Ulann ben bunları yolda görürken bile tiksiniyorum siz nasıl sevgili oluyorsunuz Türk kızları gerçekten mazoşist mi sizce tipe bak yüzüne tükürsem tükürük bunun yüzüne değilde yere gitmeyi tercih eder tipe bak barzoo yılıklı adana kekosuu gerçekten bu kızlar tam salakk bu kızlar bir b*k çıkmaz kızım adam gibi varken eli yüzü düzgün seni üzmeyen efendi erkekler varken neden keko mkk sonra derler neden şiddet var erkeklerde siz ne yapıyorsanız kendi elinizle yapıyorsunuz mk kezbanları
kardeşim bu çocuklar bide Türk olmuyorlar malum kekolar kızlarda bu çakma gangsterlere bayılıyor mk malları :D bunlar adam ayakları yaparlar tek başlarına hiç bişey değillerdir bir kavga olsa 10-15 kişi dalarlar millete cebindeki bıçağa güvenir vs sözde bunlar daha erkeksi ondan hoşlarına gidiyor yeminle kızlar tam aptal haklısın gerçek bu
Lisede okurken hiç mi görmedin o kadar güzel yüzlü temiz efendi cocuklar varken Türk olmayan malum kekolarla takılırdı kızlar okulun en tipsizinin peşinde pervane olurlardı neden onlar sürekli onla bunla kavga ediyorlar bu salaklarından hoşuna gidiyor işte
Bir keresinde bu kekolardan birini dövmüştüm lisede sonra bana dalmaya 10 kişi geldiler mk Allah'tan arkadaşlarım delikanlılık yapıp benim yanımda durdular bişey olmadı yoksa o kadar kişi linç edeceklerdi adam değil bunlar ciğerlerini bilirim Serseri keko tipleri seviyorlar bu salaklar bu kekolarında %90'ı Türk değil Türk erkekleri genelde efendidir eğlence makara yapar serserilik çoğunda yok o yüzden aptal kızlara etkileyici gelmiyor herhalde
kadınların bilinç altında güçlü erkeğe yönelme güdüsü var ama bunlar ne erkeksi ne güçlü tek başlarına bir hiçler bıçağını al elinden 15 kişi takılmasın teke tekte çoğu kişiden dayak yer bunlar eee o zaman neresi güçlü erkeksi bunların? Sadece öyle ağır abi ayaklarında wanna be gangsta mk lavukları :D
bu sözden yola çıkarsak, çiçeklerin gelişip büyümesi için poka gübreye ihtiyaç vardır. işte kızlarda bu yüzden poktan adamlarla birlikte olurlar.
işin şakası bir yana da gerçek aslında 2 sebepten kaynaklı. birisi bizi korur kollarlar düşüncesi diğeri ise bunu değiştirebiliriz düşüncesi. 12 25 yaş arası kızlarımız efendi erkek yerine bu gibi erkeklerle olur çünkü onu değiştirmeye çabalarlar ve değiştirirlerse mutlu olurlar. tabi şiddet görürler taciz tecavüz olur ya da kızlıklarını verirler şanslılar hamile kalmaz ama hamile kalanlarda fazladır.
sonra da yandım anam diye ortada dolanırken efendi erkeklere sığınırlar. tabi sözler davranışlar ve kızlık zarı diktirme gibi yöntemlerle de o efendi erkekleri kandırırlar. mahallede çıkmadığı erkek kalmayan kız vardı ve bu kız dedesi yaşındakilerle bile para için çıkmıştı. anal seks sevişme yalatma ile oral seks sakso her şeyi vajina hariç yaşamıştı ve açıkça anlatırdı ve saf bir çocukla evlenmişti. geçmişini anlatanlar olmuş karım öyle olamaz iftira atma kıskanma bizi diye kavga etmiş ve kadın açıldıktan sonra önden yaparakta aldatıyordu ama eşin haberi duymuyor. belkide çocukları başkasındandır.
Şöyle maalesef ki şiddet ülkemizde artık öyle bir noktaya geldi ki sadece böyle tipler değil üniversite mezunu eğitimli dediğimiz kesimde artık bunu yapıyor maalesef
Hayır aslında nadiren çıkmıyor sadece çok ulu orta yapmadıkları için bizim haberimiz olmuyor Yani bunun tiple değilde karakterle ilgili olduğunu düşünüyorum
Genelleme yapma bence ben öyle birini gördüğümde şöyle düşünüyorum Ya bu adam şimdi böyleyse mesela şimdi bu kadar kıskanıyorsa sesini yükseltiyorsa VS iş ciddiye bindiği zaman daha kötülerini yapacak belkide vuracak bana o yüzden o tür insanlarla muhattap olmamaya çalışıyorum elimden geldiğince
Yemin ederim şoke oluyorum bundan daha temiz kalpli varken neden bu tip ben bile bunların yolların geçmiyorum bunlarda bıçık bali uyuşturucu hırsızlık şiddet siz kızlara eğitim şart
Sonrada erkekler kötü diye sızlanırlar, geçmiş önyargılarının cezasını iyi adamlar çeker. Lise zamanımdan beri düşüncem aynı, böyle adamları hayatına alan seviyesiz kızlara bakmıyorum
En İyi Cevaplar