Yabancı erkeklerdeki kalite?

1.5 yildir iş sebebiyle Isviçre deydim. Yaklaşık 4 aydır da Almanya dayım. Bariz bir şekilde dikkatimi çeken bir sey var : erkekler inanılmaz kaliteli , dolayısıyla yaşadıkları ilişkiler de öyle.
Bakıyorsun: yakışıklı bir erkeğin sevgilisi o kadar da fit taş gibi değil. Bu senaryo türkiye de olsa erkeğimiz sevgilisiyle dolaşırken dahi etrafta eli yüzü azıcık düzgün bir kız görse salya akıtır ona direkt. Ama bu adamlarda gram böyle bir sey yok, çok ciddiyim. Tek amaçları ise centilmenlikleri ile gönlünüzü kazanmak. Ek olarak Türkiye de , annesinin paşa ogluşlarını evliliğe ikna etmemiz gerekliymiş, biz zaten dünden razıymışız gibi bir algı var. Hatta ilişki başlarken iki taraf da evliliğe karşı nasıl bir görüşü var onu belli ediyor Turkiye de, ılişkiler buna paralel başlıyor. Ama yurt dışında, direkt kafa yapısının uymasına gore başlıyor ve bir süre sonra bir çoğu doğal bir sürecin sonucu olarak evleniyorlar (Turkiye de zannedildiği gibi , evlilik dışı bir şekilde ömür boyu birlikte yaşayanlar o kadar da çok değil)

Ben buraya geldiğimden beri, türk erkekleriyle yaşanılan ilişkilerdeki kalitesizligin, çok büyük bir ağırlıkla türk erkeklerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ydisina çıkarken hic yabancılara ilgim yoktu ama şu an oldukça kalitesiz erkeklerle vakit kaybettiğimizi düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir kızlar?

Birkac sacma yorum görelim eğlenelim diye cevaplamayı erkeklere de açıyorum 😄
Güncellemeler
+1 yıl
Iyi ki erkekleri eklemişim
Tam bekledigim sığ yorumlar ✌😀
Güncellemeler
+1 yıl
Özellikle bazılarından zeka akiyor.
Hakaret, küfür kezban kelimeleri hak getire !!! 😀😀😀😀😂😂😂
Mükemmelsiniz beyler aynen devam. Güzel malzeme çıktı
Yabancı erkeklerdeki kalite?