Arkadaşlar Ben 22 yaşındayım ikinci üniversitemi okuyorum ve sürekli beni gören insanlar şu tepkiyi veriyor ya gerçekten üniversite okuyor musun fazla çocuksu duruyorsun falan yani arkadaşlara gerçekten gına geldi hani tamam ilk başlarda hoş falan ama bazen hocalar bile söylüyor yani belki diyeceksin ne var bunda ya arkadaşlar rahatsız oluyorum artık yeter yani inanmayan var bilmem ne Yeter da boku çıktı yani daha nasıl olgun olabilirim nasıl olgun durabilirim
22 yaşındayım ama çok küçük duruyorum, nasıl büyük duracağım?
Hayal dünyanı çok sevdim :D ikinci üniversiteni okuyorsun demek, profilinde 24 gerçekte 22 insanların sandığı 15-16 🙆♀️ Pp foto saçlar, hal ve hareketler insanların sandığını tasdikler gibi. Küçük göstermekten şimdilik şikayet ediyor olabilirsin ama ilerleyen yaşlarında memnun olursun.
boş ver doğallık en guzeli sana bunu diyenler bir zaman sonra kendileri kim bilir kaç gözükecekler şimdi kilo alsan derler kilolusun aşırı makyaj yapsan derler makyaj güzeli şimdi kiyafet degistirsen derler sonradan görme açıldı onun gibi düşün ne yaparsan yap artıyı görmezler eksiye çekerler biraz mantıklı düşün ruhen düşünme bu konuyu seni tipinden yargılayan zaten sana arkadaş diyipte yanında durmasın seni seven böyle sever senin olgun ya da küçük olmanla ilgisi yok çok şükür sagliklisin bunu unutma hiç bir zaman takma öyle şeyleri ileride anlarsın küçük olman herzaman avantaj sana yasin 30 40 olsunda gor genç olmak için ekstra çaba sarf etmene gerek olmucak bile o zamanda onlar seni kıskanacaklar suani boş ver gençsin ne güzel düşünme öyle dusunenleride takma
Bence salla gitsin olgunluk dış görünüşte mi oluyormus genç kalkmak daha iyi içinde her zaman bir çocuk olsun o ölünce sende öleceksin çünkü beden yaşın 46 olsa olsa ne yazar ruhum hala 16 😂
Bana da üniversiteye gitsen seni birinin kardeşi sanarlar falan derlerdi, gittim bölüm birincisi oldum kapağımı yaptım sonra üniversiteyi bıraktım askldjhasjdla
yani kanks onu degistiremezsin, mizacın sert bile olsa vücut tipin, yuzun falan cocuksu duracak, degistiremezsin. En iyisi ders calismak walla asşkdjlas
Evet tam kanka suratı var sende. Dertlesirim, kar topu oynar kardan adam yapar cekirdek citlerim. Ama yürümem. Cirkinsin demiyorum yanlis anlama ama kankasın sen yani
Ne alaka kanka ben sana şunu anlatıyorum rahatsız oluyorum İlk başlarda hoş ama daha sonra rahatsızlık veriyor hocalardan tut millete kadar Ağa çocuk gibisin mesaj yeni biriyle tanışırim ya ne kadar çocuk gibisin falan
Tavsiye istedin madem gitmeden yazayım. Casual giyim tarzına geç. Koyu renk ruj tonlari kullan. Makyaj tipini degistir daha dark bir tona yonel vamp kadın makyaji var ya ama onun gunluk olanını yap. Genelde insanları dinle, senin reaksiyon vermen gereken zamanlarda senden soz bekler gibi sana yonelim olur zaten beden veya gozle o zaman fikrini belirt. Kalemlerine pofuduk tuyler takmayi da bırak 😊
Ve herkesi kafana takmayı bırak. Herkesin dusunculeri kendini bağlar. Sen kendinden emin ol, kendini tanı yeterli. Ve onemli bir ricam her aksam olmasa da yatarken mutlaka konusma dialektigi ile ilgili kitaplar oku. Iyi geceler
Ya ben kendime şahsen hiç beğenmiyorum mesela arkadaş ortamı da sürekli kendimi görmerim saçımı boyatmaya istedim bu rengin dışında hiçbir renk yakışmaz dediler
Sen kimseye kulak asma önce sen kendini beğen ki insanlara da özgüvenin işlesin. Çok sevimli bir kızsın bence çok da sirinsin. Çocuksu demeleri cok-da güzel bence kart karı gibi durmaktansa saçlarını salık bırak yakisiyor gördüğüm kadarıyla kıyafetlerinire biraz daha genc şekilde giymeye çalış.
