Üç harfliler beyne mi yoksa kalbe mi hükmederler?

Kalbe yerleşen Cinler kalp kararmasina kalp bozukluklarına neden olurmuş
Beyne yerleşen Cinler de sarà hastalığı ve delilik şizofren belirtileri ortaya çıkarırmis!
Ya biz insanlar bunlardan neden böyle kötülükler görüyoruz şeytanın ve askerlerinin öfkesi insanoglundan ne isterler?

Belki inanmayacaksnz ama geçen sene benim başıma bir olay geldi.

Ayna ile bağlantıları gerçek mi diye aynaya bakarak aklımdan birsey geçirdim ve bir kötü cinin geldiğini hissettim ve ruhumu sıktı bunaltti üstüme ağır bir enerji akımı geldi elektrik yüklü ve sonra uyudum zamandan beri hep rüyalarımda korkulu rüyalar görmeye başladım...

Tabi bunun bir cin olasılığını vermek istemedim. Bir kaç bundan sıkıntı çektim ve kimseye derdimi anlatamadım...
Sonra beni öldürmeye kalkişmislar meğer aklımı irademi yavaş yavaş kaybettim ve kalbim de ayrı sorunlar çıkmaya başladı kalp krizi bıçak saplanip duruyordu...

Ben ağır stres yüzünden olduğunu düşündüm ama bunlar resmen o bölgelere yerleşip kumanda gibi kullanmışlar beni en son yaşadım vakayi anlatmaya kalsam herkes korkar sanırım bıçakla kendimi kesmeye çalışırken en sonunda biri müdahale etti ve kurtardi. Ama tabi yaralandm yani ben bunların hiç birinin farkında bile değildim ne zaman o illetlerden kurtuldum o zman aklım başıma geldi...
Herkesin kendinden nefret ettiğini düşünen ve intihara kalksan kalkismaya çalışan kişiler bunların tedbirini alsın mutlaka... Bu arada yine biri intihar etti bu konu yüzünden
Sz se çevrenizde nedensiz intiharlar Aşırı kişilik bozukluğu olaylari ile Cinlerle ilgili bilgiler haberler duyuyor musunuz?
Üç harfliler beyne mi yoksa kalbe mi hükmederler?