Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Geç kalmak diye bir çizgi yok aslında. 30 yaşında bekar olmak ne eksiklik ne başarısızlık. Herkesin zamanı farklı akıyor. Kimi erken evleniyor ama hazır olmuyor, kimi geç buluyor ama sağlam kuruyor. Toplumun takvimi başka, insanın iç takvimi başka. Önemli olan sırf yaş geldi diye acele etmek değil. Yanlış bir hayatı erkenden kurmaktansa doğru olanı biraz geç kurmak daha kıymetli. Bekar olmak beklemede kalmak değil, bazen seçici olmak demek. Hayat kimseyi kronometreyle ölçmüyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok 30 değilim
O kadar yaşlı olunur mu bee
31 im cnbet rakam
Haziran'da 32 olcam
Bekarım sevgilim yok
Üzücü bişey evet ama yanlış insanla hayat boyunca pişman olmaktansa
Doğru insanla 40 dan sonra varsin olsun
Son görücü gittim kız 29 yaşındaydı
Evlilik ve lüks istekleri o kadar fazlaydiki
Görücü gitmekten tiksindim
Bu yaşa kadar beyaz atlı prens bekleyip ben gelince benden bekledi galiba
Üzülme nasip elbet seni bulur
ölüm tarihi ile nikah tarihi şaşmaz23 Yorumla- 3 ay
Aynı şeyleri bende yaşadım bende eylülde 32 olacağım kızların şatafat gösteriş maddiyat görgüsüzlük ve lükslük kıskandırma arzuları nereden geldi neden kolaylaştırmıyorlarda çok istiyorlar doyumsuzlar ve güvenilmezler
- 3 ay
Zamanında 20 yaşınızdayken gezip tozacağınıza evlenseydiniz ya o zamandan bu yana paranız olmamış. Gençken kızlar en azından gençliğinize bakardı sizinle aşk için olurdu genç erkekler görsün 30 a kadar beklerseniz böyle para için tercih ederler sizi kızlar sizin gençliğinizde aşık olur.
- 3 ay
Dışarıdan ne kadar toz pembe görünüyor demii
Evimi aldım ( aniden anahtar cebime girmedi)
Arabamı aldım ( kimse bağışlamadi )
Çok şükür iş sahibiyim sabit gelirim var ( yıllarca dirsek çürüttük )
En son ne zamn gezip tozdum onu bile hatırlamıyom
Okulu bitireyim askerliği bitireyim evimi arabamı alayım evlendiğim kişiyle rezillik cekmeyim diye uğraştım
Ama evet galiba yanlış yaptım 20 yaşında evlenip evlendiğim kadının rezillik çekip cekmemesini umursamaz olmam gerekiyordu ama karekterine ters umarım siz genç birini bulursunuz ☺️
3 ay28 im ama kuyumcuyum. Maddi olarak rahatım. Evim var ama kiraya verdim 26k geliyo ayda ordan. Evlenmek problemli hayat kalitemi, maddiyatımı aşağı çekicek kadın evlenirsem. Evlenmem için cinsellik var ama yeterli bir neden değil sadece bu... onu da çözüyorum. Rahatımı bozmak için geçerli bir nedenim yok. Çocukta istemiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayAblam 30 unda buldu eşini ama aceleci olduğu için yanlış kişiyi seçmiş oldu. Yani o yüzden aceleci olmayın, sonunda birini buldunuz diye denize düşüp yılana sarılmış gibi olmayın. En azından 1 sene sevgili olun ailesini çevresini alışkanlıklarını tanıyın öyle evlilik düşünün. Ama evlilik için geç değil, ideal yaşlar bunlar.
50 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Şunu hemen kalbine yaz: geç kalmak diye bir şey yok 💕 30 yaş bekar olunmayacak bir yaşmış gibi sunuluyor ama hayat herkes için farklı akıyor. Kimisi 25’te evlenir mutsuz olur, kimisi 35’te aşkı bulur ışıl ışıl olur ✨ Senin zamanın senin hikayen. Kendini başkalarıyla kıyasladıkça üzülürsün. Gerçekten evlenmek mi istiyorsun yoksa çevre baskısı mı hissettiriyor bunu? 💭💗
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u 3 ayBekarım evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
3 ay
Ayni sorundan müzdaribim.
