benimki 2. gibi sizce beyler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ALLAH islah etsin seni ne diyeyim
Şerre vesile olan yapan gibidir hadis i serif
ALLAH avret yerini açana avret yeri açık olana bakana ve avret yeri açık olanı paylaşana lanet etsin
Kadının yüzünden ve iki eli ayasından başka bütün bedeni avrettir.) [M. Enhür]
Gözün zinası harama [namahreme] bakmak, dilin zinası fuhuş konuşmaktır.) [Buhari, Müslim, Ebu Davud]
Kadına, şehvetle bakanın, gözlerine erimiş kurşun dökülüp Cehenneme atılır.) [M. Enhür]
Kur’an-ı kerimde, (Zinaya yaklaşmayın) buyuruluyor. (İsra 32) Yabancı kadına şehvetle bakanın gözleri ateşle doldurulup, Cehenneme atılır, onunla toka edenin kolları ensesinden bağlanıp, Cehenneme sokulur, lüzumsuz ve şehvetle konuşan, her kelimesi için, bin yıl Cehennemde kalır.) [R. Nasıhin]
(Ey Resulüm, müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramlardan korusunlar! İmanı olan kadınlara da söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar!) [Nur 30]
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft
Erkekler genellikle doğurganlığı çağrıştıran, dolgun kadınları sever. Çünkü dolgun kadın ince kadınlara göre daha çok cinselliği çağrıştırır bunun sebebide erkeklerdeki dışa dönük veya bastırılmış cinsellik duygusudur. Bana sorarsan benim için farketmiyor. Ben onu sonuçta sevdim ve sevgimin önüne cinsel duygularım geçemez bu gerçekten böyle. Dış çapa göre değil daha çok kalbime göre hareket ediyorum. Bundan dolayı karşımdakine -aaa sen niye dolgun veya sen niye ince değilsin diyemem tercih meselesi haline getiremem.
Ama hangisi mükemmel diye soruyorsun burada cinsel tercihler ön plana geliyor bu yüzden cevabım: BİRAZ DOLGUN KADIN
Verdiğin iki örnek fotoğraf bize ulaşılabilir kümeyi yansıtmıyor, farkındasındır. Hatta 1. seçenekteki kadın tipi toplumumuzdaki kadınların belki 1/50.000'ini yansıtır. Daha çok Güney Amerika bölgesindeki insanlarda görülen bir vücut yapısı bu. Kıvrımları olan, dolgun kalçalı ve seksi. Türk toplumunda ise 2. fotoğraftaki kadının karşısında genelde kıvrımsız ve yağlı bir vücut tipi olduğu için bu toplumdaki tercihim zayıf tipli kızlar... Ancak her iki tipin yoğun olduğu bir toplumda ayırt etmeyebilirim fakat yine de zayıf tip tercihim olur diye düşünüyorum. Birlikte çok çeşitli sportif aktivitelerde (!) bulunabileceğim için :)
Bunların ikisi de benimle değil 😂 1. Bana göre fazla 2. De çok zayıf yani kilolu olmayacak ama kemikleri de sayılmayacak iskelet sistemi mi alıyoruz kadın mı 😂😂
Cevap
269Cevap
Dolgun vücutlu kadın her daim ön sırada yer alır gadası
Dolgun kadın kilolu kadındır zaten. tabi ki fit kadın
dolgun kadın. hiç incecik olmak istemedim zaten. biraz hatlarım belli olmalı
Kesinlikle
Tabiki, balık etli kadın her zaman öndedir.
Dolgun vücut hatlarına sahip bir kadın daha seksi olur bencev
Ya kadın dediğin zaten dolgun olmalı ve ilgi çekmelidir
Bunu bir kızdan duyduysam rahat olabilirim
Bu arada kadın dediğin cümlesini bir kadından duymak çok itici haberin olsun
Haklısın kadın dediğin ilgi çekmelidir. Kur'ani kerim de geçen bir ayet'e göre kadınlar erkekleri saç tellerinin her ucuna kadar dahi etkiledikleri için dinimiz kadınlara kapanmayı önemli görmüştür yarın öbür gün öldüğün zaman senin o göstermeye çalıştığın bölgelerine bakan erkekler ile zina yapmış kadar gunahli sayilacaksin. Bunu da belirmek istedim :)))
Kesinlikle
Olgun da ince de kişinin yapısına yüz hattına göre değişir göreceli bir durum kiminde incecik baya çekici görünse de kimine dolgunluk pek yakışıyor o yüzden kişi üzerinden gidişle daha çok netlik kazanır bu durum
Genelde dolgun severiz ama tığ gibi sevende var üstteki tam dolgun değil biraz kaslı çok iyi değil o yüzden pek dış görünüşde kendinizi bir kaliba sokmaya çalışmayın herkezin zevki farklıdır herkez o kalıbı sevmez.
Dolgunluk da İncelik de Bir Yere Kadar Önlemli Olan Karakter O Yüzden Karakterli Kadın Diyorum Ama Vücut Yapısına Bakicak Olsak Zayıfı Seçerdm Çünkü Ülkemizde Erkek Genellemesine Baktığımızda Dolgun Kadınlar Birçok Erkeğin Yanında Annesi Gibi İri Duruyorlar Çok Fazla Uzun Ve İri Erkek Yok !!! Dolgun Kadın Her Erkeğin Seçimi Olur Sonuçta İstedikleri Konuya Giriyor :))) Ama Dış Görünüş Bir Yere Kadar !!! Önemli Olan İç Güzellik :)))
Her insanın saç rengi göz rengi giydiği elbise türü genellikle vücuduna oranla yakışır. Yani yanımdan geçse ve aşık olsam dolgun veya ince olduğu için değil. Güzel olduğu için bakarım.
C) Karakteri düzgün olan
Ne yapayım? Bu tarz mantıklı ve iyi niyetli insanlara her konuşmada düşüyorum ama karşı tarafa düştüğümü belli etmiyorum.
Incecik kadin da seksi sonucta kadin oldugu icin :) ama yani cok ince de sarıldığın zaman sanki süpürge sapına sarılmış gibi olmaz mısın onun icin biraz dolgun olsa daha makbul.
Dolgunduk seviyesine bağlı tabii ama bu ikisi arasından kesinlikle 2. Bence. Ne o öyle turşu fıçısı gibi. Onunla sevişiyor olsam ben 1 gidip gelirken 8 kerede seker onun vücûd be 🙈
Şu çinli tiplerden nefret ediyorum en güzeli gelse ilgimi çekmez
vücut tipiin soruyorum sadece
Vücudu sarkmış bir kadın değil de sıkı vücutlu biri olmalı. Hani taş gibi diye tabir ettiğimiz türden. Ne çok zayıf ne de çok kilolu.

Dağılın..
Şimdi ikisi de çok hoşuma giden olduğu için:)
2’si birden demek istiyorum, küslük olmasın 😝
Resimden dolâyi 2 side itici geldi ama atletik ve estetik biri olmali. Cogu 14 15 yasinda erkek cocugu gibi. s
Hoşuma giden kadın daha çekicidir. Zira dolgunu, incesi diye bir şey yok. Mükemmel olmak zorunda değil kimse.
Dolgunluk fitlik goreceli senin dolgun dedigine erkekler fit diyebilir. Ayrica seceneklerdeki kisiler hemen hemen olculeri ayni kiisler
Balık etli olmasın, zayıf ve ince vücut hatlarına sahip olsun, biraz da sportif oldu mu idealdir. Tıpkı bir model gibi.
ben zayıfım alttaki gibi dolgunda olmak istemem ne o öyle kocaman popo kötü duruyor bence
Sen minyonlugunla kapatıyorsun oacıklıgı zaten rahat ya 🙈😉🤗
@CanerAdalıca 1.72 boyum 54 kiloyum
En sevdiğim 😍🤣🤣
Yani resimdeki sensen baya sempatik hoşsun yani
@CanerAdalıca gör diye koydum
🤭🤭 görmemek mümkün mü ya
Seviyem yetmiyor mesaj yazardım bı kaç şey sormak için ama maalesef neyse teşekürler cevapladıgın için 🤗👍
@CanerAdalıca mesaj açık ama bakmıyorum müzikle uğraşıyorum enstrumanlar var çaldığım vakit olmaz
Benim seviyem yetmiyor yazmak için olsun ya illaki olurdu müsahit bı vaktin 🤭😉
Gözlerde ateş ediyo haa 🤭🧿🧿
@CanerAdalıca sen onlara bakma mesajlarına cevap vermiyorum deliriyorlar
Vallaha bilmem orasını sizin probleminiz benlik no sıkıntı 😁😝😝
benim profilimi okuyun.. annemde polonyalı yaşlılar şimdi 65 oldular en küçüğüyüm ailenin büyük abimle kalıyorum uk'da. cinsellik konuşmuyorum işlerine gelmiyor. yorumlarıma bakın anlarsınız zaten tatile çıkacağım bakamam
😁😁😁 konu onoktaya nasıl geldi kral be 🤭🤭
mesajlara bakmıyorum müzikle uğraşıyorum geliştirem lazım ok
Bı biengel değil istediğin zaman yaz sana bişey diyen yok sonuçta 😝😝
@cenkleeee onun için mi mesaj atıp görüştünüz pp'de kedi resimleri görün siz o yeter size
@gizliüye 150 boyunda 60 kilo kızın agzına sıçarsın sen inan bana
Vallaha seviyem yetmiyor mesajına karşılık vermedim kb
@gizliüye sen 1.50 boyunda 60 kilon kızın agzına sıçarsın
@cenkleeee kaç defa attın ne yalanı iftiramı atıyoruz çoğunada cevap vermedim. kötü birşey yazdın filanda demedim sana
İnce iyidir, balık et anadolu işi :D İnce kadınlar ileri yaşlarda kolay kolay kilo almıyorlar fit kalırlar
İlk gorseldeki gibi kadını bulmak pek kolay değil ülkemizde, o yüzden daha ulaşılabilir olan 2. görseli tercih ediyorum ☺️
Dolgun kadını balık etli ile karıştırmasınlar.
Böyle ince beli ve dolgun kalçası ama fotoğraftakinden daha dolgun memesi olmalı.
Dolgun candir ince ye gerek yok.. ince derken tig gibi degil dolgun derken sisko degil normal olsa kafi
Nefes alan... 😂
yakacakla Seveceğin kötüsü olmaz diyen bir zihniyetin seçim yapacagini dusunmuyorum!😠
İkisinin yeri ayrı aslında vücuttan önce kişiliği beni etkiliyor. İlla bir seçim yapacak olsam 2 numara derdim.
Bu arada vücut olarak söylemiyorum ama güzellik olarak 1. fotoğraftaki kadın daha güzel bu yüzden yanıltıcı resim olmuş diyorum 😊
iki taraf da abartıya kaçmadıkça kendi kategorisinde kendine has çekicilikleri var tabi. ama orta şekerli dolgun her zaman iyidir :)
İncecik ama böyle bu fotodaki gibi de değil böyle ipince artık incelikten mesela uzaktan bakınca ip gibi görünmeyecek kıvamda olan iyi

Benim hoşuma giden vücut tipi
Yenge mi? Hoş duruyor
@Macera0707 bilmem
@WTCN35 o senin annen o... ç
Üstteki başka bir boyut. Alttaki onun evladı gibi kalmış.
Dolgun kadın her zaman öndedir ne giydiği kıyafet vücudun da sönük kalmıyor vücut ile birlikte harika bir şekilde öne çıkarıyor kendini
Dolgun derim normalde ama kalbim incecik minyon bir hatuna vurgun 🙂
Kadın dediğin biraz etli butlu olucak elini attın mı et gelecek
Bacım sen beni yanlış anlama ama 2 numara ne öyle ya 1 varken 2 diyen kesin vurduruyordur.
Dolgun severim. Ama sevdiğim kişi ince ise de elbette aynı fikirde olurum
Dolgun kadın açıkçası en çekici bulduğum kadın tipidir.
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Salça midemi kalça canımı yakıyor
Yani burda kim ince olani seçebilir ki tabiki dolgun
Çok zayıf istemem one öyle iskelet gibi fizik mi olur
Kalçalar ve göğüsler dolgun bel boyun ince. Her erkek böyle sever ya da çoğunluk diyelim
Ben ayıramıyorum yakışana kimisine zayıflık yakışır kimine Balık etlilik
Konu başlığını görünce dolgun kadını standart şişko olarak algıladım. Burada tabiki de dolgun kadın.
İnce ve zarif kadın her zaman bir numaradır 👍
Diğerleri sadece kendini kandırır net
Kilolular zayıf zayıflar kilolu ister olayın özü bu tencere kapak oradan gelir
Ben de dolgun diyorum, özellikle de hatlar belirgin ise.
kimin olduğuna bağlı her kişiye zayıflı, dolgunluk yakışmıyor. ama ben zayıf isterdim.
Çok ince zayıf kadınlar ilgimi pek çekmiyor açıkcası
Dolgun kadın daima daha çekicidir.
İkiside çekici değil bence, biraz daha bu resimdekikerin ortalaması en çekici kadın tipi
Dolgun vücut tabiki de lop lop et olmalı elini doldurmalı insanın. Ne o öyle tahta gibi incecik:)
dolgun ve balık etli olsun biraz böyle sportif ince olmasın ya
Dolgun etli butlu gömleği ütü kadını g*ötü gösterir
Bacım 1 numaraya ben bile düşerim soru mu bu😁
ciddimisin
Dolgun kadınlar 🥰🥰🥰
Balık etli kadın Ben daha çok idealim sevgilim de balık etli, ama vücudu sert, tabii pozisyonlar yönünden dezavantajları var, fazla çeşit pozisyona giremiyorsun.. ama halimizden memnunuz..
Tabi ki ince ve minyon kadınlar çok çekici. Dombili kadınları kim ne yapsın?
Kadın dediğin hafif dolgun olacak kışın sarıldığın zaman şöyle bi sıcacık edecek😂😂😂
1. Tabikide şuna baksana Ramazanda iftardan sonra yediğin dondurmalı kadayıf gibi
eşcinsel femboy um vücudum 2 ye daha çok benziyor ama 1 gibi olma daha zevkli olacağını düşünüyorum
arada bi inc ekadın hevesine düşsemde sonra diyorumki yok ya dolgun iyidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?