Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. Mesele Coğrafya Değil, Bir Kadını Avucunun İçinde Nasıl Taşıyacağını Bilmektir...
"Halanın mutluluğu harika bir örnek ama mesele sadece pasaport değil, bir erkeğin içindeki o 'koruma ve yüceltme' içgüdüsüdür. Erillik; bir kadının nazını 'yük' olarak değil, onun ruhunun bir rengi olarak görmektir.Gerçekten özgüveni yüksek bir erkek, sevdiği kadının ufak tefek kaprislerinden veya yorgunluğundan şikayet etmez; aksine o anlarda kadınının elinden tutup onu o karmaşadan çekip çıkarır. Bir kadına 'prenses' gibi hissettirmek için yabancı olmaya gerek yok; sadece kadınının ruhundaki o kırılgan noktayı fark edecek kadar dikkatli, onu her koşulda sarıp sarmalayacak kadar da karakterli olmak yeterli.
Belki de senin 'erillik' dediğin şey, bir erkeğin kadınına bakarken sadece bir eş değil, uğruna dünyayı karşısına alabileceği o en değerli varlığı görmesidir. Bizim topraklarımızda da bu enerjiyi iliklerine kadar yaşatan, sevdiği kadını baş tacı eden ama bunu sessiz ve derinden yapan adamlar var... Sadece o 'gürültülü' kalabalığın içinden, doğru frekansı yakalamayı bilen bir göze ihtiyaç duyuyorlar. 😉"
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
3 ayErilliği naz trip çekmek gibi "katlanma" eylemine indirgeyen bu sığ bakış açısı, modern ilişkileri bir ortaklık değil, bir tarafın sürekli alıcı, diğer tarafın ise sürekli verici olduğu toksik bir ticaret sahası zannediyor. Medeni bir erkekte araman gereken özellik duygusal hamallık yapması değil, fikirlerine değer veren bir zihne sahip olmasıdır. Kendi tribini çekmeyi "erkeklik ölçütü" olarak gören biri, aslında bir eş değil, bir ebeveyn figürü arıyordur.
Yabancı ya da yerli fark etmeksizin, sağlıklı hiçbir birey rasyonel temeli olmayan bir kapris yumağını sırtında taşımak zorunda değildir. Erilliği bir konfor alanı aparatı sananlar, ilişkilerdeki gerçek derinliği asla kavrayamayacak olan, sığ sularda boğulmaya mahkûm zihinlerdir.
Ve umuyorum ki bu çarpık anlayış, rasyonel, akılcı bir ilişki kurmaya çalışan kimsenin karşısına çıkmaz. Zira bir başkasının sabrını kendi "prenseslik" illüzyonu için sömürmeye çalışan bir zihinle ömür tüketmek, her iki taraf için de bir yıkımdan ibarettir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayBen de alman erkekle evlenen birini tanıyorum. Adam ev işlerinde yardım ediyormuş hep. Yemek de yapıyormuş. Kadın hasta olunca ev işlerinin hepsini kendi yapıyormuş. Yabancılar hayat arkadaşı arıyor, türk erkekleri ise seks kölesi ve hizmetçi olacak kadın arıyorlar. Fark bu
15 Yorumla
Soran3 ayKesinlikle
- 3 ay
Almanya ya kadar gitmenize gerek yok.
Eniştem de tüm yemekleri kendi yapar, yegenimin altını değiştirir vs.
Evleneceğiniz kişiyi seçmekte bitiyor iş.
" Ama beni sahiplenmiyor" diye şikayet edip maço abilere gönlünü kaptırıp resmen sürüklenerek yürüyen çok kadın gördüm sokaklarda..
Buna erkeklik mi deniyor bu topraklarda? - 3 ay
@aydin1972 ağzına sağlık kardeşim..
- 3 ay
@Freddy1616 eyvallah
Ayyyy evett yaa Türk erkekleri çok sorumsuz hiç olgun değiller kötü karakterli kötü kalpli 🤮
Yabancı erkekler 😍
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence orada “yabancı erkek” değil, “iyi denk gelmiş erkek” etkisi var 😊 Her kültürde hem prenses gibi hissettiren hem de çile eden tipler var. Halanın eşi muhtemelen duygusal olarak olgun, sorumluluk alan biri; bu da sana eril geliyor 💫 Sen sınırlarını bilen, ne istediğini açık söyleyen bir kadın olduğunda, Türkiye’de de dünyada da daha benzer erkekler çekersin kendine 😉💘
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(30-35)3 ayBenim ailede de yabancı damatlar var. Cok tatlılar. Gercekten kadina davranislari cok baska. Fazla toksik degiller. Turk kadini ne kadar kadin erkek esit diye kendini yirtsa da turk erkegiyle mumkun degil bu kafaya gelemez. Ama onlarda oyle degil. Sosyal roller daha az. Ev işi, yemek, cocuk bakmaktan bizim erkekler kadar gocunmuyorlar. Onlarin normali bu. Hayati, turk erkekleri gibi kadina yıkıp keyiflerine bakmak yerine, daha cok paylasmayi tercih ediyorlar. Empati duygulari gordugum kadariyla daha yuksek. Kiz kuzenim ve teyzem evli. Artisi eksisi elbette var ama evliligin bir hayat ortakligi sozlesmesi oldugunu daha cok farkindalar bizim erkeklere gore.
Mesela bizim erkeklere tuttugu takımı dahi degistirtemezsin, hakaret olarak gorur, uyumlanmak istemezler cogu konuda. Ama kuzenim icin, adam dinini degistirip musluman oldu. Babasi evlenmeye izin vermiyordu yoksa. Bizimkiler basit birtakım dahi degistirmezken bunlar dinini degistirebiliyor. Bizim erkekler kızın memleketinde yasamak dahi istemiyorlar. Ama kuzenimin eşi, kuzenim icin yillardir turkiye de yasiyor, baska bir ulkede. Turk erkegine ayni ulkede sehir dahi degistirtemezsin kolay kolay. Hadi sehir belki zor olur, iş guc vs varsa ama cogu kizin memleketine tayin imkani olsa da istemiyor.
Ama dedigim gibi bizim erkekler tuttugu takimi dahi degistirmez, adam yillardir inandigi dini degistiriyor. Turk erkeginin iliskide, evlilikte verdigi caba bence cok az.
Anca para kazanir gelir, onu da nazlanarak yapar, ben calisiyorum yhaa diye bahane bulup tum sorumluluklardan kaçar bizimkiler. Kocaligi ve babaligi sadece calisip para kazanmaktir. Karisi calissa dahi bu sorumluluktan baska sorumluluk almaz. Ama bunlar pek oyle degil. Hayatta sorumluluk almakta daha basarililar.
Bu adamlarda calisiyor ama eve gelip yan gelip yatmiyorlar. Gecen kuzene gittigimde enisteyle beraber sarma sardik bayram icin😅 turkceleri de cok tatli zaten. Ikisi de Avrupa ulkesinden kuzen ve teyzemin esleri.
Gider gelirim sık sık. Digerlerine gittigimde bizim turk erkekleri koltukta otururken teyzeme kuzenime gittigimde adamlar ayakta iş yapiyor oluyor. Ramazanda vs de gittim. Noemal gunlerde de ayni sekilde. Beraber yemek yapıyorlardı. Sofrayi kurdular, servis yaptilar. Bazen teyzem hic kalkmadi eniste servis yapti. Kuzenin eşi yine öyle.
Kuzenim dogumdan sonra kimseyi istemedi. Kocasi bebekler gibi baktı bebege de, hanımına da. Gece kocasinin kalktigini söylerdi daha cok. Sütü sağar, dolaba koyarmis, bebek uyandikca eniste biberonla sutu vermis. Gibi gibi. Yani uzun lafin kisasi hayati kadinsin diye sana yikmayan, ortak bir payda da buluşmayi beceren, sorumluluktan acmayan, kocaligi ve babaligi sadece eve para getirmek olarak gormeyen tipler.
Yani maalesef bizim ulkede babasi hayatta olup, babasizlik ceken, babasiyla bag kurmamis kizlarimiz ve ogullarimiz dolu ulke. Bugun erkeklerimize de sorsak hayatinda babasinin yerini cok fazla oldugunu soylemez. Annesini soyler. Kimi babam sacimi dahi oksamadi der. Kacinci sinifa gittigimi bilmez der.
Cogumuz anne babamizin birbirine sevgiyle baktigini, iyi anlastigini gormedik. Gorev gibi yaptilar evliligi hep. Kacimiz anne babamizin evliligine hayran kaldik? Cogumuz ya anne babamiz gibi evlilik olursa endisesiyle evlenemiyoruz.
Ben cok turk erkegi biliyorum, calistigim donemde tanistiklarimda da, babasi sag ama babalarini cok hatirlamadiklarini, pek anıları olmadiklarini soylerlerdi. Uzak durduklarini soylerlerdi. Ama isin enteresan kismi, bu zinciri erkek olarak, koca olarak, baba olarak israrla kirmamak istememeleri.
Annelerinin evlilikte ne kadar yalniz kaldigini, annesinin babasi tarafindan haksizliga ugradigini goruyorlar, babalarinin uzak durdugunu ama bunu duzeltmek icinde bir sey yapmiyorlar. Daha iyi, sorumluluk alan bir koca, cocuguyla bag kurup, basini oksayan, bakimini saglayan bir baba olmayi da israrla cogu reddediyor, bizzat bu baba eksikligini vs yasamalarina ragmen, farketmelerine ragmen. Islerine ve kolaylarina oyle geliyor galiba. Diger turlusu daha cok zorlayacak kendilerini cunku. Sorumluluk almak zordur, caba emek ister cunku.
maalesef bizim erkeklerimiz karisiyla da, cocuguyla da bağ kurmaya imtina ediyor. Hayatında calismak disinda baska seylerde var olmayi israrla reddediyor. Ulkemizin cogu kizlari, erkekleri sanki ana babasi bosanmis gibi bir ailede buyuyor. Sadece anneyle buyuyoruz, buyuduk.
Yabanci erkeklerde bunlar daha az. Hayata, cocuga, kadina daha cok katki sagliyorlar. Daha cok sorumluluk alıyorlar. Kadin işi zihniyeti daha az. Yaptiklarinda da gordugum kadariyla daha rahat ediyorlar. Mesela bizim erkekler kendine hizmetci almis gibi davranirken, onlar hayat arkadasi aldigini fazlasıyla hissettiriyor. Bizimkilerde seni baska ne icin alacaktim, beslemek icin mi gibi bir kafaya sahipken, onlar ben seninle hayat kurmak, beraber bu yolda yurumek icin evlendim, senden beklentim benim arkami toplaman degil, ayni yolu beraber yürümek seklinde evleniyorlar daha cok.
Sadece turk kizlariyla evlilikleri bu kafada degil. Bence kendi milletinin kizlariyla evlenirken de turk erkeginin zihniyetiyle evlenmiyorlar.
Cunku yabanci erkegin bir kadina muhtacligi az cunku. Kendi yemegini temizligini, camasir yikamasi utulemesini vs yapabiliyorlar zaten. Rahatca cinsellikte yasayabiliyorlar. Bir kadinla evlenirken yemegimi, hizmetimi yapsin, cinsellik yasayayim bana bunlari sunsun seklinde degil de, gercek bir evlilik yapiyorlar. Bu yolu beraber yuruyelim, birbirimize eslik edelim diye yapiyorlar. Cikar iliskisi daha az.
Bizde roller cok keskin. Evlenecegim kadin bana sunlari sunlari sunmali tarzinda cok fazla beklenti var ve sanki işe aliyor bizim erkekler. Hamarat misin, ev islerini yapar misin, calisip bana destek olur musun, iş anlasmasi gibi bizim evlilikler. Yapmak icin yapiliyor ve erkegin konforu gozetiliyor daha cok.
Yabanci erkek daha saf bir duyguyla geliyor turk kadinina. Pasaport icin gelse, tc pasaportu guclu degil. Yemek temizlik icin zaten gelmiyor, kendisi bilip yabaliyor. Cinsellik zaten onlarda cogunlukla sorun degil, onun icinde gelmiyor. Tc de yasamak, dinini degistirmeye kadar varan bir sevgiyle gelebiliyor.
Kuzenim daha cok kafa rahatligi oldugunu da soyluyor. Cogu is hallolmus oldugunu, yargılamasınin daha az oldugunu vs soyluyor. Bizim erkeklerde konusmak, iletisime gecmek icin bile cogumuz dediklerimi 40 defa zihnimizden geciriyoruz, yanlis anlamasin vs diye. O***pu yerine koymasin diye. Neler neler yani.
Aslinda turk erkekleri zihniyetini birazcik degistirse, ev isi cocuk bakimi gibi seylerde sorumluluk alsa, her seyi kadindan beklemek yerine,5 yasindaki cocuk gibi davranmak yerine inisiyatif alsa, turk kadinini daha az yargilasa vs cok iyi bir erkek turu olabilir.
Ama suanda iyi bir yabanci erkek, bir evlilik icin, her iki tarafinda konforu icin, tek kisiye yuklenmek yerine neraber o yukleri sirtlamak adina cok daha mantikli
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. benim gözlemim şu ki yabancı erkekler genellikle daha özgüvenli ve bağımsız büyüyorlar bu da onları daha eril kılıyor olabilir. aile yapıları ve toplumsal normlar da bunda etkili olabilir. türk erkekleri ise genellikle daha çok sorumluluk duygusu ve aile bağlarıyla büyüyorlarmış gibi gelir bana
12 Yorumla
Soran3 ayNefret içermeyen tek erkek yorumu
Yabancı erkeklerle evlenip boşanan kız arkadaşlarım oldu, ortak şikayetleri kıskanılmamak, erkeğin kadını koruyup kollamaması, ciddiye almamasıydı.
Benim bahsettiğim erkekler Avrupa'lı erkekler, siz eğer Ortadoğu ülkelerinde ki erkeklerden bahsediyorsanız onu bilemem.
02 Yorumla
Soran3 ayEniştem Polonyalı halam zaten güven esaslı ilişkiye inanıyor
3 ayAntalya da komşuları bile norveç danimarka alman olan biri olarak bir git... sosyal medyadan gördüğünle reel hayatı karıştırıyorsun. Tanıdığım 1 tane danimarkalı gerçekten eril bir erkek var. baklavalı çenesi kaslı sivri erkeksi o çocukta benim ailem gibi gördüğüm çiftin oğlu. hayatımda bir tek o çocuğu gördüm iskandinav olarak. gaydan daha yumuşaklar... netfilixte görüp gelmeyin.
02 Yorumla
Soran3 ayHalamın eşi yani eniştem oluyor kendisi soruyu okumadan yorum yapıyorsunuz
- 3 ay
🤪 Sen en iyisi bir tane al da gerçekten öyle mi biz de görmüş olalım en iyisi. 😉
Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Olaya yanlış bakıyorsunuz bence
Yabancılar da bizimkileri eril buluyor.
Bu aslında imkan ile alâkalı. İmakın Okan erilliğini gösterebiliyor. Olmayan evde oturuyor. Yoksa çok eril erkek var.
Sadece erilliğin altını doldurabilecek imkanı yok. Haliyle kimse ciddiye almıyor onu. Yabancılardan daha eriliz de.02 Yorumla
Soran3 ayŞu anlamda eriller naz trip çekiyorlar şımartıyorlar Türk erkekleri çok mızmız
- 3 ay
Önceleri erkekler öküz diye şikayet ediyorsunuz ve inatla şikayet ettiklerinizle çıkıyordunuz şimdi de prenses diye şikayet ediyorsunuz ve inatla onlara çıkıyorsunuz.
Erkekler artık eskisi gibi kadınlar için fedakarlık yapmak istemiyor. Çünkü değmediğini düşünüyor.
Misal bir arkadaşım sevgilisi için 450km araç sürdü hasta diye. Lakin o kız aldattı onu.
Ben mesela bunu öğrenince neden bir kız için bu kadar çaba sarf edeyim diye düşünüyorum.
Bir kere gelmişim bu hayata, bunu neden bir kadın için harcayayım ki?
Bu durum tersi da geçerli. Senin de arkadaşların aynı durmu yaşamıştır, yani kadınlar açısından.
3 ayOlabilir ya bir haberim gibi değil En azından Düşünsene 36 yaşına girmiş daha bir kadın gibi görünüyor her gün p**** izliyor göreceğiz rüyasında görüp boşalıyor elin adamı bulmuş Türk gözünü sevdiğim yatarak karısı olmuş. Ben ise ölme.
2
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayAnan da mi evlenmiş acaba sen böyle olmuşsun diye düşünüyorum aptal sürüsu yabancı olarak dogsaydiniz çeşke siz Türkiye için utanç kaynağısiniz size ekmek yediren eller kirilsaymis da kıyaslama yapacak ağzının olmasaymis çeşke. Allah hepinizin belasını versin SG din yabancı erkeklerin kucağında hoplayin MK kevaseleri vatan haini bunlar mk elinden gelse türk erkegininyok ederler oe lari
03 Yorumla
Soran3 ayKeşke annem de yabancıyla evlenseydi bu utanılacak bir şey değil kıskanmaya da kudurmaya da gerek yok
Cevap sahibi3 ayKudurmuyorum nefretle kınıyorum sizi
Soran3 ayNefretini de al git o zaman yaşlı ve bekar kalmanı anlamak zor değil
Kişilik & Karakter konusunda 588 cevap paylaştı. Türk erkeği eskiden hepsinden daha erildi. Kızların egosu biraz yordu. Sürekli kötü muamele gören insanda haliyle kendini koruma altına almak için değişiyor. Bana bile ego yapan kızlar var mk dhfdjfhd
50 Yorumla
3 ayGenelde yetiştirilme tarzı ve kültürel farklar etkili oluyor; özgüveni yüksek ve sorumluluk alan bir yapı, dışarıdan daha 'eril' bir duruş gibi algılanabiliyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Adamlar gerçekten Medeni kadın olarak değil önce insan olarak bakiyor çünkü. Bizim türk erkekleri biz istediğimiz kaprisi yapalım ama kadın her şeye ok desin istiyor:))
11 Yorumla- 3 ay
Rose, yazdıklarına hak vermemek elde değil; çünkü bir kadına 'kadın' sıfatından önce 'insan' olarak bakabilmek, aslında o erkeğin kendi özgüveni ve medeniyet seviyesiyle ilgilidir. Kapris dediğin şey, aslında bir kadının ruhundaki o anlık dalgalanmadır ve o dalgayı yönetemeyen erkek, fırtınadan korktuğu için 'her şeye tamam diyen' bir liman arar.
Gerçekten olgun ve medeni bir erkek için; bir kadının fikri olması, yeri geldiğinde itiraz etmesi ve kendi rengini ortaya koyması bir 'sorun' değil, aksine o ilişkiyi derinleştiren bir zenginliktir. Ben, her şeye 'ok' diyen bir siluet değil; zekasıyla beni zorlayan, karakteriyle bana ilham veren ve evet, o tatlı kaprisiyle bile hayatıma heyecan katan gerçek bir karakter ararım.
Türk erkeği kalıpları bazen çok dar olabiliyor, haklısın. Ama bu dar kalıpların dışına çıkmış, kadını sadece 'eş' değil, hayat yolunda en güçlü ve en özgün ortağı olarak gören adamlar da hala var. Mesele sadece bakmak değil, o zarafeti ve insanı gerçekten 'görebilmektir'. Senin gibi net ve tecrübeli birinin bu farkı tek bakışta anlayabileceğine eminim... 🍷
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Güzel kardeşim bilmediğin bir şey var. Yabancı erkek öyle evlenene kadar beklemez. Düzenli seks ister. Sevgili oldun diyelim maksimum bir kaç hafta bekler. Yaptın yaptın, yapmadın yapana gider. Adamların sevgilileri kendilerine düzenli seks sundukları için trip naz her şeyi çekiyor, bizimkiler de evlenmeden olmaz diye yapmıyor, sonra da trip naz çekelim diye bekliyor. Evlenmeden olmazsa çıkmayın karşımıza mesela.
00 YorumlaGarip bir kıyas. Boşanma oranları daha fazla. Ayrıca almanlar falan öyle sınırlar çizerler ki, bizim memlekette erkekden öğrendiğin veya karışabildiğin şeyleri orada soramazsın bence. İyi araştır derim :)
02 Yorumla
Soran3 ayHalam evli zaten yabancı bir erkekle ve nazından tribinden hiç şikayet etmiyormuş tam bir beyefendi gibi şımartıyormuş
Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı. Yazılardan okuduüğum kadarıyla Enişten polanyalı zaten oranın en muhafazakar ülkesi. Bide elin adamı sizin herşeyinizi çekmez Bizim gibi sdahiplenme huyları yok 2 naz bilmemnede koyar kapının önüne.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı. Asıl sorun şu onların kadınınlarının verdiği tepki ile Türk kadınları çok farklı. Tüm negatifi en dipten yaşıyorsunuz ve yabancılarda ego minimum. Bizde herke prenses
04 Yorumla
Soran3 ayTürk kızlarını onlar çok seviyor nazını tribini her şeyini çekiyor halamın eniştem olur kendisi
Soran3 aySen duymadın ben yaşıyorum ksjsjsjs
- Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı.
3 ayBelki de mesele eril olmak değil, sorumluluğu omuzlamakla tripi karıştırmamaktır. Bazı erkekler özgürlükle büyür, kendi doğrularına sadık kalır, şikayet etmek yerine yolunu çizer. İşte bu yüzden bazıları sadece eril durur, ama drama taşımaz.
00 Yorumla
3 ayBenim ağabeyim de diyordu bir ara “Sana bir Japon bulalım. Hem Japonlar iyi oluyorlar.” diye. 13 yıldır da Japonya’da yaşıyor. Kendi eşi de zaten Japon-Brezilya melezi.
10 Yorumla
3 ayErkek seçen kadınlar niye bu kadar iğrenç enerji veriyorlar
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 617 cevap paylaştı.
3 aySen hayatında kaç tane yabancı erkekle tanıştın? Bende anlatayım mı sana 20 tane ülkenin kadınını? Kocalarını kapılarda nasıl karşıladıklarını.
02 Yorumla
Soran3 ayBen kendim değil ama halam yurtdışında yaşadı ve çok gezen biri çok da yakınız evlendiği kişi de Polonyalı kadınları da güzel zaten ama bizim erkekler adam değil ya çok kıskançlar şu soruya verdikleri cevaptan belli
- 3 ay
Bu soruya verdikleri cevaplar kıskançlık değil. Saçmalamana karşı reaksiyon. Ben yurtdışında yaşıyorum. 20 civarı ülkeye gittim çalıştım yaşadım gezdim. Şu dediğini orada desen kadınları g*tleri ile güler sana.. Türk erkeklerinin değeri bi Türk kadınları bilemedi maalesef.
3 ayValla ben yabancı erkeklerle evliyim, gayet halam hissettiriyorlar.
21 Yorumla- 3 ay
Nasıl yani Sen evli misin vay arkadaş be
Gizli Üye(18-24)3 ayhepsi öyle mi bilmem ama benim için mükemmel biri var😍😍
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ya hadi ordan iki gün maeangozanede çalıştıraam kedi miyavlar bu
02 Yorumla
Soran3 ayBence kıskançlığa gerek yok
Gizli Üye(25-29)3 ayBı tane öyle denk gelmiştir. Tam tersi bence Avrupa da erkekler hareket olarak değil artık görünüş olarak da kadinsilasmaya başladı. Türkide de erilligini kaybetmeye başlıyor.