Boya falan takilma biraz daha olgun kıyafetler tercih et makyajlarını koyu renkli yap bir tek tip değil hareketlerde etkiler daha ağır başlı olmaya çalış ama sakin kendi benliğini kaybetme.
Takilma kimseyeeeee. Sen böyle mutlusun ama yasin gereği dudak buzmek falan hoş değil. O resimleri yok et daha boyle agir resimler cekil. Dis gorunusune dikkat et yeter hareketlerine sonra bitti insanlara bakkarsak ohoo herkes bir kafadan biseyler mırıldanır
Ya zaten kendi yaşımda giyiniyorum bilmiyorum biraz bana bir tane sağlam kızın el atması lazım yani böyle makyajı giyim işinden anlayan birisi gelecek bayağı bayağı bana yardım edecek
Normal bir durum 22 yaşındasın minyon bir yapın var yaşını gosteriyorsun bunda abartılacak sasirilacak bir durum yok sadece karsidakiler iltifat anlamında gereksiz abartı yapmislar
Ama belli mi süreden sonra seni adam yerine koymuyorlar ciddiye almıyorlar erkekler bile sana çocuk gözüyle bakıyor ciddiyim bir yola çıkmak istemiyor çocuk gibi duruyoruz
Bizim bir tane abla var 34 yaşında hoca ona yaşını belli ediyorsun dedi kız tribe girdi kanka yaşını belli etmek normal ama çok çocuksu durmak kötü bir şey ay güzel mi ileride ekmeğini yersin ama şu an değil bir de ben mesela şeyi seviyorum kadın gibi durmak böyle vücut hatları boyu böyle ne bileyim olur ya Demet Özdemir gibi
Haklısın ama ben çok gülmüştüm bir işe girdim orada demiş ki oğlan aha işe kız çocuğu getirmişler cezayı yicez demiş oğlanın kendisi anlatmıştı. O yüzden kafana takma seviliyorsan sayılıyorsan sorun yok bebiş
Yani kadınsı gibi dedim ya bu tip çok değişik bir şey biliyor musun bilmiyorum ama çirkin olmak daha iyi dikkat çekmemek gerçekten seni gerçekten seven biriyle beraber oluyorsun güzel olsan her gün baştan bela gelir her gün biri musallat olur
Aslında güzellik çirkinlik önemli değil aura çekicilik ve kadında ki dişil enerji önemli erkekte de eril enerji. Ne kadar yüksek ve dengeli ise o kadar güzel olur o insan ve kendi gibi güzeli çeker adam gibi birisini çeker.
Ya öyle ona bir şey demiyorum ama kına geliyor çünkü günde 500 kere aynı kelimeleri duyuyorum ya hoca bile senin üniversiteye nasıl aldır al diyor tamam hoş bir şey bir şey demek istemiyorum güzel bir şey ama hani Yeter daha bokunu çıkarmasın her gören her tanışan a sen çocuk musun diyor
Desinler boş ver kendilerine baksınlar aman milletin ağzı torba değil büzesin o iltifat içindi neyse sen sıkma canını hayatına devam et he de geç okuldan sonra görmezsin zaten
Pozumda yanlış bir şey yok herhangi bir siyasi yapıyı ya da herhangi bir örgüt şu bu herhangi bir propaganda yok yani kaldı ki benim babam emekli polis 2 abim üsteğmen Barış işareti yok mankenin birinde gördüm özendim yaptım
Ya insan yaşını göstermeli 22 olan 22.30 olan 30 gibi benim bir tane yanımda kadın var 34 yaşında hoca ona yaşlı demeye getirdi yani böyle şaka yaptı yaşınızı gösteriyorsunuz dedi kız sinir oldu bak ona da olgun dedi diye sinir oldu ama o kız gerçekten yaşını gösteriyor
İşletme kanka daha önce 2 yıllık bölümü okudum şimdi fakülteye gidiyorum işte işletme bölümüne herkes böyle gören ya sen çocuk gibisin ya sen üniversiteye gelme Ay bu ne böyle falan kanka bak belki diyeceksin ki ne güzel işte küçük gösteriyorsun hoş değil belli bir süre sonra ya insanların artık kına geliyor ya tamam anladım çocuk gibi görünüyorum ama bilmiyorum daha nasıl olgun durabilirim