Kafam küçük ya benim, boy da 1,82 olunca... Nasıl aşarım bu durumu?

evet bu durumu kafama çok taktım, saçlarımı da bazı sebeplerden ötürü çok uzatamıyorum, yolda giderken camlardan kendime bakıyorum kafam küçük duruyor mu diye, kafayı yedim resmen, acayip takıntı yaptım arkadaşlar, saçımı kısaltırken arkayı kısaltıp önü bırakıp saçlarımı dikeyim mi napayım, kafası büyük kadın ve erkekleri görünce moralim bozuluyor, kimseyle konuşmak istemiyorum, özgüven sorunu yaşıyorum, 1995 doğumluyum, üniversiteye yeni başladım, bu takıntıdan nasıl kurtulacağım ben ya, saçımı çok uzatamadığımdan kafam hep küçük duracak hissi oluyor, moralimin içine ediliyor, toplum içine çıkasım gelmiyor, bu takıntıdan nasıl kurtulacağım ben ya :( kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum bazen, yakışıklı olduğumu söylerler ama vücut orantısı olmayınca yakışıklılığın da bir anlamı yok gibi geliyor bana, içimi döktüm buraya da az rahatladım, bana ne önerirsiniz, çok kötüyüm şu an, evet Allah böyle yaratmış ama takıntı yaptım işte, psikolojik olarak yıpranmaya başladım artık :(, dışarıda herkes kafama bakıyor gibi geliyor bana bazen, o an yerin dibine girmek istiyorum, hayatımın kararmasından korkuyorum, minyonum büyük ihtimal, kafa küçük, yüz küçük, aşırı da küçük değil tabi ama boya göre biraz küçük, dışarıda başka sakallı adamlarla kafamı kıyaslıyorum, hep küçük kalıyor, artık o derece bozdum, bu kafamın dikkat çekmemesi için ne yapabilirim, nasıl kurtulacağım bu takıntı hastalığından, kafamın biraz büyük olduğunu hissedersem kurtulurum diyorum ama o nasıl olacak, derse falan da odaklanamıyorum artık, aynaya yakından bakınca hey maşallah yakışıklıya bak diyorum, birkaç metre uzaklaşınca kendimden kaçmaya başlıyorum, çok kötü bir şey bu ya :(
Kafam küçük ya benim, boy da 1,82 olunca... Nasıl aşarım bu durumu?