Türk kızları neden bu kadar çirkef tabiri caizse boşuna dayak yemiyorlar valla?

Benim eşim 3 erkek kardeşler ben en küçükleri yim eşimin 2 abisi var onlar da evli eltilerim bir ortaokul biri lise mezunu bankada çalışıyorum tek okumuş benim aralarında eşim ve abileri kayınpederinden görmüşler birazcık içme huyları var ama derler ya adamlar ağzıyla içiyor Ben eşim içip de evi aç da açıkta bırakmıyor Ben maaşımı hiç açamıyorum desem yeridir Ayrıca içip gelip olayda çıkarmıyor vurup kırmıyor bağırıp çağırmıyor gidip misafir odasına yatıyor Ben içkiden rahatsız oluyorum çünkü alkol aldığı zamanlar öyle yapıyoruz yani problem çıkarmıyorum eşime diğer iki eltilerim aynı apartmanda oturuyoruz eşleri içtiği gün kavga kıyamet bağırış çağırış ciyak ciyakk ediyorla neymiş alkol günahmış zararlıymış kendi günahlarını temizlediler de başkasının günahını kontrol etmek kaldı Ben olayı çıkarmayınca bana da kızıyorlar onların eşleri diyormuş küçük eltim izden örnek alın okumuş kadın tabii sizin gibi değil falan diyorlarmış dediğim gibi alkol eşimin zevki yani ona zarar gelmemesi için ben de bırakmasını isterim tabii ama bu tamamen onun kararıdır olay çıkarmıyorum haksız mıyım Türk kadınları gerçekten çok çirkef
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse şiddeti hak etmez ise kimse durduk yere kendisine karıştırmayı müdahale etmeyi de hak etmez öyle değil mi
Türk kızları neden bu kadar çirkef tabiri caizse boşuna dayak yemiyorlar valla?