Kilo alsak şüşko, zayıflasak tahta kurusu oluyoruz. uzun boylu kadınlara at, kısa boylulara kız çocuğu muamelesi yapanlar var kafam çoooook karışık. sızce ideal kadın fiziği nasıl lütfen detaylıca tarif edin artık bilmek öğrenmek istiyorum. Fitness ile geliştirilmiş atletik vücut mu Uzun boylu balık etli mi Yoksa Minyon ve balık etli mi üst kısmı ince ama kalçası büyük kıvrımlı vücut mu Hiçbir Fazlalığı olmayan Çıtı pıtı Minyon mu Ne giyse yakışan Upuzun manken vücudu mu İncecik el ayak bileği olan Aşırı zayıf narin vücut mu
Veya bunlardan birilerinin karışımı tarzı birşey flan mı aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
Erkekler, Bu vücut tiplerinden hangisi senin için o " mükemmel kadın fiziği "?
minyon balıketli. ama bu balıketli kavramı herkese göre değişiyor. nedense :) tüm kilolar kasada toplanmış sorsan balıketli :) ya da tüm kilolar belinde göğüs kalmış 80 kasa olmuş 110 sorsan balıketli :) dengeli olmalı balıketli dediğin. at gibi kadınlar güzel oluyor ama çok öyle tutulacak yanları yok hatun dediğin hatun gibi olmalı. sence nasıl olmalı?_
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet tam beni tarif ettın haha Minyonum, göğüs 80 kasa 100 dengesiz bir vucudum var Balık etli desen değil zayıf desen değil. bıraz da soruyu sormak sebebim de buydu napalım artık belki yüz güzelliğinden falan kurtarırım birgün :P
Valla bebeğim önceden hepsi uyardı hala da öyle ama şu sıralar minyon büyük gögüslü ama çok zayıf olmayan minik elli minik ayaklı kadınlar daha bir ilgimi çekiyor
En İyi Cevaplar