kendinizi isteyerek ya da istemeden teşhir ettiğiniz oldu mu ? nerenizi ve kime karşı ?
Oldu
Olmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir gün masada oturuyordum,ayağa kalktım,arkadaşlarım 'hemen arkanı dön' dediler,anlamadım;bir tanesi yanıma gelip 'pantolonun yırtılmış' dedi.Kan beyin damarlarıma vurdu resmen,ateş aldım.Elimi pantolonun arkasına attım,yırtık uzadıkça uzuyor.15-20 santim yırtılmış.Hemen hırkamı çıkardım ama iş işten geçmiş,2-3 kız çoktan görmüş ki şansın azizliği o gün de kırmızı bir boxer giymiştim;çok harika oldu,tam oturdu :D.
inansak mı kine :D
Giriş katında, hemen merdiven yanında, koltuğa çıplak oturdum. Malumu ağzıma aldım. 1-2 dak içinde ev sahibinin kızı velini geçerken gördüler. Perde aralığı çok az. Ben farketmemişim gibi beni izlediler.
dekolte gıymeyı severım kendıme guvenırımde teshırcılıkse evet yapıyorum kımsede kusura bakmasın gundelık hayatta bıle gıydıklerımın yakası acıktı boguluyorum yoksaa...
Oldu, oluyor galiba..
Cevap
6Cevap
metrobüste giderken sabah erken saatleri olduğundan dolayı benim yaramaz dim dik ve tüm gözler üzerinde
Önümüzdeki hafta bir tarihi hamamda bu heyecanı yaşamayı planlıyorum. Buna ek olarak çok samimi arkadaşıma çıplak poz vereceğim 2 gün sonra.
Geçen kazayla çarpıştım.
Olmadı layn :)
plajda mecburen
senin gibimi :)
Olmadı öyle birşey
Olmadı
olmadı.
Olmadı
.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar