Cibinlik Nasıl Yıkanır? Makinede ve Elde Cibinlik Yıkama Hakkında Bilgi Verebilir misiniz?

İlk defa duydum araştırdım. yatağın üstünde bulunan sinekleri engellemek için koyulan tülmüş. Bu aynı perdelere benziyor bence perde programında yıkamak mantıklı olacaktır. Yalnız benim düştüğüm hataya düşme. Tül perdelere çok benziyor o yüzden deterjanı kesinlikle az koy yoksa deterjan makineden köpürerek taşar ve bu da makineye ciddi hasarlar verebilir. Tül perdeleri yıkarken ne kadar koyuyorsan ona da o kadar deterjan koy.
Sivrisinek ağları olarak da anılan cibinlikler, yaz aylarında vazgeçilmez bir mobilya aksesuarıdır ve çoğu kişi tarafından sivrisinekleri dışarıdan biraz hava almaktan vazgeçmeden uzak tutmanın ve kavurucu yaz günlerini daha katlanılabilir hale getirmenin en etkili yolu olarak kabul edilir. Ancak her şey gibi dikkatli temizlik ve bakıma ihtiyaçları vardır.
Cibinlikler her ne kadar şık ve dekoratif olsalar da sinekleri kovarken toz ve küpüre de ev sahipliği yaparlar. Cibinliğinizi nasıl ve nerede yıkayacak olursanız olun öncelikle işe ev dışında rüzgara da dikkat ederek dikkatlice silkeleyerek başlayın. Bu görüşümde, onları oluşturan hassas kumaşlarına zarar vermeden cibinliği nasıl yıkayacağımızı göreceğiz.

Dayanıklılıkları ve esneklikleri nedeniyle cibinlikler, soğuk su ve yumuşak bir deterjan kullanılarak hassas programda makinede yıkanabilir VEYA yumuşak bir deterjan kullanılarak soğuk suda elde yıkanabilir VEYA kuru temizleme yapılabilir. ...

Burada en çok dikkat etmeniz gereken sıcak su ya da ağır kimyasallardan uzak durmak olmalı. Hiç bir zaman çitileme yapmayın, hep nazik hareketlerle yıkayın ve sıkmayın ki kırışmasın.
Geriye mis gibi kokan cibinliğinizi yerine yerleştirmek kaldı, güle güle sağlıklı günlerde kirletin :)
Kolay gelsin.
Cevap
3Cevap
Cibinlik ne? Onu söyle önce. 😂
Cibinlik ne ki konuya ordan başlamak lazım :D
Hassas yıkamaya al bir şey olmaz
Elinle çitile
Nasıl başardn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?