Açık lise mezunuyum ve işsizim üniversite okuyamadım kpss den de düşük puan aldım şu an giyim üretimi ile ilgili kursa gidiyorum ama kendi paramı kazanamıyorum 30 yaşıma geldim neredeyse
1 ay
Açık lise mezunuyum ve işsizim üniversite okuyamadım kpss den de düşük puan aldım şu an giyim üretimi ile ilgili kursa gidiyorum ama kendi paramı kazanamıyorum 30 yaşıma geldim neredeyse
İş bulmak için okunan dualar bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin hamden kesiran tayyiben mübareken fihi Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala alihi salaten tadilu cemia salavati ehli mehabbetike ve sellim ala seyyidina muhammed ve ala alihi selamen yadilu selamehüm Allahümme rabbena atina min ledünke rahmeten ve heyyi lena min emrina raşeda rabbişrahli sadri ve yessirli emri allahümme ya müfet-tihal ebvab iftah lena hayral bab allahümme ya müfet-tihal ebvab iftah lena ebvabel hayrat allahümme salli ala seyyidina muhammedin nebiyyil ümmiyyit tahiriz zekiyyi salaten tuhallu bihal ukadu ve tüfekku bihal kurab ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tüncina biha min cemiil ehvali vel afat ve takdi lena biha cemial hacat ve tütahhiruna biha min cemiisseyyiat ve terfeuna biha aledderecat ve tübelliğuna biha aksal gayati min cemiil hayrati fil hayati ve badel memat ve ala alihi ve sellim allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi temleu hazainallahi nuran tekunü lena feracen ve ferahan ve sürura essalatu vesselam biadedi ma-fi ilmillah aleyke ve ala alike ve sahbike ya seyyidena ya rasulallah eğisna serian bi-izzetillah amin bicahin nebiyyil emin amine amin ya rabbel alemin elfu elfi amin. Sabah akşam 100 kere veya 20 kere oku.
Kursuna gittiğin iş ile ilgili düşük bir ücretle de olsa bir yere gir.
Cevap
16Cevap
Bende de durum aynı. Yaş 25 oldu halen düzenli bir şey kazanmıyorum. Freelance ile idare ediyorum.
Bende işsizim. Üniversite mezunu olmak bu ülkede bir artı değil
Ben de lise mezunuyum ama mesleğim iyi 85 bin maaşım var
Ascı yim
İstanbul'da işsiz kalmak gerçekten zor. nerdeyse herkes eleman arıyor. tabi içinize sinen bir işe denk gelmemiş olabilirsiniz.
Abla biz okuyoruz da ne oluyor sanki sonu işsizlik çoğunlukla
Var ama uğraşıyoruz bakalım
Ben de öyleyim kpss den puan almak zor geldi lisans mezunuyum ama evde baskı da çok
işsizim bence
Hayır çalışıyorum mevcut bir işim var
Yanlız değilsin. Ama ümitsizde değiliz
Bir isim var uzun uğraşlar sonucu edindim
Issiz olmassk burada ne isikiz vat
Öğretmenim ben de aynı
Var ben
hayır işim var
Starbucksta çalış
Aynı yaştayız bende de durum aynı
Hangi ildesin
İhtiyaçlarını nasıl karşılıyorsun?
Anladım, iş bulana kadar geçici çözümler deneyebilirsin. Tabii ki cinselliği kastetmiyorum
ayıp öı
Ben varim