. İkincisi bakire olmayan bir eşin geçmişini çok kafaya takardım ama çağımızda hanımefendiler bakirelikleri konusunda eskisi kadar titiz değiller yani ikincisi istemediğim çin yalnızım. Hem istenmeyen hem de istemeyen bir yalnız olarak herkese idealindeki kişiyle mutluluklar kendime de huzurlu yalnızlıklar diliyorum. 😊
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe bakireler tanıdım paralı askerlerden daha çalışkan...
40 Yorumla Şöyle ki bir erkek gerçekten hiç ilişkiye girmemiş ise aynı şekilde bir bayan düşünebilir bu adil bir davranış veya kişinin doğal bir tercihi olduğu için kimsenin bunu yadirgama ya da sorgulamaya hakkı yoktur. Ancak her haltı ye ben bakire istiyorum. Be mübarek kadının ki namus oluyorsa seninki ne oluyor sen o... sun benim gözümde. Bu benim fikrim herkesin fikrine ve düşüncesine de saygı duyarım
20 Yorumla
+1 yılçünkü bu ülkede namus ancak kadından beklenen bir olgu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bu hak hukuk neye göre var? İstemek hakkı ya da değil gibi? 155 boyundaki kızın 190 erkek istemeye hakkı yok o zaman. Evde popo büyütüp zengin erkek yakışıklı erkek olsun diyen kezbanlarin nasıl hakkı oluyor? Erkekler neden evlenmez ya ilk olmaması içine sinmedigi için ya da güvenmediği için. İlk yattığı kişiyi unutamayan kız dolu. O kıza nasıl guvenebiliriz. Hem bakire kızlarda zaten yatmış çapkın erkeklere aşık ne hikmetse 🤣
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. Kadının karnındaki çocuğun kendisinden olduğuna emin olmak ister bir erkek, bakireliğin en önemli sebebi budur. Bakire olup yemediği halt kalmayıp evlenen çok kadın var bu bakire olmamasından daha büyük bir sorun bence.
10 Yorumla
+1 yılTamamen yetiştirilme tarzından dolayı yani aslında tabiki bakirelik algısı saçma bir şey ama Türkler de bu çok önemli bir şeymiş gibi algılanıyor bu da artık kültür olmuş saçma bir şey işte
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili Reda. Bu güzel soruna soru ile karşılık vermek istiyorum. "AŞK KALPTE Mİ YAŞANIYOR BACAK ARASINDA MI? " soruya vereceğin cevapla kendi sorunu yanıtlamış olacaksın.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenirdim çünkü evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamayı düşünüyorum. kadınlar bakire filan olmak zorunda değil, isteyen sevgilisiyle yapar
30 Yorumla Evlenmezlerse evlenmesinler
Bakir olmayip da bakire kiz isterim diyen butun erkeklerin de Allah belasini versin
30 Yorumla
+1 yılYani bizim ülkemizde aslında çok basit açıklamaları var mastürbasyon yaparken işte kızlığım gitti falan filan yaptıysan yaptimde erkek bilsin ve yine kabulde o sorun onu enterese eder bizi değil
10 YorumlaBen eşimin eşim de benim ilkim olsun istiyorum sadece
O yüzden bakire bı insanı tercih ediyorum.
Bu sadece sexle ilgili değil
Her konuda birbirimizin ilki olalım istiyorum
😇😇😇❤️❤️10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireyim ve bu güzel bir şey mi emin değilim. Mantıken kimle ilişki yaşasak o kişiyle ilk defa değil mi? Bunun bakirelikle ne alakası var hala anlamış değilim.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendi gibi deneyimsiz birini istemesi gayet dogal olabilir yaşam kültürel aile yapimz dini inanclarmz filan derken bunlarn da etkisi var
20 Yorumla Çünkü erkekler tuhaf erkeklerden tiksiniyorum 🙄
Nedeni ise evlendikleri kadının sadece ona ait olmasını istiyorlar.
20 YorumlaEvleniyorlar ap sizde ortalığı karıştırma derdindesiniz
30 Yorumla
+1 yılBakır bakire umrumda değil sevgi dürüstlük olduktan sonra gerisinin önemi yok bakire değil diye evlenmem diye bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılBekaret onemlidir twhi
10 Yorumla
+1 yılKendileri çok kadınla muhatap oldukları için hiçbir kıza güvenmiyorlar. Suç yine bizde oluyor nedense
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkesin her şeyi istemeye hakkı var tabii, keyfine göre
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkek için kadının kendi için seçimi olmalı kimse kimsenin malı değil
20 Yorumla Biz erkeğiz biz yaparız havasındalar hep bakireliğini alıp evlenmeyen erkeklerde var çekilmezler
20 Yorumla
+1 yılErkegine gore degisir. Benim için zerre kadar onemi yok
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErgenliğin başlarında merak duygusuyla kendime dokunurken bozdum. Şimdiye kadar hiçbir erkekle beraber ol adım. Sevgilim bile olmadı bu yaşa kadar. Başıma bela olmasından korkuyorum
20 YorumlaBakire kadın bulmak zor artık, onu geçtim erkekler bunu önemsemez ki. Seviyorlar ise olur bu iş
20 YorumlaBen bakirim doğal olarak bakire bir kızla evlenmeyi düşünüyorum. Bu en doğal hakkım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEski beraber olduklaronı onşaykende düşünüp onların eşinden daha iyi algılarını yenemezler
10 Yorumla
+1 yılKaç kişinin altına yattığı belli olmayan biriyle neden evlenilsin ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Feodalikten dolayı. Benim arkadaş vardı. O dinden dolayı sevdiği ile evlenmedi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılne bakireler var , 40 yıllık genel ev çalışanını yolda bırakır.
10 Yorumla başkasını bilemem ama ben evlenirim boşanmış bir kadınla evleniliyorsa böyle bir durumdada evlenilir
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden cinselik yaşamak aptallıktır , yaşayanlarda aptaldır.
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek bakir se bakire kadın istemeye hakkı var dır eğer erkek bakir değilse bakire istiyorsa APTALDIR.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen eskisi gibi önemsemiyorum sorun etmem yeter ki dürüst olsun.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnların saçmalığı herseyi yaparlar sonra bakire kız ararlar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBu saçma bir yaklaşım ki evlenen bir çok erkekte bakir değil.
10 Yorumla Bilmiyorum ki sanki kişinin karakteri, kişiliği, temizliği sadece bununla ölçülüyor.
10 Yorumla
+1 yılDönüp bi kendilerine baksınlar, hak edip etmediklerini de sorgularlar sonra
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilimle ayrılma nedenimizden birisi buydu ben kendim gibi birisini isterim iyi geceler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaskasi tile yap sonra gel benimle Ellen bisssik 😀
10 Yorumla Neden evleneyim? sen söyle cevabını siz 190 zengin yakışıklı isterken sorun yok adssad
10 YorumlaBakire buldukta evlenmesi kaldı.. pedegog lar yirtiniyor çocuk kadınlar çoğaldı haddinden fazla
10 YorumlaSen mağazadan elbise alırken sıfır mı alırsın yoksa 2 el giyilmiş mi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes kendisi gibi eşle evlense mutlu olurlar. kadınlar erkeklerdede bakire (milli olmamıs arıyorlarmı
20 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar