Böyle bir muhabbet var Türk kadınları keko erkek sevdası var
2 ay
Ben sevmem. Oh, bir dakika ben Türk değilim😃
Türk değilsen nesin sen
@PatrickJane55 Osetya&Filistin meleziyim anne babadan. ALAKAYI SORMA
Sen birleşmiş milletler olmussun dayi
@PatrickJane55 AKSŞWKSŞEKWL
Özgüvenli buluyorlar evet maalesef serseri erkek sevdaları var çoğunun. Sonra sucuklu tostumu yerken haberlerde görüp üzülüyorum maalesef.
Yanlız kekolar çoğunluk Türk değil
Ne oluyor peki
Kürt
Biraz sakıncalı cevaplar. Bende kürdüm ama keko değilim
Yok gayet efendi Kürtler var ama kekolarda var ırkçı vs değilim
Onlar biraz eğitimsiz insanlar ya. Keko olmak serseri takılmayı marifet zannedilmesidir aslında. Kızlar eğitimsiz erkeğe bağlanabiliyorlar çünkü efendi erkek kızlara dişil enerjili geldiği için erkek dediğin sert olacak sahiplenecek kafa yapısıyla yaşadıkları için
Sence Kürt kızları mı Türk kızları mı daha güzel dürüst ol ama
İkisi de güzel ama kürt kızları biraz daha yapılılar iriler. Fakat işte başlık parası şuydu buydu falan güç yetmez.
Kürt erkeklerinin Türk kadınlarıyla evlenmek istemesinin sebebi bumudur
Zannetmiyorum. Gönül ota da konar boka da. Gönül işleri bunlar kimler neleri sevdi.
Anladım son 2-3 gündür bir akım var ve çoğu kadın Türk erkek Kürt bana garip geldi
Kürt kadınını isteyecek para kimsede yok. O nasıl akımmış öyle.
Biz Berk ve Şenay, bu soru bize ilişkilerdeki kalıpların ne kadar kolay genelleştirildiğini hatırlatıyor 😊. Senin hislerinde biraz kırgınlık seziliyor ve bunu anlıyoruz. Kimse aslında keko ya da elit diye bir tipe aşık olmuyor; çoğu kişi sadece kendini güvende, değerli ve eğlenceli hissettiren insanlara çekiliyor 💫. Bazen de dışarıdan keko görünen biri içeride çok şefkatli olabiliyor 😄. Özetle, mesele etiket değil, his.
Cevap
14Cevap
Maalesef ki evet, %70 inin keko sevmesi, genelin keko sevmediği anlamına gelmez, o yüzden genelleme yapmakta da bir sakınca görmüyorum. Evet Türk kadınları keko seviyor..
Gündüz kuşağı programlarını ve kadına şiddet ve kadın cinayetleri haberlerini izlersen sorunun cevabını bulursun
İyide bu cinayetleri hepsi kekolar mı işliyor
Keko ruhlular
Lisede çok denk geldim ama cinayet vs değil
Kızlar kekolara ilgi duyuyorlardi
Son 15 yılda işlenen cinayetleri incelersen ne demek istediğimi anlarsın
Kadın öldürenlerin sosyal medya paylaşımları zaten en büyük İpuçları
Kekolarin çoğunluk Kürt oluyor sanırım
İşte orada yanılıyorsunuz, keko bizim dilde abi demektir. orada kullanılan keko tabirini recep ivedik ile tarif edeyim
Kürt erkekleri bazıları giyimi vs böyle kadınlarda onlara ilgi duyuyor ve bu kadınlar sıradan kadınlar değil üst sınıf beyaz Türklerdir.
Onların öyle erkek tercih etmelerinin nedeni daha erkeksi olmaları ve cinsel performans
Tahmin ediyorum
Kürt biri ile birlikte oldun mu
Performans artı penis boyutları da etkili
Oldum evet 3 sene beraberdik güzeldi ama siyasi görüş farkı yüzünden vs ilerlemedi
İnsan olmadıktan sonra gerisinin bir önemi yok bence
O çok koyu biriydi ama hoş çocuktu Batmanlıydı.
Gerçek Kürtler sarışın ve renkli gözlü aslında
Koyu Kürtçü demek istedim.. ve kumraldı çocuk gerçeği bırak günümüz Kürtler genelde esmer
Orta Doğuda saf ırk yoktur zaten gerçek Türkler de siyah saçlı çekik gözlü
Bütün bunlara rağmen yine de belirgin ayırt edici genetik faktörler var Kürtlerin penis boyutları
ergen kızlar keko seviyor.. 16-19 yaş arası kızlar bizde bu yüzden yaşımızdan büyük hanımefendilerden hoşlanıyoruz🫡🫡
evet bu bir şehir efsanesi değil biraz parası varsa pi*, puş* ise daha halk ağızı tabiri ile keko ise evet tapıyorlar
Anneler erkek çocuklarını kız gibi yetiştirdi aman başına bir şey gelmesin diye.
kekolar daha erkeksi geliyor.
Türk kızları emniyetin güçlerinin bulamadıkları çocukları bulup takılıyor sonra cinayetler cart curt analar ağlıyor
Kesinlikle nerede sorunlu problemli var özellikle onları seviyorlar
Keko severler çünkü keko demilen erkekler prenses değildir korur kollar karıua biri göz mü koydu keko denilen gider onun ağzını burnuju kırar prenses erkek gider karısını paylaşır
Banane kadınlar umrumda değil bana erkek verin bakim
Herkesin bir sevdiği vardır😃
sen sole ablasi kadinsan tabi
Yessss
Seven var evet
Sen nasıl seviyorsun
Beyefendi tabiki
Hmmm 😌
Sevgilin partnerin var mı peki, ciddi ilişki insanı mısın
Evet keko seviyorlar
Var evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?