Belediyeye mektup yazdim 30 olursam temizlik yapacagim
054 Yorumla- 3 ay
Kovalıktanistifa edersen belki bulursun😝😝
- 3 ay
- 3 ay
Sen bilirsiiin 😔ama gerçek bu😝
- 3 ay
@Yengecliktenistifa
![30 yaşında olup da bekar olan var mı?]()
Bu konuda netim. - 3 ay
belediyeye şimdiden git derim o zaman sqiçdççdçwçssş🤭
- 3 ay
@Yengecliktenistifa
Evet. - 3 ay
Kova mıydın sen Kavaklı?
- 3 ay
@düşünmektükenmektir Evet
- 3 ay
O yüzden kavga ediyoruz desene.
- 3 ay
@düşünmektükenmektir Kavakli degilim yalniz.
- 3 ay
@hayalsizdasporav neden kavaklı diyorlar sana?
- 3 ay
@Yengecliktenistifa Kavakli olmadigimi biliyor. Anlamiyorum ona sor bence.
- 3 ay
Tamam sende anladık resim ekleyebiliyorsun🤦♀️
- 3 ay
@Yengecliktenistifa
Ahahha evet. - 3 ay
Kavaklısın, sen dedin. Samsun/Kavak.
- 3 ay
Kavak / Havza.
Aklımda onu tutmadım. Samsunlu degil misin, o kadar her şeyi paylaştık. Yapma allasen. - 3 ay
@düşünmektükenmektir Havza demistim. Ayrica sen gene niye gerginsin.
- 3 ay
Yok değilim. Ha havza ha kavak. Ne fark eder. Bu mu sorun😀
- 3 ay
@düşünmektükenmektir En son ego savaslari yapiyorduk hatirlarsin.
- 3 ay
Hiç konuşmamışız gibi yapman ne derece doğru hemşehrim?
- 3 ay
@düşünmektükenmektir En son ne yazdigini ve cevap alabilecek cesareti sergilemedigin icin olabilir mi?
- 3 ay
Ben egosuz biriyim. Seni bilmem. Artık o kişinin olduğu yere de gitmiyorum. Yaklaşık 1.5 aydır görmüyorum.
- 3 ay
@düşünmektükenmektir Bunu sordugumu hatirlamiyorum. Hayatin ile ilgili konusmamizi en son ne söyledigimi söylersen daha saglikli iletisim olacak.
- 3 ay
Ne yazdığımı ve cevap alabilecek cesaret?
Bu nasıl cümledir alamancı? - 3 ay
@düşünmektükenmektir En son ne yazdigini hatirliyor musun? Onun cevabini alabilecek cesaretin olmadigini gördüm.
- 3 ay
Ne yazmışım ne cevabı? Kafa ütülemek istiyorsan benim kafam zaten ütülü, hiç yeltenme.
- 3 ay
Hava etkisi boğuyor. Sıyrıl şu kova havasından. Seni çok avareleştiriyor.
- 3 ay
@düşünmektükenmektir Bunu burada tartismayalim. Özelde tartisalim.
- 3 ay
😀
- 3 ay
Çok mu özledin beni sen acaba?
- 3 ay
Burasi bizim savas alanimiz degil. Neyse sorunumuzu medeni sekilde düzeltelim.
- 3 ay
@düşünmektükenmektir
Sabir yarabbi. - 3 ay
Hangi sorunumuzu arkadaşım? 🦔🐣🐇🐟🐒🦚😺🐦🦆🐮
- 3 ay
@düşünmektükenmektir
Derdin ne? Cok merak ediyorum gelip gelip sariyorsun insan gibi soracaktim sana seden? - 3 ay
Ne derdi neden bahsettiğini anlayan yok , bir kiz uğruna dustugun şu haller içler acısı.
Sınırı aşma. Ne yaptığını zannediyorsun sen? - 3 ay
Kmlerce öteye bir kiz icin gidip de sonra polislere teslim edilisini mi anlatalım yani. Hapishanelere düştüğünü vs?
- 3 ay
@düşünmektükenmektir Buradakiler ne anlayabilir? Gelip gelip bunlari söylüyorsun. Gecmisi döküyorsun sinirimi asmiyorum. Sen sinirini asip duruyorsun. Bir diyecegin varsa ararsin yüzüme söylersin yoksa böyle yazip yazip kuytu köseye cekilen kedi gibi savasmazsin.
- 3 ay
Sen hangi sıfatla özel paylasiyorsun. Ben burada hicbir sey yazmamisim. Sen umrumda bile degilsin. Senin neyini takip edeyim. Soruda yorum yaptım sonra seni gordum. Haddini asma. Elinde kalir.
- 3 ay
@düşünmektükenmektir Sana giren cikan ne bu benim sorunum?
- 3 ay
İsim paylasamazsin sen. Sana giren çıkan bir seyler oldugu belli.
- 3 ay
@düşünmektükenmektir Sen hangi sifatla benim sana anlattigimi paylasiyorsun? Umurunda degilsem neden söylüyorsun? Yapma ikidir bunu yapiyorsun. Haddimi asmiyorum sen haddini asiyorsun elimde de kalmaz.
- 3 ay
İyi oku , haddini aşma. Haddini bildirirler. İsim paylasmissin. Kimin neyi paylastigi ortada.
Neyseki fake'ti. 🥸 - 3 ay
@düşünmektükenmektir Fake olsaydi bu kadar celanlenmezdin. Manipülasyon da zayiflamissin
- 3 ay
Fake degilse bul bakalim. Her seye inanman bu devirde kötü, çok kırarlar seni.
- 3 ay
Aşkına el uzat sen, benim elimi alabilecek kişilikte biri degilsin.
- 3 ay
Kızcağız seninle ilgilenirken, saatlerdir bana yaziyorsun. Olgunlara mı sempati duyuyorsun oğlum sen?
- 3 ay
@düşünmektükenmektir Vay be. Gecmis gitmis iliskiyi bu anda yasadigimi düsünmen biraz daha sizofreni teshisi koyacagim sana bu gidisle.
- 3 ay
@düşünmektükenmektir
Kizla iliskim biteli yillar oldu sen hala gecmiste yasiyorsun - 3 ay
Burdaki arkadaştan bahsettim.
Senin agir psikolojik sorunların var. Yazılanı anlamaktan acizsin. - 3 ay
Bir oradan bir buradan. İletişim cehaletini yaşatan bir insansın. En başta sana elimi uzattım derdin varsa özele gel dedim ama burada tartışmayı doğru buluyorsun. Yazık
- 3 ay
Uzak dur ayyaş. Taciz etmeyi bırak. 2. Polis vakanı benimle yaşama.
- 3 ay
@düşünmektükenmektir https://www.youtube.com/shorts/ff4vs3F86gw
Anlik ben. - 3 ay
Dişçiye gitmeni tavsiye ediyorum.
- 3 ay
@düşünmektükenmektir
Tabi efenim
Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Gerçekten evlenmek istiyormusun? Önce kandine saygı duymalısın, bu seni güzelleştirir. Çevreni izlemelisin ve gayret etmelisin. Daha önceden tanımıyorsan nasıl biri olduğunu bilemezsin. Diğerlerini de gözlemleyerek inceleyebilirsin. Uygun olduğunu düşündüğün biri olursa da tanışma yollarından birini seçersin. Sen istiyorsan mutlaka seni de bekleyen biri vardır. Kusura bakma ata sözü bu: Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. Yaşla ilgili bir şey değil bu.
01 Yorumla- 3 ay
Abi ne anlasınlar ki o kadar beyinleri yok armut piş ağzıma düş ilk adımı erkekten beklerler maddiyatı erkekten beklerler birde çok seçici olurlar önüne gelen aday hoşuna gitmezse mideleri bulanır ne günlere kaldık varsa yoksa tip ve maddiyat kimse adamlığa karaktere kalp güzelliği sadakat ve güvene bakmıyor
Biri zamanında bir söz çıkarmış bir kez evleniyorsun dünyaya bir defa geliyorsun herşeyin en iyisi olsun diye sadece ona odaklanmışlar
Erkek boylu poslu kaslı yakışıklı düğün en lüksünden en pahalısından ev ve eşyalar en pahalısından birde kendilerine tozda kondurmuyorlar bulaşık yıkamam çamaşır yıkamam elimi sürmem
Beğenmediği bir erkek ile de neden evleneyim rahatımı bozayım diyorlar çirkinse evlenme ihtiyacı duymuyorlar ana evinde keyif yapıyor
3 ayHayatımda kimse yok. Sâdelikten ve yıpratmamaktan yanayım lâkin ben kolay güvenemiyorum artık kimseye
43 Yorumla- 3 ay
Bilmez miyiz...😊
- 3 ay
Yılların hamuşu.
- 3 ay
@düşünmektükenmektir benimle derdiniz ne pardon?
3 ayKadın için 30 geç bi yaştır evlilik için bazı şeylere zamanında iyidir ben 30 olsam düşünmem evlilik
49 Yorumla
Soran3 ayGeç diye ömür boyu evlenmeyelim mi
- 3 ay
Şu an evlimisin
- 3 ay
😔
- 3 ay
Sen baya kudurmuşşun belli ama evde kalmışsın üzgünüm
- 3 ay
Kudurukluğa dair bir yorum yapmamış soran kişi. Bi insan hemcinsine nasıl böyle iğrenç davranabilir hayret ediyorum. Bu arada en iyi evlilik yapanlar 30 civarı oluyor. İlişki uzmanlarından da bunu dinleyebilir ve mantığını kavrayabilirsin. Ayrıca bir insan sağlıklı ise ve sporunu yapıyorsa 40 yaşında olsa bile 30 gibi gösterebilir. Bunun örnekleri çok var. Keşke sen evde kalmış olsan da bir de kendin gibi çocuk dünyaya getirmesen.
- 3 ay
Neye göre geçtir?
Soran3 ay@melisbuseylmazzzz evlenenler kudurmuş mu oluyor🤣🤣Karşıma hep senin gibi iğrenç insanlar çıktığı için korktum belki de umarım konuştuğun yerden sinanirsin
- 3 ay
Evde kalman benim suçum mu abla
Soran3 ay@melisbuseylmazzzz ben evde kaldım en azından senin gibi sürtmedim sokaklarda beyin hücrelerin ölmüş geze geze
Gizli Üye(30-35)3 ayBen varım ama tanısarak yapma gorucu usulu gıt bu dervırde hepsı uckur derdınde ben gorucu usulu gıdıyorum
67 Yorumla
Cevap sahibi3 ay@Emir_34_ reelde sevgılı bulusmalarından daha heycanlı temız oluyor. Ben genelde usengec ınsanım aramayı sevmem adım duyuldukca duyulmus bı suru gorucu gelırdı kız var vermıyorlar falan ben severım egom oksanırdı. Erkek tarafı haber salıyor 2 kadın bazen 1 erkek 3 kısı gelıyorlar. Ben bı hosgeldınız dıyorum bı kolonya tutuyorum bıde hanımefendı takılıyorum acayıp bayılıuorlardı bana😀 neyse anlatıyor oglumuz yası ısı soyle c yerde olcaklar calısmasına karsı baskı yapan ınsanlar degılız calıssın okusun. Sonra gelsın dersem oglanı alıp 2. Defa gelıyorlar. Bız yan odaya konusmaya anlascakmıyız gecıyoruz. Krıter falan Bırbırımızı görüyoruz. Konusması sohbetı. Ben huyunu suyunu bızımkılere abıme devrederdım arastırırlardı ben tıpıne bakardım. Begenırsem arastırırdık oglanı. Begenmezsem red ederdım. Onlar gıdınce ararlardı. Ne dusunuyorsunuz falan dıye nasıbınızı baska yerde arayın derdık😀 kız ıcın zevklı yazık erkeklere acıyorum. Ben red ederdım ınsatadn ıstek atarlardı tekrar gorucu gelırlerdı baya yorarlardı benı.
Cevap sahibi3 ayEğer gorucude kız cagırıp bakıyorsa bostadır. Senle yan odada yuzu gulerek konusuyorsa begenmıstır ugurluyorsa sız gıderken o kızı alırsın demek😀
Cevap sahibi3 ayYuzu gulmuyorsa muamma dusunuyor aklında bıseyler var demek. Yorucu ama guzel bısey ya gorucu ben sevıyorum
Cevap sahibi3 ay@Emir_34_ amınnn sozluyum Şu an . Tıpe bakmıyorum artık :))
Gizli Üye(36-45)3 ayBekar olmak niye sorun sizin için?
Evlenmek zorunda değiliz ki.
38im
72 Yorumla
Cevap sahibi3 ayAksine, evlenmemenizi oneririm. Hele hele asla çocuk dogurmamanizi.
Cevap sahibi3 ayBeğenenler teşekkürler
Herkes evlenmek zorunda değil geç kalmış hissi çok yaygın herkes hayatında her şey tan gibi görünür ama her şey sadece ekrana yansır
20 Yorumla
3 ayYalnız değilsiniz rahat olun ve canınızı sıkmayın derim
35 yasında olupta evlenmeyen var
Umarım en kıs azamanda hayatınızın askı ile hayatınızı birleştiriputlu bir ömür surersiniz...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ay43 yaşında olup hala bekar olan var🙄 merak etme hiçbirşeye geç kalmış değilsin. Hatta bazılarına göre şanslısın da.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
3 ayOtuz yaş bekar olmak için ne erken ne geç herkesin yolu başka akıyor kendini başkalarının takvimine göre yargılama bence ❤️
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ay30 yaşında okuyabilir veya bekar olabilirsin sosyal medya zehirlenmesi tamamen bu geç kalmışlık hissi bu senin hayatın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayÇok var hem de. Panikleyip acele etmene gerek yok. Geri dönüşü olmayan hatalı bir karar vermektense bekar olmak daha sağlıklı sanki.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bence hayat yenı baslıo ben 35 oldum evlilik vs 40 tan sonra bence Şu an erken
10 YorumlaGeç değil çık o algıdan herkes evlenmek zorunda değil karşına bir anda çıkıyor 28 yaşında evlendim. Bekarlığın tadını çıkart. Umarım doğru biri çıkar karşına aksi halde evlilik kabusun olsun istemem
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBöyle sorular tamamen trol olup niyet açık oldugundan beri zerre umursamıyorum
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ay30 değilim ama ben de geç kaldığımı düşünüyorum bazen 🫠
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
3 ayBaşkalarına göre mi geç kalıp kalmadığına karar vereceksin
00 Yorumla
3 ayHiç ilişkin olmadı mı senin geç mi kaldım diye soruyorsun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. tabii var, ben 25 yaşındayım henüz bekarım meselaaa, 30a kadar vakit var dimi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Olan çok insan var benim arkadaşım 42 yaşında halen bekar
00 Yorumla30 yok 29a kadar olanlar var bir de 31 ve yukarısı olanlar var. 30 olanlar evli hep😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ay37 yaşındayım ve hiç evlenmedim.. İçin rahat olsun..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. 30 yaşındayım bekarım ve kimseyle birlikte olmadım halen bakirim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 aySıkma canını 4o dan sonra hayat sifirlamakda var. Herşeye yeniden başlamakta var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Ben de hala bekarım ama bulamıyorum düzgün bir insan hemen bulayım nikaha basacağım😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
3 ayBende bekarım hiç sevgilim olmadı ve evlenmedim geç kaldık yalan yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayYok ülkenin geneli bekar kimse evlenmiyor evlenen de boşanıyor zaten
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
3 ayBen de yaklasiyorum bekarim
Rahat ol sıkma canini evlenirsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayYok beee saçmalama 👍
Tercih meselesi evlenmek için uygun birini bulursam tamam ama evlenmiş olmak için evlenmem 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayYani var ama eğer evlenip çoluk cocuga sahip olmak istiyorsan kadında olmanı göz önüne alırsak biraz acele etmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ay20 sene önce evde kaldı derledi ama şimdi ideal evlenme yaşı oldu 😊😊
11 Yorumla
Cevap sahibi3 ayEvde kalmadın ama 5-6 sene içinde evlilik işini halletmeni öneririm 😊😊
Gizli Üye(30-35)3 ayYoo bende 30 merdiven dayadım ben geç kaldığımı düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ay32 yim bekarım ve böyle de devam edeceğim 🥳
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayHatta 2 gün sonra 31 olacam ve bekarım hangimiz sqnssiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ay33 yaşında bekarım nasip işi yanlış bir evlilik olacağına geç olsun
00 Yorumla
3 ayEvet kafana gore yasadigin guzel günlere özlem duymak icin gec kalmissiin.😊 Evlende bekarligin kiymetini bilesiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
3 ay31 yaşımdan selamlar. 😂😂
50 Yorumla 27 yaşımda bakirim kız eli bile tutmadım herhangi bir kadınla kahve bile içmedim ben çoktan elendim bu konuda
01 Yorumla- 3 ay
her ne kadar kadınların çoğu bunu inkar etsede dindar kadınlar hariç bir erkeğin daha önce ilişkisi olması birşeyler yaşaması başka kadınlar tarafından arzulanması kadınlar için daha caziptir daha cok etkilenirler ayrıyetten hiç sevgilisi olmamış bakir bir erkek güzellemelerinin yanı sıra asla öyle bir erkek istemez hiçbir kadın
Olabilir neden olmasın. Hiçbir şey için geç değildir önüne bak.
10 Yorumla
3 ayYaşım 36 hala bekarım 😉 Evlenemedim diye de ağıt yakmıyorum mesela evlenmek boş iş...
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle boş iş 👏👏👏👏👏
30lar yeni 20ler. Evliliği bir başarı kriteri olarak görmemek lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ay29’um bekarım. Geç kaldık gibi
717 Yorumla
Soran3 ayGörücü geliyor mu
Cevap sahibi3 ayGelmiyor
Soran3 ayBana da garip bir şekilde
- 3 ay
Tam zamni bencee
Cevap sahibi3 ay🤷🏻♀️
- 3 ay
Daha hencsin onemli olan hala fit olman
Cevap sahibi3 ay@Sınırsızboğa değilsem ne olacak, öleyim mi? evlenmiş olmak için evlenecek değilim, nasipte varsa vardır, yoksa üzer ama yapacak bir şey yok sağlık olsun
- 3 ay
Evwt ama sanki iatiosun evlenmeyi xper yo detayli bu konu hakkimda
Cevap sahibi3 ay@Sınırsızboğa herkes evlenmek ister, kim bu iğrenç hayatı biriyle paylaşıp derdini yükünü hafifletmek istemez ki? Nasipte yoksa yoktur diyorum ben sadece
- 3 ay
Evet haklisin hocmi olmadi ya xper yok diom
Cevap sahibi3 ay@Sınırsızboğa olmadı
- 3 ay
Anladim ya benimde sorunum ayri maalesef anlatirim dinlersen
Cevap sahibi3 ay@Sınırsızboğa profiline baktım az önce, başta baksaydım seninle asla muhatap olmazdım
- 3 ay
Ya simdi bak
- 3 ay
Resinle ne alaka diomya aldanma resimde gorunene herkesin sorunu var
Cevap sahibi3 ay@Sınırsızboğa fark etmez, zihniyetin öyle senin
- 3 ay
Ya of ne alaka sende hemen on yargi
Yanlış insanla beraber olacağına yalnız kal ne zaman evleneceğin önemli değil bence
00 Yorumla
3 ayMaalesef her insan dilediği yaşta gönlünün dengini bulamıyor.
00 Yorumla
3 ayBenim arkadaşım 35 inde bir kadın ve hâlâ bekar sen yine iyisin eger 30unda isen ☺️
00 YorumlaBekarlık iyidir
Ben badigardım mekanda
Evlenenler bosanıyor bu devirde evlenmekte zor00 Yorumla
3 ay26 yaşındayım ben daha bekarım :) geç kalmamısınız gibi sanki :) her şey zamanla olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
3 aySen geç kalmadın tam zamanı
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayBen de 28 yaşındayım bekarım ne zaman evleneceğim ya hadi evlenelim mi küçük olmam sorun olur mu senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayEğitimli, kültürlu bir insanim ciddi ilişki ariyorum uygunsa tanişmayi isterim
08 Yorumla
Soran3 ayGizlisin
Cevap sahibi3 ayburada misin
Soran3 ayEvtt
Cevap sahibi3 ayCiktim
Cevap sahibi3 ayorada misin
Soran3 ayEvtt göremedim
Cevap sahibi3 ayburada misin bekliyorum
Cevap sahibi3 ayBekledim gelmedin
3 ay35 olam ben 😄😄😄 nasip hersey
80 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. 30 yaşında degilim ama bekarım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.
3 ay30 değilim ama yakınım ve de bekarım
10 Yorumla
3 ayKafan rahat daha ne istiyorsun
00 YorumlaNeden zevki kaçırdın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. 31 yaşında olup bekar kalan var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı.
3 aygeçtik ve halen bekarız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bız konusmayalım en yiisis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ay20 yaşında evlendim 😄
00 Yorumla - Devamını Gör (175)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne