Aranızda benim gibi 25 yaş ve üstü, bekar, yalnız, işsiz ve asosyal olanlar var mı? Gününüzü neler yaparak geçiriyorsunuz?

Öncelikle belirteyim. bu soruyu sormamdaki amaç buradan birisini bulmak falan değil.Öyle amacım olsa gizli olmazdım zaten. Soruyu sormamdaki amaç, ben başlıkta belirttiğim özellikleri taşıyorum Başlıkta belirttiğim türde olanlar varsa hayatlarını nasıl yaşıyorlar? bir gününüzü nasıl geçirirsiniz? neler yaparsınız? canınız sıkılıyor mu? vakit geçirmekte zorlanıyor musunuz? hobileriniz ilgi alanlarınız var mı ciddi olarak ilgilendiğiniz. ben şu konuda iyiyim iddialıyım dediğiniz ? Ben mesela film izlemeyi seviyorum en çok. Başka da pek uğraşım yok. kendime yeni ilgi alanları arıyorum. Herşeyden sıkıldım gibi birşey. Belki sizden yeni fikirler çıkar. Ha bu arada söyleyeyim ben çalışmayı ve evlenmeyi düşünmüyorum. o yüzden bana işe gir çalış ya da evlen demeyin. bunun haricinde öneriler istiyorum.

Lütfen ciddi cevaplar yazın. Düzgün cevaplara + dalga geçenlere - vereceğim.
Aranızda benim gibi 25 yaş ve üstü, bekar, yalnız, işsiz ve asosyal olanlar var mı? Gününüzü neler yaparak geçiriyorsunuz?