05 Yorumla
Soran3 ayYa eşcinsellik çok tabi ben hetero olanlardan bahsediyorum
Cevap sahibi3 ayTürkiye de çok çok daha fazlası var. Sadece kendi çevreni değerlendirme.
Cevap sahibi3 ayAma şehirden şehire bölgeden bölgeye büyük farklar var
Soran3 ayTürk erkekleri çok şikayetçi çok nazlısın diyorlar yabancılar bebek gibi şımartıyor Türk erkeği çok prenses oldu
Cevap sahibi3 ayTürkiye de çok farklı bir durum var. Kadın hareketleri ile erkeği disilestiriyor. Erkek kadını erillestiriyor. Sonra ikisi birbirini eleştiriyor. Erkek kalmadı kadın kalmadı diye. Aşırı feminen yabancı lkadinlar var. Bunlara bakarak Türk kadınlarına erilsiniz soylesiniz boylesiniz diyemem jjshshs Çünkü süper kadınlar var ülkemizde. Yabancı hiçbir kadın ellerine su bile dokemez
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayKatılıyorum kadın olsam ben de yabancı erkeğe giderdim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayMış diyorsun bak mış gerçekten öyle oldukları ne belli? Bir ihtimal var ortada gerçeklik yok
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 461 cevap paylaştı. Yabancı kadınlar kadınlıklarının farkında olduğu in öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayNaz trip çekmek eril olmak mı oluyor?
Mesela " Neyin var?" diye sorarsın,
" Yok bir şey" der. Yok diyorsa yoktur.
Ben ne edem?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Yabancı erkekler daha eril bu baya şüpheli bir durum
00 YorumlaErilligi de şikayetçi olmamak naz trip çekmeye indirgediniz ya daha ne deyim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Tanrıça mı? Saçma sapan triplere gerek yok, herkes sınırını bilmeli.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayGerçektenmi böyle yoksa vitrini mi. Onada dikkat et ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayMisli konuşuyorsun bak kulaktan dolma bilgiler. Arkadaşım bir tane italyanla evliydi 1 ay evli kalabildiler.
04 Yorumla
Soran3 ayHalamla çok samimiyim yakından görüyorum yani eniştemi de kulaktan dolma değil bizzat görüyorum
Cevap sahibi3 ayBen de bizzat gördüm arkadaşım çok samimi dostum dedim arkadaşım bir ayda boşandı senin de verdiğin örnek bir tane benim de verdiğim örnek bir tane E ne olacak şimdi
Soran3 ayBen seviyorum yabancıları ya
Cevap sahibi3 ayYa iyiler var gerçekten iyiler var benim de yabancı arkadaşlarım var hem kadın olsun hem erkek olsun ama hepsi iyi değil gerçekten değil bizimkilerin de hepsi iyi değil zaten biliyorsun hatta bizimkilerin geneli kötü
1 tane yabancı görüp hepsini bir tutuyorsunuz bence
03 Yorumla
Soran3 ayYakınımda yurtdışıyla irtibatlı çok kişi var gerçekten bizim erkekler çok prenses naz falan da çekmiyorlar yabancılar o konuda çok iyi
Soran3 ayValla biz nazlıyız yabancı erkekler de çekiyorlar nazımızı çok eriller yabancı kadınlar da iyi zaten
3 ayeril dişil ne oğlum sizde saçmalıyosunuz iyice prenses kadına aptal kral erkeğe egolu aptal olur derler benim babannemin köyünde
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayaynı şeyi yabancı kızlar içinde düşünüyoruz biz
00 YorumlaGerçekten he doğru diyosun.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayŞu sorunda bile Türk erkeklerine adam değil demeni görse senin şu kezbanligindan tüm Türk kizlarini görmezden gelir taptığın o Avrupalı topitoşlar
09 Yorumla
Soran3 ayBunu Rus kızlarını överken Türk kızlarına hakaret eden erkeklere de söylüyorduysan saygı duyarım diğer türlüyse bkum kadar değerin yok
Cevap sahibi3 aySenin zaten bokumdaki pusur kadar değerin yokta , Rus kızlarının südüğüne kurban olun siz..
Soran3 aySiz kendinizi ne sanıyorsunuz çirkinlik karanlık kıllılık her türlü leşsiniz işe de yaramıyorsunuz baba bile olamaz sizden sadece biyolojik babasınız sorumluluk sıfır işe yaramaz gereksiz prenses erillik sıfır erkek falan değilsiniz çirkin şiddet bağımlısı katil beceriksiz her şey sizde yabancı erkeklere kurban olun siz onlar taş gibi her gördüğümde içim gidiyor hem yakışıklı hem sorumlu hem nazik hem kibarlar of be canlarım benim siz onların ayağının tozu olamazsınız
Cevap sahibi3 ayŞu dediklerini ciddiye alırsam kendimi keserim hade by
Cevap sahibi3 ayKıl senin babanın ananin götinde de var
Soran3 ayLeş gibisiniz yabancı erkeklerin her yerlerine kurban olun
Cevap sahibi3 ayOnlar benim çükumun kılına kurban olsun ve sende
Soran3 ayHadi yürü bekar moruk
Cevap sahibi3 ayKeslan kokana
senin yabanci erkek zaafin var ondan oyle geliyor
06 Yorumla
Soran3 ayYok halam dedi
Soran3 ayEşcinsellerden bahsetmiyorum hetero olanlar. gayet ilgililer yani ilgisiz yalanını kim uydurmuş
Soran3 ayGerek yok zaten buradakiler sahiplendiklerini öldürüyorlwr da
3 ayBence abartı derecede eril değiller bizimkiler daha eril geliyor bana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBencede öyle ya katılıyorum daha sevgi dolu ilgili, kibar ve saygılılar gerçekten
10 YorumlaYakışıklılar da
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayKendimi bildim bileli Almanyadayım hangi yabancı erkeklermiş bunlar
22 Yorumla
Soran3 ayHalamın eşi Polonyalı zaten alman değil
Cevap sahibi3 ayYabancı demişsin ya genel diye
Ne diycek sünnetsiz y. yedim pişmanım mı diyecek
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Görseldeki adam eril olsa nolur şirke düşmüş
10 Yorumlagordugunuz herseye inanmaya devam edin
11 Yorumla
Soran3 ayHalam bizzat yaşıyor
Gizli Üye(25-29)3 ayParaları daha bol
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Anladım yaş kaç senin 11 mi
01 Yorumla
Soran3 ayNeden kıskandın ki
3 ayAdamlar rahat sizi paylaşabilirler
05 Yorumla
Soran3 ayYoo gayet de normal biri zaten baskıcı da olmasın ya
- 3 ay
Öyleler sahiplenici değiller umursamadıkları için baskı yok
Soran3 ayHalam gayet memnun yani zaten o da çok kıskanç sevmiyor çok tatlılar
- 3 ay
Mutluluklar
3 ayPek zannetmiyorum.
00 Yorumla
3 ayRahatlar kafada kimse yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
3 ayKanda var demek ki 😅
00 Yorumla Sana öyle gelmiştir
00 Yorumla
3 ayGit onla evlen o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayAynı şey yabancı kızlar içinde geçerli yaşandı onaylandı tatlım
00 Yorumla
3 ayHarbiden ya
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayHayallere bak...
04 Yorumla
Cevap sahibi3 aySen bu zihniyetle evde kalabilirsin.
Cevap sahibi3 ayBahsettiğin türde hayaller kurma.
Soran3 ayÇatla patla kıskanç
Cevap sahibi3 ayNeyini kıskanayım.
E sen git de kurtulsunlar madem?
20 Yorumlaırkla alakası yok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 aySenin görüşün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayBul sen de bi afgan 😂
00 Yorumla
3 ayYerim onları
30 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem