a) ep evde kalmışımdır
b ) belkide bilinçaltımda evlenmeyi istemiyorumdur
c ) lahmacun
b ) belkide bilinçaltımda evlenmeyi istemiyorumdur
c ) lahmacun
45. yasindayim ve bekarım
Bu nasipten öte onceliklerle alakalı bir durum
Benim bakmakla yükümlü olduğum bir annem var babamın emaneti ciddi anlamda sağlık sorunları ile ugrasiyor
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
öncekilerle ilgili kısmına katılıyorum. Sanırım bilinçaltında evlenmek istemiyoruz. Çirkinde değiliz ama işte :)
Hayir evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyorum ama zumruduanka kuşu misali küllerinden doğan bir geçmişten gelirsen ve iyi niyetin suistimal edilir
Karşına para pul san şöhret mevki makam unvan gibi gelip geçici hırsları heyecanları istekleri olan insanlar çıkarsa biz cikinimizda konusacagimiz zamanları bekleriz
Genelleme yapmak istemem ama o tarz insanlar hayatlar peşinde olan hanımefendiler sonrası hayatları kararmış şekilde anne babanın dizinin dibinde kalan hayatlarını geçiriyorlar
Neylersiniz
şurası gerçek.. bazı kadınlar erkekte çok fazla maddiyata önem veriyor.. bu kaçınılmaz bir gerçek. Ben de önem veriyorum maddiyata erkekte ama bir kısma kadar, öncelik sizde neydi derseniz zekâ arıyorum daha çok 😊
Karakter meselesi Ego kibir insanlara tepeden bakan tavırlar Ukalalık kendini dev aynasında görme en irite olduğum insan tipi Bakın sosyal medyada deşifre olan Dilan Polat olayı
Dusuncelerinize sonuna kadar imza atıyorum bunu belirteyim
ego ve kibir 2 taraf içinde olumsuzdur, sadece kadınlarda değil erkeklerde de var bu özellik
teşekkür ederim 😊
Haklısınız
burada bile bunu sıkça görüyorum benim bu hayatta en çok sevdiğim 2 kelime var biri teşekkür ederim diğeri özür dilerim
Bunu ne kadar kullanıyoruz ben beğeni atan herkese naçizane teşekkür ediyorum
Bu bir inceliktir
Üslup herseydir
Çünkü
Naçizane olarak kalplere yüreklere dokunmaya çalışan bir insanım ve kırmadan dökmeden yapmaya çalışıyorum
Ben teşekkür ederim naçizane olarak sagolun onure ettiniz beni kıymetli vaktinizi aldığım için özür dilerim
çevrenizde nezaketli insanlara bir bakın inceleyin iş hayatı özel hayat vs. nerede bir nezaket ve kibarlık = zekâ.. zekâ olan herşeyde nezaket kibarlık vardır. 😇😊 olgun insanların hali başka.
Onure ettiniz beni bu güzel sohbete devam etmek hayata yasama insana dair sohbet etmek isterdim lakin akşam görev yaptığım hastanede nöbete gidicem istemiyerekte olsa ayrılıyorum saygılar sevgiler sunuyorum güzel bir akşam güzel bir hafta sonu diliyorum size sohbet için çok teşekkür ederim surci lisan ettiysem affola
Mutlu akşamlar dilerim
bende memnun oldum iyi akşamlar diliyorum. sohbet içinde teşekkürler 😊
Rica ederim memnun oldum
Ben ben ben🤣🤣
Cevap
18Cevap
ben de bekarım ama yaşım 23
Bekar mutlu çocuklu sayılıyor mu 🤭🤭🤭
sordum evet dediler
d) domates daha kırmızı. bekarlık evde kalmışlıktır
bilirkişi konuştu
ah bilmezim, ah kart ları karılmışım.. bahane çok, dimi.. hahahaaa
😁😁😁
bahane çok doğru.. sanki zekâ aradığımız birazcık
şaka şaka. kızma.. seçimin🤷♂️bekarlık sultanlık.. özür.🙏
bir evli de çıkıp dese; evlilik bak gerçekten güzel sende dene? ama değil :)
o denemekle olacak iş değil. yüzde 50 şans.. kötü çıkarsa hayatın zindan olur
şartlanmayla zaten evlenilmez.. boş ver.. gerekirse su akar yolunu bulur.. şansın açık olsun 🙏
tamam boşverdim
Ben bekarım ama hayaller, kötü insanlar, sorunlar yüzünden evde kaldım.
kötü insanlar? hayâller?
İnsanın kendi hayranı ve sevdiği bile üzüyorsa kötüdür, ben çok yakışıklı idim hayranlarım bile vardı hemde o kadar çok ki yurt dışında bile, ama bide kendi sevdiklerim, hepsi beni üzdüler, detayları var, hayallerim ise filmlerden bile etkileniyorum, şarkıcı olmak istiyordum mesela, fantazilerim var, farklı ülkelerdeki kadınlarla tanıştım, tek kadınla hayaller yaşanmıyor, olmuyorda zaten, güzel sesimi bile kaybettim, aslında çok şeyden vazgeçtim bu ülkede herkesin kaderi zor, ama herşeyin farkına varınca sonra gelip sen haklısın diyen çok oluyor. Evlilik zaten zor, benim kuzenlerin ikiside boşandı, biz evlenmeye kalkıyoruz biri sevmiyorum diyor öbürü bana hayran olup sanaldan kandırıp gidiyor, öbürü daha başka. Herkesin kaderi ayrı işliyor, evlilik nasip falan bazen ama krtilerler ve detaylar insanın durumu ve karşındaki insanın durumu yaptıkları herşeyi etkiliyor. Bir kadınlada arkadaşlık yaptım uzaktan annem erkeksi kadın onla bile görüştürmedi beni, birgün kavga ettik onun yüzünden. Ben bittim yani. 15-20 senelik işler bende bunlar. Şimdi de annem çok iyi insan oldu bana karşı, ama anlamı kalmadı, şimdi öyle biraz hevesli biraz hevessiz gibi yaşıyoruz. Lahmacun 50-60 lira oldu çiğ köfte 30 karnımızı doyuyoruz ya yeter. Hayaller olmasada olur artık.
evlenmek istemediğin için evlenmemissindir seçenekte bu yok
Olabilir nasibi çıkmamıştır sen neden evlenmedin
bilmiyorum
bazen memnunum bazen değil , değişiyor
şöyle karşılıklı espirilerin havada uçuştuğu bir sohbet neye değişilir?
çıktı beni beğenmediler 😁
bişey demeyim şimdi 🤪
hangi birine dicem yahuu :)
Lahmacun, alkol ve birlikte yaşamak
Bu gidişle sana yetişebilirim
Bende o yolun yolcusuyum 😂
c lahmacun
Evet var sen neden bekarsin
Aaa ben
sanırım evlenme diye bir kurum azalacak gibi :)
35 yaş artık 20 gibi oldu günümüzde.. evlilik yaşıda artıyor, bu nedenle evliliğe bakış açısı da..😉
D) Kunefe
35 vede bekarim
Yaş 34 bekarım
30 bekar var
:))))) gecmis olsun
Bekarlık iyidir
Dusuktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar