eşimin en yakın kız arkadaşıma aşık olmasından korkuyorumm nasıl kurtulcam bu psikoljiden :(?

arkadaşlar ben 6 senelik ilişkim sonrasında evlendim 1 yıllık evliyim eşim bei evet çok seviyo ama benim kruntulu yapım yüzünden sık kavga ederiz. şimdi de içime Bir şüphe düştü acaba eşim en yakın arkadaşımamı aşık. mesela tabu oynarız onla eş olmak ister batak oynarız onla eş olmak istiyor. ben batak hiç bilmem. o kız arkadaşımda böyle oyunları iyi biliyor ve eşimde batağa çok aşırı düşkün. geçen onlar batak oynadılar tabii benm aklımda bu soru döndü dolaştı ve bana göre sebebi önemli ama eşime bundan bahsedemediğim için ona göre sebepsiz yere küstüm öyle olunca ne bu trip diye oda benle konuşmuyor. Bir yandan onu çok seviyorum ama Bir yandan o kız arkadaşıma aşık diye ona kızıyorum soğuyorumm :( ne yapıcam bundan kurtulmam gerek bu dşünceden
Güncellemeler
+1 yıl
ve şöyle Bir ayrıntıda var. eşim o kız arkadaşıma kıl olurdu önceden. evlendikten sonrada Bir ara görüşmeme yasak koymuştu. ve eşimin herkesle muhabbeti iyidir herkesle aynı ilgi alakyla yaklaşır o yüzden ayırt edemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar çok kötü bir haberim var. dün gece aslında o kadar büyük değil ama kavga ettik. bana dedi ki senn yersiz triplerini çekemem. e bende söyleyemiyorum asıl küslüğümü sebebii. bıktım artık doldum taştım istemiyorum dedi.
eşimin en yakın kız arkadaşıma aşık olmasından korkuyorumm nasıl kurtulcam bu psikoljiden :(?