Ben yabancı erkekleri seviyorum maço değiller ve kadin oldurmuyorlarpek..😅😅 bidegunde 2kez dusaliolar ve kıllarını lazer yapiolar bizim yurdum insanının plaj halini biluosunuz hihi sizce hangi erkek daha yakisikli?
turk erkekleri daha yakisikli hih
yabancı erkekler daha yakisikli ohs
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk erkekleri mi yakışıklı, yabancı erkekler mi ?
düşün bak 40 yaşına gelmişsin her yerin sarkmış kilo almışsın böyle patates olmuş karşında hala sexsi bir adam hoş mu değil karşında böyle bir adam olduğunu düşün https://i.hizliresim.com/gqLzm5.jpg kahveden eve hher gün gidip gelen çay sevdalısı her şekilde sana iltifatlar eden siz gençliğniiz düşünüyorsunz ful güzeliğiniz gençliğniiz baki değil bunu unutmayın o gevur erkekler için ağladığınızda sırtınızı ssıvazlıyak her zaman bir türk erkeği vardır
hatalisin. kac yabanci erkek tanidin? rusyada kadina siddet %93 lerde. amerikada seks yaparken ölen kadinlar var. avrupa bdsm hastaligi icerisinde. türk erkegi kadar merhametlisini bulamazsin
Tabii ki de yabancı. Türk erkekleri Avrupalı erkekleri kötülüyor ama kendileri ayrilmak isteyince karılarını öldürüyorlar. Neymiş efendim kadına şiddet BDSM hastalıgı... Bana Alexander Skarsgard ile boy ölçüşecek bir tane bile Türk erkeği gösteremezsiniz... Ama yabancı kızlar da sağlam onu söyleyeyim. Not: Bu bir genellemedir. İzmir'de hem yakışıklı hem kibar erkekler var ama diğer şehirler bir garip...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yabanvi 😍😍😍Alman erkek arkadasim var evlenicez .. tek bir dezavantaji bile yok Musluman da oldu canini yidigim. Hem yakisikli egitimli bir cok acidan bizimkilerden ustun
TÜrk'ün yakışıklısı da var kibarı da var burada genelleme yapmamak gerek, yabancılarında çirkini oluyor öküzü de oluyor ama ben yabancı erkeği diyorum kusura bakmayın sevgilim yabancı olduğundan yoksa Türk erkekleri derdim
Yabancı erkeklerin hepsi o tarif ettiğin gibi olsa keşke!😅 İki tane biscolata erkeği görüp bütün yabancı erkekleri öyle sanıyorsunuz! Senin o dediğin tipte erkekler türkiyede, de var menekşe halk plajında takılırsan görememen normal😂😂😂
Üç beş kezban resmi bulayım bende rus kızlarını seviyorum diyeyim. Kızım şu profilime bak benim neyim eksik. B*k mu var elin adamında.😏 Yabancıya gidince bizim gibi el üstünde mi tutucaklar. Seni kıskanmıyacaklar bile
Bu zihniyetin değişmesi gerekli bence. Bizim Türk erkekleri diye genelleme yapılması doğru değil.. Geçen yaz Marmaris'te rehberler kürtleri kastederek, Türk erkeklerinden uzak durun diye bir uyarı yapmış.. Birinin yanına yanaştım konuşmak için, Suriyeli mi sandı ne sandıysa plajın ortasında çok büyük tepki göstermişti..
Uluslar arasi iliskilerde seni kullanalim madem o kadar sevdin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Onlar bizim erkeklerimize kurban olsunlar buranın sapığı onların en iyisin den üstündür hiç bişey e degistirilmez TÜRK ERKEĞİ 😍
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Baksana türk erkekleri daha yakışıklı gözleri felfecir okuyor :)) bizimkiler olmasa kadını kızı kim kesîcek cigarasını yakıp kim bize laf atıcak ulenn:))))
cogu erkek icin konusmuyorum ama en azindan kendilerini bir bayandan üstün görmeyip ona göre yasamalarini saglamiyorlar, ve daha yakisiklilar üstelik bakimlilar yabanci biriyle iliski yasamak isterdim
Sen sor diye, sert yapımız yurtdışından gelen kızların çok ilgisini çekiyor ve yakışıklı olanlarda çok fazla var yani bir karşılaştırma yapacaksan iyilerden seçip karşılaştırma yapmalısın.
En İyi Cevaplar